Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

Labiausiai norėčiau... bent jau šiuo metu masažo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasazar2 @ 2011 02 23, 12:57)
Labiausiai norėčiau... bent jau šiuo metu masažo  wub.gif

joa, masaziuko ir as noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temukes, bet gal atsakysit kas...
Patiko ideja dovana - fotosesija... Arteja brolienes 45 gimtadienis, gal zinote kur Siauliuose galima tokia dovana uzsakyti?? Aciu...
Atsakyti
As savo draugams 30 metu proga dovanojau profesionalaus sarzisto (Tarakeviciaus) piestus iremintus sarzus 4u.gif gavosi ne parodija, bet tikrai grazus paveikslas smile.gif Visiems labai patiko ir prisiminimas liko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomeda.b: 06 kovo 2011 - 14:21
Radau gerą puslapiuką, gal kam padės http://www.dovanukrepsys.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Patarkit ka galima padovanoti draugo teciui, pakviete i gimtadieni o man jokiu minciu nekyla sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neiringa @ 2011 06 08, 13:05)
Patarkit ka galima padovanoti draugo teciui, pakviete i gimtadieni o man jokiu minciu nekyla sad.gif

Cia jau reiktu pas drauga issiklausineti, kokie jo tecio pomegiai, gal knygos, zvejyba, kinas, boulingas ar pan. O tada jau atitinkamai paieskot. Idealu butu prisidet prie draugo dovanos, nei atskirai kazka nuo saves pirkti 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Neperskaiciau visos temos, nes pas mane visada laiko stoka ax.gif Gal kuri turit kokia ideja ka galeciau padovanoti mamai 48-to gimtadienio proga. Ji jaunatviska ir aktyvi. Galvoju kazka apie grozio kokias proceduras, bet nesugalvoju ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(juste@london @ 2011 06 11, 12:53)
Labukas visoms 4u.gif  Neperskaiciau visos temos, nes pas mane visada laiko stoka ax.gif Gal kuri turit kokia ideja ka galeciau padovanoti mamai 48-to gimtadienio proga. Ji jaunatviska ir aktyvi. Galvoju kazka apie grozio kokias proceduras, bet nesugalvoju ka g.gif

veido masaza,kuno masaza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2011 06 11, 13:40)
veido masaza,kuno masaza 4u.gif

turetu tikrai patikt mirksiukas.gif o idomu ar as galiu internetu nupirkt dovanu kortele? ne Lietuvoj gyvenu ir greitu laiku negrisiu. gal kuri zinot kokiu vietu Panevezyje?
Papildyta:
QUOTE(overlook @ 2011 06 02, 18:34)
Radau gerą puslapiuką, gal kam padės http://www.dovanukrepsys.lt/  4u.gif

cia kaip fainiai viskas, jau zinau mociutei dovana bigsmile.gif ax.gif bigsmile.gif issisaugojau jau bookmark'e si puslapi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juste@london @ 2011 06 11, 15:46)
turetu tikrai patikt mirksiukas.gif o idomu ar as galiu internetu nupirkt dovanu kortele? ne Lietuvoj gyvenu ir greitu laiku negrisiu. gal kuri zinot kokiu vietu Panevezyje?

gal kokia drauge turi kuri galetu nulekti iki salono ir nupirkti kuponiuka,butu patogiausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2011 06 11, 13:48)
gal kokia drauge turi kuri galetu nulekti iki salono ir nupirkti kuponiuka,butu patogiausiai biggrin.gif

turiu tik vien drauge likusia LT ir ta Vilniuj gyvena verysad.gif doh.gif
Atsakyti