Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

mes savaitgali ejom i gimtadieni pas mergina, kuriai sunku buvo ka nors isrinkti, pinigais taip pat nenorejom. pazistama padare toki "pinigu medeli" is biserio
user posted image
user posted image
is tikruju, nuotraukoje ne taip atrodo, kaip tikroveje wub.gif
Atsakyti
Na grazu jeigu turi kur deti ax.gif Sau tokio nenoreciau
Atsakyti
user posted imagepatarkit ka galeciau padovanoti originalaus mociutei 80-mecio proga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2010 09 30, 07:51)
user posted imagepatarkit ka galeciau padovanoti originalaus mociutei 80-mecio proga? g.gif

viskas priklauso nuo močiutės, viena džiaugsis gražia šilta skraiste/skara, o kita raudonu lūpdažiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija79 @ 2010 09 06, 14:07)
mes savaitgali ejom i gimtadieni pas mergina, kuriai sunku buvo ka nors isrinkti, pinigais taip pat nenorejom. pazistama padare toki "pinigu medeli" is biserio

as tai iskart i siuksliu deze tokius dedu.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 30, 14:58)
as tai iskart i siuksliu deze tokius dedu.

Aš tai apsidžiaugčiau tokį gavusi ax.gif Nors mėgstu gauti praktiškus daiktus, bet kad ir suvenyras, šis medelis man gražus thumbup.gif
Atsakyti
Geriausios drauges gimtadienis arteja, toks is apvalesniu 25m. tad svarstau, ka tokio GERO padovanojus... Gal turite minciu? Galvojau apie fotosesija, taciau beda, kad ji gyvena uzsieny, tai kazkaip komplikuojasi viskas, nes ieskoti fotografo ten-pusiau kate maise, o ir kainu skirtumas stiprus. Butu gerai kazka, kas tilptu nusiusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 10 10, 02:05)
Geriausios drauges gimtadienis arteja, toks is apvalesniu 25m. tad svarstau, ka tokio GERO padovanojus... Gal turite minciu? Galvojau apie fotosesija, taciau beda, kad ji gyvena uzsieny, tai kazkaip komplikuojasi viskas, nes ieskoti fotografo ten-pusiau kate maise, o ir kainu skirtumas stiprus. Butu gerai kazka, kas tilptu nusiusti g.gif

Aš taip pat turiu draugę už jūrų marių kuriai sukaks 30, tai sakiau užsakysiu, kad į namus pristatytų gėles smile.gif O dėl dovanų siuntimo, tai sunku patart, žiūrint kas žmogui patinka. Aš siųsiu stiklinį arkliuką, nes ji dievina arklius,tai bus jai į kolekciją smile.gif
Atsakyti
Labučiukas, mamytės,
Esame su mb pakviesti į jo draugo 30. Aš asmeniškai jį mažai pažįstu, o vyras bendrauja visokiais ūkiniais ir ališkais reikalais. Žinau, kad balius bus su muzikantais. Jis pats turi 2 vaikus, mėgsta pabaliavoti, pažvejoti, mėdžioti.Tiek tiek kažkaip ir težinau. Ir kaip visada dovanas išrinkti uždedama ant mano pečių. Perksiačiau visą temutę nuo A iki Z, bet kažkaip neužsikabinau už tokio kažkokio vertingo ir su jumoru. Gal alėtumėt patarti, ką čia tokio sugalvoti. Galvoju būtų fainai kokią 30 alaus butelių padovanoti ir kažkaip juos gražiia pateikti, nors ir vėl galvoju gal biški per daug nerimta dovana tokiam baliui. Nu vienu žodžiu, esu pasimetus doh.gif
Atsakyti
zvejybos zurnalu prenumerata smile.gif esu karta uzsakinejusi...yra keli zvejybos zurnalai...uzsakyti galima pastuose...reikia zinoti tik gimtadieninko namu adresa
Atsakyti
Keliems draugams vyrams ir kolegoms darbe teko dovanoti uzrasu knyga, is kurios issilanksto lektuveliai. Reakcija buvo nereali smile.gif
Ju neplatina prekybos centrai, todel pakankamai originalu ir nenuvalkiota. Kaina apie 25 Lt. Cia
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2010 10 11, 08:01)
Aš taip pat turiu draugę už jūrų marių kuriai sukaks 30, tai sakiau užsakysiu, kad į namus pristatytų gėles  smile.gif O dėl dovanų siuntimo, tai sunku patart, žiūrint kas žmogui patinka. Aš siųsiu stiklinį arkliuką, nes ji dievina arklius,tai bus jai į kolekciją  smile.gif

del geliu gera ideja
thumb_yello.gif , vakar sniukstinejau, tai radau, kad ir daugiau dalyku galima uzsakyti pristatymui - sokoladas, sampanas ir pan... tik va esmines dovanos kazkaip ir nesumastau verysad.gif , norisi kazko prasmingo mastau.gif
Atsakyti