Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

QUOTE(saridon'e @ 2010 03 08, 23:50)
lotuliukas.gif

na jis teigia, kad dar yra vaikas  biggrin.gif
tiek to, reiks gal torto su jo nuotrauka  ax.gif

nepersistenk u jo pomegiu dviraciu biggrin.gif as tai isulyciau jam ka dovanot. va MB bus gmtadienis sestadieni nupirkau pizama, nes vasara daznai sveciuojames tai tures iskepsiu torta, graziai papuosiu aj dar papigiaja kavos aparata, bet ta jau atidaviau tai zaidzias kiekviena vakara ax.gif
siaip pernau dovanojau visokiu smulkmenu ranksluosti, cigara dar kazko...bet ryte isodinau i masina ir veziau o Palanga, o jau tuo laiku kai jis gime, ta valanda sustojau miske, idaviau jam musu augintinius sakau pavedziok as tuo tarpu uzdegiau zvakutes birthday.gif nu labai patenkintas buvo biggrin.gif
Atsakyti
o ka reiketu padovanoti pusseserei 30to gimtadienio proga? doh.gif mes nebendraujam daug... ji turi maza dukryte, dirba mokytoja, nelabai isivaizduoju kuo domisi doh.gif kvietimai ir cekiai netinka, nes tame mieste toki gali nupirkti nebent i soliariuma ar indu parduotuve doh.gif siaubas kokia dilema, o gimtadienis ketvirtadieni...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 03 09, 18:25)
o ka reiketu padovanoti pusseserei 30to gimtadienio proga? doh.gif mes nebendraujam daug... ji turi maza dukryte, dirba mokytoja, nelabai isivaizduoju kuo domisi doh.gif kvietimai ir cekiai netinka, nes tame mieste toki gali nupirkti nebent i soliariuma ar indu parduotuve doh.gif siaubas kokia dilema, o gimtadienis ketvirtadieni...

tai kadangi cia jubiliejus tai galima koki jubiliejini daikteli arba biziuterijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 03 09, 19:37)
tai kadangi cia jubiliejus tai galima koki jubiliejini daikteli arba biziuterijos  g.gif

na jos mama patare kazka buiciai pirkti g.gif tai mano mama pirks grazia tortine stiklo. sake dar dapirks taures sampanui kazkokios geros firmos ir gal uzteks g.gif daro gimtadienio pietus, kad nevaiksciotu visi sniurais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 03 09, 20:46)
na jos mama patare kazka buiciai pirkti g.gif tai mano mama pirks grazia tortine stiklo. sake dar dapirks taures sampanui kazkokios geros firmos ir gal uzteks g.gif daro gimtadienio pietus, kad nevaiksciotu visi sniurais biggrin.gif

gerai manau, jei patare tai vadinas reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GYZMO @ 2009 11 17, 10:58)
Nenaujos, bet gan idomios idejos yra pakabukai, pakabukai is nuotraukos, ar paveiksliuko, kas svarbiausia tai ne seip perkeltas libdukas, o graveriskai atliktas darbas smile.gif Pameginkite pazieti Pakabukas,
mano mama ir zmona buvo suzavetos smile.gif  thumbup.gif

Labai idomu bigsmile.gif O kaip ta pakabuka su pirstu anstaudais padaro,reikia siusti nuotrauka su pirsto antspaudu? O grandineliu negamina?kainos irgi domina... labai mazai info tame tinklalapyje ax.gif
Atsakyti
Aš tai visada už rankų darbą.... sesei dovnosiu savo karpytą karpinį,dar vyras sugalvojo pagauti mieste 23 žmones ir paprašytikad pasakytų sveikinimą...tuos žmones nufilmuosim,sumontuosim ir dėsim į DVD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 20, 21:44)
vyras sugalvojo pagauti mieste 23 žmones ir paprašytikad pasakytų sveikinimą...tuos žmones nufilmuosim,sumontuosim ir dėsim į DVD 4u.gif

oi,kokia gera mintis del zmoniu sveikinimu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik tas, kad jie bus nepazystami g.gif cia reiketu turit laiko paieskoti senu kaimynu, draugu, kurie pasveikintu - butu zymiai idomiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2010 03 21, 14:34)
oi,kokia gera mintis del zmoniu sveikinimu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
tik tas, kad jie bus nepazystami  g.gif  cia reiketu turit laiko paieskoti senu kaimynu, draugu, kurie pasveikintu - butu zymiai idomiau  blush2.gif

drinks_cheers.gif Būtų įdomiau, bet tuo pačiu ir sunkiau, nes tektų kontaktų klausti paties šventės kaltininko...

O šiaip tai dar neblogai surengti gimtadienį - staigmeną, pakviesti draugų, kurių nesitki išvysti (teko tai daryti biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 03 22, 15:18)
neblogai surengti gimtadienį - staigmeną, pakviesti draugų, kurių nesitki išvysti (teko tai daryti biggrin.gif ).

O CIA TAI SUPER BUTU drinks_cheers.gif

Man visa tai labai patiktu ax.gif
labai idomu, kaip visa tai suorganizuoti sekesi? Ar namuose darete? ir kaip su maistu? ar visa to neitare sventes kaltininkas? g.gif nes viska turejo matyti....

reikes pasikolinti ideja... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2010 03 22, 17:04)
O CIA TAI SUPER BUTU  drinks_cheers.gif

Man visa tai labai patiktu  ax.gif
labai idomu, kaip visa tai suorganizuoti sekesi?  Ar namuose darete? ir kaip su maistu? ar visa to neitare sventes kaltininkas?  g.gif  nes viska turejo matyti....

reikes pasikolinti ideja...  mirksiukas.gif

manau pradedantis ruostis is anksciau neitartu as saviskiui tai gimtadieniui torta kepiau thumbup.gif ir labai nustebinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2010 03 22, 16:04)
O CIA TAI SUPER BUTU  drinks_cheers.gif

Man visa tai labai patiktu  ax.gif
labai idomu, kaip visa tai suorganizuoti sekesi?  Ar namuose darete? ir kaip su maistu? ar visa to neitare sventes kaltininkas?  g.gif  nes viska turejo matyti....

reikes pasikolinti ideja...  mirksiukas.gif

Ne, ne namuose, kažkaip kontaktus išsišniukštinėjau, sukviečiau slaptai el. laiškais susirašinėdama, visus prisaigdinau tylėti. smile.gif O veiksmas vyko ne namuose - užsakiau dažasvydį, ten visi ir atvažiavo. O aš jubiljatą atvežiau paskutinį. Buvo didelė jam staigmena. Jis nieko neįtarė. biggrin.gif Viską dariau darbo metu (ne namuose), todėl net užuominos jam nebuvo. Maisto nesinešiau, tik gėrimų, nors buvo galima atsivežti piknikui užkandžių ar pan. Po visko, kas norėjo važiavome į piceriją (tai iš anksto nurodžiau pakvietime-programėlėje). Norinčių vakaroti liko tik keli, kiti turėjo savo planų tai dienai. Svarbiausia atvažiavo visi, kuriuos sukviečiau ir dalyvavo dažasvydyje (iš anksto įspėjau dėl aprangos ir t.t.) thumbup.gif
Atsakyti