O as jau zinau ka dovanosiu sunui 4 metu proga. Kadangi gimtadienis birzelio men. ir mes ji svenciam sode, tai pirksiu toki kruta vandens sautuva. Prisimenat is vaikystes kaip smagu su vandeniu pasitaskyt.
S-U-G-A-L-V-O-J-A-U!!!
Zinot, kokia dovana puikiai tinka 5-6-7 m. vaikui, gimusiam ankstyva pavasari? INKILAS! Tai ne tik dovana, tai nuotykis. Pirma padovanojat inkila, paaiskinat, kas prie ko, tada kartu surandat tinkama medi, po to karts nuo karto einat tikrinti, ar koks paukstelis surado ta nameli, o gal jau pauksciukus isperejo ir t.t.

Zinot, kokia dovana puikiai tinka 5-6-7 m. vaikui, gimusiam ankstyva pavasari? INKILAS! Tai ne tik dovana, tai nuotykis. Pirma padovanojat inkila, paaiskinat, kas prie ko, tada kartu surandat tinkama medi, po to karts nuo karto einat tikrinti, ar koks paukstelis surado ta nameli, o gal jau pauksciukus isperejo ir t.t.
QUOTE (Tea @ 2004 03 19, 16:31) |
O as jau zinau ka dovanosiu sunui 4 metu proga. Kadangi gimtadienis birzelio men. ir mes ji svenciam sode, tai pirksiu toki kruta vandens sautuva. Prisimenat is vaikystes kaip smagu su vandeniu pasitaskyt. |

Bet kiek skaiciau tai vienos dovanos tai ne viena mamyte nepaminejo

Juk siltas metu laikas arteja

O ir aitvarai ne ro sali. Cia as daugiau gal berniukams dovanas renku,nes pati du auginu o ir draugiu beveik vien bernai

Kas del puzlu tai geriausi Dino firmos. Ju detales daug didesnes nei kitu ir storesnes(gal disney irgi panasaus storio). Maniskis nuo 3 metu jau is 72detaliu deliones "varo" svarbu kad masinos butu,nes kitokios neidomios

Na paspirtukai ir nevisiems vaikams patinka,del to as ir nepaminejau,nes maniskei jis nepatinka,o ir man paciai jie nesaugus.Aitvarai ir keliu dienu dziaugsmas,aisku,cia puls gincytis kas nors,bet tai sakau is brolio ir dukters praktikos,kabo aitvaras va namie jau kaip kazkokia dizaino dalele
Puzzle ir idomu,bet ir vaikai nelabai jais dziaugias,nors pati dovana tai tikrai praktiska,va nebent pirkt erdvini puzzle ir is jo statyt ten kas buna:ar eifelio bokstas,ar Pizzos,ar ivairus rumai,na idomus dalykelis,bet skaitau kad tai vyresniems skirta,kas turi daug kantrybes.Taip kaip vyresniems skirti yra klijuojami lektuveliai,va berniukams tai butu super dovanele
:suklijuoji,o dar nudazai,renki kolekcija,idomus laiko praleidimas su teveliu pagalboj.

QUOTE (iga @ 2004 03 19, 15:44) |
. Ar jis sestadieni dirba? |
turetu

mano dukra siaip nori visko kas susije su arkliais, dinozaurais , dziungliu gyvunais, tai nelabai sunku isrinkti

QUOTE (Tuja @ 2004 03 19, 12:24) |
maciau Tomas philips'e uz 27 lt su kapeikom. |
Buvau vakar Th Philipse, nera mikroskopo, bent jau Kaune. Reiks dar Maksimoj paziuret.Bet man sove dar mintis, kad tikriausiai nupirksim dvirati.Nes kur turim jau isaugo. Turiu pazystama kas is Vokietijos veza, tai sake ir patvarus ir kaina prieinama. Sekmes visoms dovanu paieskose.

Kaip ir kiekvienais metais, pries kiekviena artimo zmogaus gimtadieni tenka sukti galva del dovanos, kaip manote ka geriausiai dovanoti: ar kazkoki naudinga daikta, kaip tarkim kazka tinkamo buiciai ar tiesiog kazkoki papuosala ar suvenyra... ka labiau noretumete gauti dovanu jus?
Cia, manau, priklauso nuo to zmogaus, kuriam dovanoji. Vieni megsta gauti kruvas siuvenyru (svarbu kad grazu), o kitas to nesupras, nes niekur negales to daikto pritaikyt. Jei nezinai, kokios dovanos labiau patinka, geriau pirk praktiska dovana. Kad ir nepasidziaugs, bet gal panaudos. O jei pripirksi siuvenyru, kurie nepatiks, bus blogiau.
Man kyla kita problema. Vyrukai , atrodo, yra linke manyti, kad moterims pati tinkamiausia dovana, kuria galima pritaikyti buityje. O va patys tauriu komplekto nenori. Matai jiems reikia ko nors masinai ir pan. O ka daryti jei tas kas nors kainuoja 300lt?
Man kyla kita problema. Vyrukai , atrodo, yra linke manyti, kad moterims pati tinkamiausia dovana, kuria galima pritaikyti buityje. O va patys tauriu komplekto nenori. Matai jiems reikia ko nors masinai ir pan. O ka daryti jei tas kas nors kainuoja 300lt?

