Įkraunama...
Įkraunama...

NEXT rūbai

Mes siandiena ieskojom dzinsu suneliui tai buvau maloniai nustebus nes jei kitur (Mada vaikams, Apranga, Lindex) pigiau 100 lt nelabai rasi tai nexte radom pilna po 45, 55, 60 lt smile.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausimą dėl NEXT batų - ar atitinka dydžiai?
Atsakyti
Mes kiek pirkom batukus, tai tiko. Siek tiek su basutem tik sunkiau doh.gif
Atsakyti
Teko būti pirmą-atsidarymo dieną. Asortimentas kol kas tikrai skurdokas, ir prekės keliose vietose kartojasi. Tačiau pardavėjos minėjo, kad dar tikrai bus papildymas. Na, bus matyt.
Atsakyti
Buvau sestadieni. Esu totaliai patenkinta vaikisku rubu pasiula smile.gif Tiesa, pardavejos minejo, kad bene puse jau ispirkta, bet laukiama papildymo...
Dukrytei nupirkau keleta rubeliu - kokie jie man grazus wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

atsiprašau, kad nelabai į temą, bet labai labai reiktų patarimo blush2.gif Gal žinote kaip su next.co.uk internetinės pard. vyriškų drabužių (tiksliau megztukų) dydžiais? ar atitinka, nepadidinti? jei kas pirko ir patartų, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nexto gerbėjos smile.gif
Noriu pasidalinti patirtim,vakar buvau,garsiai išreklamuotoje next parduotuvėje "Akropolį"kadangi užsienyje būnu dažnai,be to,draugai dažnai man ten apiperka dukrytę,galiu pasakyti,kad ši parduotuvė Vilniuje yra kažkos nesusipratimas,pardavėjos bandė teisintis,kad mažos patalpos,rūbai neturi būti,tokie kaip intr.parduotuvėje,bet net nėra ką kalbėti apie panašumą prekių,man susidarė toks jausmas,kad čia žinot atidarė,tipo durniai Lietuviai,pirks ką duosim doh.gif
Greičiausiai,prekės į Lt yra atrenkamos iš neperkamų,nepopuliarių arba pigiausių modelių.
Nesakau yra tų drabužių,bet visos žinom,kaip turi atrodyti next drabužiai,jie juk mūsų meilę ir laimėjo,savo gražiais,spalvotais,įpatingais derinaisi,o čia sudėta 10 raudonų maikučių,10 raudonų striukių,jokių spalvos gamos,nu grynas š... suveštas rolleyes.gif
Neapžiūrėjau leliukiškų drabužėlių,iš pasiutimo kraujas buvo užvires,bet jei didesniems,toks prastas pasirinkimas,tai nemanau,kad ten bus kas geriau,taip yra daug visokių rūbelių,bet nėra,to kas turėtų būti,nexto parduotuvė, turi net šviesti nuo spalvų gamos,margumo,ryškumo,o ten...
Galutinė mano nuomonė-galvojo,kad Lietuviai ,tai durneliai,griebs,tai ką atvešim,bile next firmos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 09 24, 12:33)

Galutinė mano nuomonė-galvojo,kad Lietuviai ,tai durneliai,griebs,tai ką atvešim,bile next firmos  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
asortimentas tai skurdokas, o puse dydziu net nebeturejo sad.gif nusivyliau, tikejau kitko g.gif
Atsakyti
Apsilankiau ir as. Nepasakyciau, kad nepatiko, sunervavo tik tais, kad dydziu nebuvo biggrin.gif
O siaip man visai neblogai...
Atsakyti
Sveikos NEXT maniakės.
Reikia Jūsų pagalbos:)
Renku užsakymą iš NEXT, bet nelabai pavyksta greitai surintki, trūksta kelių žmonių,kad galėčiau užsakyti... Bijau, kd greitai nebeliks prekyčių kurių noriu ir negalėsiu užsisakyti:(
Labai labai labaaaai ieškome norinčių prisijungti!
Mano profilis Manodrabuziai.lt portale: http://www.manodrabu...8840-tarpininke

Prašau nesigėdyti, drąsiai rašyti.

Į až galiu neatrašyti greitai, geriau rašykit elpastu: pagalba(eta)tarpininkai(taškas)com

Ačiū, atleiskit, kad įsiterpiau čia taip negražiai, tikiuos labai nepyksit, bet reikalinga man pakalba:) 4u.gif Žinau, kad Jūs draugiškos ir nepyksit 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As truputi ne i tema, bet gal zinote kaip is next psl issaugoti paveikslelius? man neleidzia sad.gif
Atsakyti