Įkraunama...
Įkraunama...

NEXT rūbai

QUOTE(anytė @ 2009 05 19, 14:59)
Taigi siunčia Next jau į Lietuvą  smile.gif siuntimas 5 eurai jei neklystu rolleyes.gif

bigsmile.gif siuntimas 5 svarai 4u.gif , apsimoka jei perki uz didesne suma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitoška @ 2009 05 26, 07:20)
bigsmile.gif  siuntimas 5 svarai 4u.gif , apsimoka jei perki uz didesne suma mirksiukas.gif

kai pasirenki LT vėliavėlę kainas rodo EUR blush2.gif

http://www.nextdirec...b=G81&p=128&o=1
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2009 05 26, 08:33)
kai pasirenki LT vėliavėlę kainas rodo EUR  blush2.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif jusu teisybe, as neatkreipiau demesio i zenkla ir sventai buvau isitikinusi kad svarai, atsiprasau visu jei ka suklaidinau , kad ir kainos irgi nurodytos eurais doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2009 05 26, 09:33)
kai pasirenki LT vėliavėlę kainas rodo EUR  blush2.gif

Tai jus pacios siunciates? As kazkip dar nedrystu, nes mano anglu kalba nera tobula, tai bijau lentele pildant ka nors sumaisyti. Po kolkas man patogiausia buvo per tarpininkes...bet kad per jas paskutiniu metu labai jau ilgai keliauja...sukneles laukiu jau 5 savaite ir dar parase, kad reikes laukti iki kitos sav... pradejau abejoti ar isvis be noriu tos sukneles, apie kuria ir uzmirsti baigiu g.gif
Atsakyti
idomiai-kodel taip ilgai? juk uzsakymai ateina sekancia diena,jei daiktas yra prekyboje ir uzsakymas padarytas iki 16val UK laiku,ji atveza sekancia diena thumbup.gif
siaip,galeciau as uzsiimt,bet kad man pvz su perdavimu sunku-as ne Londone ar pan gyvenu ir mat tik siusti iseitu pastu,o tai kainuoja nemazus pinigus,nebent suderinciau su vienu pervezeju,kuris veza is skotijos
Atsakyti
Beje, pastebejau, kad svarais pigiau nei eurais, pabandykit keleta daiktu paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 05 27, 16:00)
idomiai-kodel taip ilgai? juk uzsakymai ateina sekancia diena,jei daiktas yra prekyboje ir uzsakymas padarytas iki 16val UK laiku,ji atveza sekancia diena thumbup.gif
siaip,galeciau as uzsiimt,bet kad man pvz su perdavimu sunku-as ne Londone ar pan gyvenu ir mat tik siusti iseitu pastu,o tai kainuoja nemazus pinigus,nebent suderinciau su vienu pervezeju,kuris veza is skotijos

Taip ilgai nes sako, kad vezejas sugedo....nu bet 6 sav. laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 30, 11:26)
Taip ilgai nes sako, kad vezejas sugedo....nu bet 6 sav. laukti doh.gif

na,nezinau-siaip vezeju,jei pvz Londono apylinkinese-nors vezimu vezk,tai jei jau usiimt tokiu bizniu,manyciau,kad reiktu apsidraust,bet zinoma,juk niekas neapdraustas nuo tokiu ir pan nelaimiu....kartais,zinoma,kai yra pasitikejimas,sunku kitu zmogum pasitiket-vistik ne savi daiktai,plius-sumos kokios,taigi,manau,gal kartais reiktu tik siek tiek kantrybes ir supratimo,bet suprantu,kad nusibosta laukti,kai norisi kuo greiciau.linkiu,kad greiciau gautum ir daugiau tai nepasikartotu 4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasakyti ka reiskia tarkim 10R ir 10L dydziai (cia apie NEXT kelnes, dzinsus..)? kuo jie skiriasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2009 08 03, 09:35)
gal kas galetu pasakyti ka reiskia tarkim 10R ir 10L dydziai (cia apie NEXT kelnes, dzinsus..)? kuo jie skiriasi?  ax.gif

nezinau ka NEXT, bet kitur tai 10R turetu reikst trumpesnio ilgio, 10L ilgesnio ilgio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LigiBunga @ 2009 05 27, 17:47)
Beje, pastebejau, kad svarais pigiau nei eurais, pabandykit keleta daiktu paimti  mirksiukas.gif

Ir man taip pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2009 08 03, 06:35)
gal kas galetu pasakyti ka reiskia tarkim 10R ir 10L dydziai (cia apie NEXT kelnes, dzinsus..)? kuo jie skiriasi?  ax.gif

R - regular
L - long(anglem jos skaitosi prailgintos,bet as asmeniskai perku long jeigu zinau,kad nesiosiu prie aukstakulniu, regular prie sportbatuku)....
Atsakyti