QUOTE (Kari @ 2004 03 20, 15:21) |
Kaip ir kiekvienais metais, pries kiekviena artimo zmogaus gimtadieni tenka sukti galva del dovanos, kaip manote ka geriausiai dovanoti: ar kazkoki naudinga daikta, kaip tarkim kazka tinkamo buiciai ar tiesiog kazkoki papuosala ar suvenyra... ka labiau noretumete gauti dovanu jus? |
Jei tas žmogus, kuriam renki dovaną, Tau labai artimas, pirk pagal save. Kad būtų labai miela, ir Tu pati to konors norėtum. Pvz.: Laurai patinka nuotraukų rėmeliai ir ji turi gerą skonį (eik į "Dorado"); Daiva domisi zodiaku, o jos ženklas skorpionas (eik į ezoterinį knigyną arba apatinio trikotažo parduotuvę). Nuo artimo žmogaus malonu gauti rankų darbo dovaną, tai sušildo sielą

Ai va dar noriu pridurt,kad siaip aitvarai neturi but dovana,tai turi but vaiko ir tecio tarpusavio rysio stiprinimas:tevelis paima vaikeli ir keliauja i parduotuve,o ten jie renkas kartu aitvara,kuri atsinese surenka ir po to eina laidyt abu
Vaikui tai butu labiau isimintina siaip tokios eilines dienos,kuri bus jau jam tikrai neeiline,dovana-pirkinys,kuri jis pirks kartu su TECIU

O mane va kas ismusa pries gimtadienius,tai klausimas:"Ko tu nori dovanu?"
Nu negaliu,isgirstu ji ir dingsta visas noras kazka gaut,as noriu kazkokios staigmenos,kazko tokio gimtadienisko,jei jau kazko labai reiktu tai pasakyciau,o dar beto ka as zinau kiek tas zmogus gali skirt man dovanai
Siaip dabar noriu gaut grazia keramikine auksta vaza,tokia buvau gavus per savo viena jubiliejuka,bet vyras ja netycia sudauze
O ta vaza buvo mano svajone,ja dare specialiai pagal uzsakyma,bet va... Labiausiai nemegstu gaut dovanu kosmetikos,na nebent cekiais ir pati renkuos,bet va kai dovanoja taip na ura,tai
Viena tokia kaimyne man padovanojo:tusa butent tos firmos ,kurios as nevirskinu,ruza kazkoki,kuri maciau besimetanti pas ja namie
ir dar kazkokia intym zele,ju isvis nenaudoju.Tai va ta dovana man kazkaip buvo
,geriau jau nieko nebutu dovanojus,vis geriau buciau pasijutus,nei va gaut tai ko nemegsti,o dar beto ji zinojo ko nemegstu,pasijutau taip pazeminta,tarsi va tycia"se,pasprink dovanom"

Siaip dabar noriu gaut grazia keramikine auksta vaza,tokia buvau gavus per savo viena jubiliejuka,bet vyras ja netycia sudauze

na nezinau paskaiciau visos dovanos tokios prie rimtesniu va dabar broliui nupirkau strigus ir nunesiau uzrasyt "mylimam broliukui nuo seses" aisq ce be progos bet staigmenos mielos ir 24lt jai tik isleidau.buitiniais dalykais nemanau kad bus taip idomu ir miela gauti o idomia juokinga dovanele nors ir maza vistiek mieliau.pvz tevams padovanojau puodelius su ju atvaizdu ir kiekviena ryta jie is tu puodeliu geria kava ir kiekviena karta juokesi vienas is kito fotkiu nes pasistengiau prikolnas fotkes idet.tevu vestuviu metines as su broliu nusifotkinom fototelje o dabar si fotke salione stovi gal net per daug matamoj vietoj.zinau kad vienam pazystamui buvo nupirke ir taute didele israize ten zodzius ir toje taureje pridejo prezervatyvu...
nemanau kad atsiminsite kai jums bus padovanota indu servizas ar keptuve...o tokius dalykus atsimenu dar dabar ir dar juokas ima...

nemanau kad atsiminsite kai jums bus padovanota indu servizas ar keptuve...o tokius dalykus atsimenu dar dabar ir dar juokas ima...