Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

o aš siūlyčiau tau užsakyti jo šaržą pas dailininkąsmile.gif
internete yra skelbimųsmile.gif
manau būtų linksma per daug neįpareigojanti dovana, gražiai įrėmintum ir pasveikintum 4u.gif
Atsakyti
Aš mėgstu gan praktiškas dovanas.
Jau tiek visko dovanota: knygos, bilietai į koncertus, spektaklius, kosmetikos, pramogų ir prekybos centrų dovanų kuponai, Druskininkų Eglės sanatorijos paslaugos, reikalingi daiktai, svajojami paveikslai, pačios daryti paveikslai ir kalendoriai... ir pan.
Šiais metais laužiau galvą vėl dėl dovanos mamai. Padovanojau dantų gydymo kuponą Denticijoje. Ji labai laminga buvo gavusi progą pagaliau susitvarkyti senus tiltus.
Praktiška, bet reikalinga.
Atsakyti
Rytoj eisiu i drauges gimtadieni nupirkau dantu balinimo juostelias (ji visados norejo issibalinti dantukus, bet...) bus matyt ar patiks 4u.gif
Atsakyti
Labas superponios 4u.gif
daug temu isskaiciau, vis ieskau, nes nesugalvoju jau antras menuo dovanos... Dieduko ir mociutes 80 meciai uz keliu savaiciu. Ka padovanoti tokio amziaus zmonems. Nusisaut galima. (Na seneliai ne mano, o vyro, bet jie man kaip seneliai). Uosviai jiems dovanos nauja masina, tai jau nepermusim mes sitos dovanos, todel neismastau ka tokio originalaus ir uz ikandama kaina nupirkti. Juk zmones visko jau turi per tiek gyvenimo metu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintukas: 21 sausio 2011 - 14:32
QUOTE(PoMoRa @ 2010 12 03, 23:09)
Rytoj eisiu i drauges gimtadieni nupirkau dantu balinimo juostelias (ji visados norejo issibalinti dantukus, bet...) bus matyt ar patiks  4u.gif

doh.gif kosmaras... noras noru, bet nu kai va dovanojamas toks dalykas tai kaip priekaistas ir baksnojimas, kad tavo dantys negrazus....
Atsakyti
Sveikos. Nu problema, eilini karta doh.gif Einam i gintadieni kuri turi viska ir gali tureti viska verysad.gif Patarkite ka galima tokiai moteriai padovanoti g.gif Nors kokia minti pasufleruokite unsure.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, o ko jūs norėtumėt dovanų?
o kokią nuostabią dovaną kada nors kam nors esate padovanojusi?
Atsakyti
As tai visai noreciau gauti dabar pakankamai populiare dovanele "Smeigtuku mena" --> nera labai pigi dovana, bet tikrai faina.

Su tuo dalykeliu galima issispaust bet koki daikta, emocija ar pan ir tiesiog pasistatyt, kaip paveiksla, kuri nuolat galima keisti
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 02 09, 15:58)
Sveikos. Nu problema, eilini karta  doh.gif  Einam i gintadieni kuri turi viska ir gali tureti viska  verysad.gif Patarkite ka galima tokiai moteriai padovanoti  g.gif Nors kokia minti pasufleruokite  unsure.gif Aciu  4u.gif

Neaišku kiek tam žmogui metų, nes vienokios dovanos gali būti 30 metų moteriai, kitokios kai ji 50, bet aš asmeniškai manau, kad geriau būtų dovanoti ne daiktą, o pramogą, na ko tas žmogus nėra tarkim bandęs, nors ir gali sau leisti mirksiukas.gif Na pavyzdžiui: pamoką jodinėjimo su žirgais, piešybos ant kokios drobės (jeigu prie meno linkęs), fotosesiją asmeninę, kosmetikos gamybos pamokas, čia gali būti daug variantų, bet kai nežinom žmogaus pomėgių, tai sunku ką ir patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 02 13, 13:38)
mergaitės, o ko jūs norėtumėt dovanų?
o kokią nuostabią dovaną kada nors kam nors esate padovanojusi?

NOrėčiau dovanų masažo, grožio procedūrų, dienos SPA, ar ko nors panašaus smile.gif

Valentino dienos proga savo išrinktajam dovanojau TANGO šokių pamokas, db artėja jo gimtadienis,tai galvoju, ką čia padovanojus.... gal kokių idėjų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanelle @ 2011 02 20, 14:38)
NOrėčiau dovanų masažo, grožio procedūrų, dienos SPA, ar ko nors panašaus smile.gif

Valentino dienos proga savo išrinktajam dovanojau TANGO šokių pamokas, db artėja jo gimtadienis,tai galvoju, ką čia padovanojus.... gal kokių idėjų? ax.gif

na va , matai, kaip aš tave persekioju tongue.gif

Garbanėle, o tavo chebra gal nežino ko tu labiausiai nori?
man tai labai patinka, kai draugai pasipasakoja apie savo svajonių dovanas.
žinoma, smagu, kai atspėjamos tavo svajonės..ką ten smagu-tobula smile.gif , bet ...tokių draugų turėjimas jau savaime yra dovana
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 02 20, 15:01)
na va , matai, kaip aš tave persekioju tongue.gif

Garbanėle, o tavo chebra gal nežino ko tu labiausiai nori?
man tai labai patinka, kai draugai pasipasakoja apie savo svajonių dovanas.
žinoma, smagu, kai atspėjamos tavo svajonės..ką ten smagu-tobula smile.gif , bet ...tokių draugų turėjimas jau savaime yra dovana

Zino ka labiausiai megstu... smile.gif
o muiliukai, zvakes, statuleles dovanojamos tada kai neturi laiko ar noro ieskot dovanos, arba tiesiog nepazisti tiek zmogaus, kad galetum jam ishrink kazka, kas jam tiktu ir patiktu tongue.gif
Atsakyti