Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

QUOTE(Turkish @ 2010 06 16, 12:24)
hmmmm sakai, kad viskas atrodo rimta, bet investuoti nenori, pinigų gaila. kažkaip negražiai skamba, ar netiesa ?  smile.gif

O tu pagalvok: kiek rimta gali būti mėnesį bendraujant? Gal po pusės mėnesio išsiskirs keliai smile.gif Žinoma, kad nenoriu investuoti.

Galvoju ką nors originalesnio įteikti... Pvz, kokį mažą rakčiuką man nuo širdies... g.gif Tas žmogus yra didelis romantikas, tai norėčiau atsižvelgti į tai smile.gif
Atsakyti
aš kai su saviškiu susipažinau , tai taip nuo pirmos dienos ir buvom kartu. per antrą pasimatymą jau supratau, kad tai rimta smile.gif aišku, vieniem anksčiau, kitiem vėliau ateina supratimas ar čia gausis kažkas ar ne.
gražiai sugalvojai dėl raktelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 06 16, 14:43)
aš kai su saviškiu susipažinau , tai taip nuo pirmos dienos ir buvom kartu. per antrą pasimatymą jau supratau, kad tai rimta  smile.gif  aišku, vieniem anksčiau, kitiem vėliau ateina supratimas ar čia gausis kažkas ar ne.
gražiai sugalvojai dėl raktelio  4u.gif

Kaip gražu... smile.gif Tik bėda, kad kai viskas taip nuostabu, sunku patikėti, jog tikra.... smile.gif Toks jau žmogus esu...

Smagu, kad raktelio idėja nebuvo nušvilpta biggrin.gif Dabar reikia sugalvot, kaip jį gražiai pateikti
Atsakyti
Beje, jei turite dar įdėjų, ką padovanoti originalumą mėgstančiam romantikui, tuomet rašykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimante_ @ 2010 06 16, 22:58)
o tu paziurek jei nuotrauku su juo turi, ar kur buvot kartu ar su draugais ir padovanok jam maza fotoknygute - parasyk kazka grazaus - palinkek visko, tai bus tikrai grazu ir romantiska  wub.gif  jei darysi kokiam picturehappy.lt tai tikrai brangiai nekainuos, max koki 30 Lt  4u.gif

Apie nuotraukų albumėlį galvojau visai neseniai biggrin.gif Bet čia norėčiau įdėti daugiau darbo, daugiau nuotraukų, daugiau sentimentų. Per mažai laiko atsiminimais dalintis biggrin.gif

Dabar kilo kita mintis.... Saldainiai! biggrin.gif Jis yra didelis saldainių mėgėjas.... Tik vėl... Kokie, kaip...

Ak, o galėtų pasakyti... "Prašau nieko nedovanoti" biggrin.gif Kaip ex... biggrin.gif
Atsakyti
jei saldainiai,tai tik ranku darbo,is specializuotu parduotuviu.ir su mielu ipakavimu smile.gif
Atsakyti
Galvoju į stiklainį pripilti visokiausių saldainiukų, kad neatsibostų viena rūšis, o apačioje padėti dėžutę. Kaip manot? Nebus taip, kad tie saldainiai pakeis skonį ar kvapą? biggrin.gif Beje, kokius patartumėte? Gal kur nors yra asorti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 17 birželio 2010 - 20:29
aš buvau padariusi stiklainėlį su lapeliais užpildytą guminukų, bet jie šiek tiek kaip ir riebaluojasi, bet atrodo gražiai smile.gif
Atsakyti
Patarkite, ka padovanoti kriksto sunui 18- tojo gimtadienio proga ?!
Atsakyti
QUOTE(lunija @ 2010 06 20, 17:56)
Patarkite, ka padovanoti kriksto sunui 18- tojo gimtadienio proga ?!

tokio amžiaus geriausia dovana - $ smile.gif
Atsakyti
Va buvo mano mamo gimtadienis tai padovanojau zurnalo prenumerata tai labai dziaugesi bigsmile.gif dar gavo duonkepe tai ir laimes daug buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2010 06 16, 23:46)
Beje, jei turite dar įdėjų, ką padovanoti originalumą mėgstančiam romantikui, tuomet rašykit smile.gif

Gali padovanoti jam Vėjų Gaudyklę milžiniškiems muilo burbulams pūsti. Romantiška, originalu ir nėra brangu. Paskui kartu pasidžiaugsit pūsdami tuos burbulus mirksiukas.gif . O jei dar ką nors romantiško palinkėsi... mirksiukas.gif
Atsakyti