Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

Ka galetumet patarti juokingo padovanoti teciui? Jam bus 45 metai. blush2.gif bet ne brangaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 17 balandžio 2010 - 09:11
Keletas idėjų
user posted image
user posted image
user posted image

skaičiukus galima pakeist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2010 04 06, 20:53)
Nepykit merginos, bet juk čia baisus kičas, beskonybė  unsure.gif Nedrįsčiau to dovanot... Nebent "ant juoko" kam nors, kad kartu pasijuokti  biggrin.gif

visiskai sutinku thumbup.gif
Atsakyti
Labai reikia Jūsų pagalbos. Ką padovanoti draugo sesei 18 gimtadienio proga? Aš jos beveik nepažįstu ;//
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 04 22, 14:22)
Labai reikia Jūsų pagalbos. Ką padovanoti draugo sesei 18 gimtadienio proga? Aš jos beveik nepažįstu ;//

Puokštę gėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal būtumėte tokios geros ir patartumėte, ką padovanoti būsimai 18metei? Norėtųsi kažko originalaus ir mielo.. Tik va fantazija apleidusi mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GeeGee @ 2010 04 23, 00:37)
Sveikos,

gal būtumėte tokios geros ir patartumėte, ką padovanoti būsimai 18metei? Norėtųsi kažko originalaus ir mielo.. Tik va fantazija apleidusi mane 4u.gif

Mano nuomone kad jai jau nesugalvosi ka padovanoti tai geriausiai pinigais (nors pati labai nemegstu gauti pinigu) blush2.gif va ka dar galima padovanoti ispudingo: http://www_dovanucen...amogos-c-1.html bet reikia daug pinigeliu g.gif ax.gif
o va man patarkit ka nebrangaus padovanoti kriksto sunui su pirma komunija? ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ką būtų galima įdomaus padovanoti septyniolikmetei gimtadienio proga? kaina- iki penkiolikos litų. nesiūlyti: papuošalų, knygų, suvenyrų... kad būtų kažkas mielo ir gražaus ax.gif
Atsakyti
Mes ką tik atšventėme vyro jubiliejų, parašysiu kokias dovanas gavome, gal kam kils kokių idėjų 4u.gif
1. orginaliausia dovana - jo portretas bigsmile.gif
2. netikėčiausia dovana, bet be galo patikusi - Berghoff rinkinys kepsniams 33 dalių thumbup.gif
3. Diržas, kaklaraiščiai, knygos, paveikslai ir kt.
4. puse svečių dovanojo pinigus

4u.gif
Atsakyti
Mergaitės sugalvojau draugei gimtadienio proga padaryti juostą (kaip per MIS rinkinus yra teikiama), bet nesugalvoju ką užrašyti, padėkit g.gif Gali būti ir be žodžio MIS.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 10, 16:54)
Mergaitės sugalvojau draugei gimtadienio proga padaryti juostą (kaip per MIS rinkinus yra teikiama), bet nesugalvoju ką užrašyti, padėkit  g.gif Gali būti ir be žodžio MIS.

Nuostabiause (ar koks kitas panasus zodis) draugė, Arba Draugė Nr.1. paprasta bet miela, ce nieko neprigalvosi per daug, biggrin.gif
Atsakyti
noriu mielosios pasidalinti savo ideja kuri gime labai greitai. gal kam jin ir bus naudinga. taigi draugo gimtadienis penktadieny, ryt paskutine diena kai galiu ka nupirkti. niekas enlenda y galva. kaip tik jis man paskambino, o as jam tiesiai sviesiai:ko nori dovanu?" sako yejimas y mano gimtadieny yra bonke..na gerai ..nori bonkes gausi bonke..nupirksiu krepsely, ydesiu butely, ydesiu lasiniu, tribulku kuokstely kaspiniuku perrisus (gali svoguna deti), marinuotu agurkiuku stiklainiuka( galima raugintu), duonos ketvirty kepaliuko ir pasakysiu tokius zodzius : Ce tau sis rysulelis..kad neprazutum gyvenimo klyskeliuose...slakelis givybes vandens (tipo snapsas), riekele duonos kasdienines, na ir kaip tikram vyrui lietuviui - lasiniu pantis smile.gif galbut zodzius dar pakoreguosiu, bet mintis bus mazdaug tokia smile.gif na dar nupirksiu ta zibinta kur uzdegi ir jis pakila y ora. kadangi kitu zmoniu, kurie dalyvaus sventeje nepazystu, tai gimtadienio eigoje paprasysiu visu parasyti po palinkejima, ant to baliono, o kai kilosim dvilikta valanda uzdegsiu jy ir paleisiu musu palinkejimus y ora, kad visi jie issipildytu..ce sukausi is padeties, nes nei laiko nera, nei finansai leidzia kazka tokio ohooo sugalvoti.
Atsakyti