QUOTE(rasazar2 @ 2011 02 23, 12:57)
joa, masaziuko ir as noreciau

As savo draugams 30 metu proga dovanojau profesionalaus sarzisto (Tarakeviciaus) piestus iremintus sarzus
gavosi ne parodija, bet tikrai grazus paveikslas
Visiems labai patiko ir prisiminimas liko

Radau gerą puslapiuką, gal kam padės http://www.dovanukrepsys.lt/

Patarkit ka galima padovanoti draugo teciui, pakviete i gimtadieni o man jokiu minciu nekyla

QUOTE(Neiringa @ 2011 06 08, 13:05)
Patarkit ka galima padovanoti draugo teciui, pakviete i gimtadieni o man jokiu minciu nekyla 

Cia jau reiktu pas drauga issiklausineti, kokie jo tecio pomegiai, gal knygos, zvejyba, kinas, boulingas ar pan. O tada jau atitinkamai paieskot. Idealu butu prisidet prie draugo dovanos, nei atskirai kazka nuo saves pirkti

Labukas visoms
Neperskaiciau visos temos, nes pas mane visada laiko stoka
Gal kuri turit kokia ideja ka galeciau padovanoti mamai 48-to gimtadienio proga. Ji jaunatviska ir aktyvi. Galvoju kazka apie grozio kokias proceduras, bet nesugalvoju ka

QUOTE(juste@london @ 2011 06 11, 12:53)
Labukas visoms
Neperskaiciau visos temos, nes pas mane visada laiko stoka
Gal kuri turit kokia ideja ka galeciau padovanoti mamai 48-to gimtadienio proga. Ji jaunatviska ir aktyvi. Galvoju kazka apie grozio kokias proceduras, bet nesugalvoju ka 

veido masaza,kuno masaza

QUOTE(jurginux @ 2011 06 11, 13:40)
turetu tikrai patikt

Papildyta:
QUOTE(overlook @ 2011 06 02, 18:34)
cia kaip fainiai viskas, jau zinau mociutei dovana

QUOTE(juste@london @ 2011 06 11, 15:46)
turetu tikrai patikt
o idomu ar as galiu internetu nupirkt dovanu kortele? ne Lietuvoj gyvenu ir greitu laiku negrisiu. gal kuri zinot kokiu vietu Panevezyje?

gal kokia drauge turi kuri galetu nulekti iki salono ir nupirkti kuponiuka,butu patogiausiai

QUOTE(jurginux @ 2011 06 11, 13:48)
gal kokia drauge turi kuri galetu nulekti iki salono ir nupirkti kuponiuka,butu patogiausiai 

turiu tik vien drauge likusia LT ir ta Vilniuj gyvena