Nupirkau dovanu ceki. Patarkit kaip galima butu ji kuo idomiau ipakuot ar kaip kitaip iteikt. Luakiu pasiulymu
.

O kaip nori įpakuoti, kad būtų gražu, ar kad būtų linksma, "prikolna"?
Oi mielosios, o mano dovanos buvo visiskai isskirtines ir unikalios! Pries kelias savaites radau tokia svetaine www.meninis-retusavimas.lt Parasiau laiska, mane padrasino, kad uztex mano pacios darytu nuotrauku, net ir blogos kokybes. Nu gavau rezultata! Vyras ciut soko negavo, mane padare beproto grazia ziurincia nakti pro langa, o vyra sedinti ant kalno, dangui kelios planetos. Nu vyrui cia buvo dovana , svarbiausia kaip tikroviskai atrodo, dar is pradziu masciau, kad mano foto bus blogos, galvojau pirma eit i studija, o gavosi taip tikroviskai, ziurim ir netikim kad galim tokie but.
Va cia tai dovana buvo! As ziauriai nemegstu visokiu tipiniu dovanu, tik reikalingas ir ispudingas...
Va cia tai dovana buvo! As ziauriai nemegstu visokiu tipiniu dovanu, tik reikalingas ir ispudingas...

QUOTE(selfisland @ 2010 04 01, 20:27)
Oi mielosios, o mano dovanos buvo visiskai isskirtines ir unikalios! Pries kelias savaites radau tokia svetaine www.meninis-retusavimas.lt Parasiau laiska, mane padrasino, kad uztex mano pacios darytu nuotrauku, net ir blogos kokybes. Nu gavau rezultata! Vyras ciut soko negavo, mane padare beproto grazia ziurincia nakti pro langa, o vyra sedinti ant kalno, dangui kelios planetos. Nu vyrui cia buvo dovana , svarbiausia kaip tikroviskai atrodo, dar is pradziu masciau, kad mano foto bus blogos, galvojau pirma eit i studija, o gavosi taip tikroviskai, ziurim ir netikim kad galim tokie but.

ir kiek tas grozis kainavo, jei nepaslaptis?

QUOTE(Monikaa @ 2010 04 01, 21:28)
ir kiek tas grozis kainavo, jei nepaslaptis?
labai graziai skamba ir isivaizduoju dar graziau atrodo 

mhm ir mane domina kaina... gaila kad ju psl nera ikelta kaip ten atodo

QUOTE(pupute @ 2010 04 01, 21:54)
nu kad yra, privedi pelyte prie foto ir parodo kaip anksciau buvo ir kaip jie padare

o kaip ji atsiemet? kokiam mieste? nes ten tik el.pastas nurodytas

Sveikos mielosios, su Velykom!
Kainavo 200 Lt. Spausdinom A3 dydzio patys ant drobes (spausdinimas paliekamas uzsakovams). Siule uz 100 Lt (jei dedi i ju svetaine) bet mes nenorim viesumos... Pasirasem sutarti ir dabar stebinam visus giminaicius namie
Kainavo 200 Lt. Spausdinom A3 dydzio patys ant drobes (spausdinimas paliekamas uzsakovams). Siule uz 100 Lt (jei dedi i ju svetaine) bet mes nenorim viesumos... Pasirasem sutarti ir dabar stebinam visus giminaicius namie

QUOTE(selfisland @ 2010 04 03, 18:31)
Sveikos mielosios, su Velykom!

Labai viliojančiai viską aprašėte ,gal nuotraukikę nors mažą galėtumėt įkelt?
Skaičiau ,kad nenorėtumėt viešinti.
Ale mažutę foto gal????
QUOTE(una-art @ 2010 04 03, 17:35)
Labai viliojančiai viską aprašėte ,gal nuotraukikę nors mažą galėtumėt įkelt?
Ale mažutę foto gal????
Ale mažutę foto gal????
Labas Una-art,
Nu vyro nesiusiu tikrai, bet save gal ir galiu biski parodyti!

QUOTE(selfisland @ 2010 04 04, 17:31)
Labas Una-art,
Parasyk man laiska as persiusiu maza savo portreta, nenoriu det viesai...

o spauzdinimas kiek kainavo?

QUOTE(Monikaa @ 2010 04 04, 18:46)
Man rase, kad A4 kainuoja apie 15 Lt. foto laboratorijoje ant foto popieriaus bei patare, kur spausdinti ir kaip, kas ir panasiai. Bet man nereikejo, as norejau ant drobes ir spausdinimas ant drobes 2 kart brangesnis...
Dar rase, kad galima ant stiklo, bet visas sis pasirinkimas paliekamas klientui. Jie atsiuncia viska elektroniniu pastu.
Dabar mastau apie ta stikla, jauciu - grazus reikalas yra. Kas daretes foto i stikla?Arteja kita svente, reikia informacijos! Mielosios pasipasakokit!
QUOTE(selfisland @ 2010 04 01, 20:27)
www.meninis-retusavimas.lt
Nepykit merginos, bet juk čia baisus kičas, beskonybė