QUOTE(Gervela @ 2008 09 21, 21:37)
o ką- Tommy girl tau atrodo prastas kvapas?
man tikrai žavingas vasarinis kvapas vasaros vakarų pramogoms, diskotekoms gamtoje ir pan
Man Tommy Girl is tos pacios operos kaip Versace Bright Crystal ir panasiai..
Nors ir seniai beuosciau
Bet kuriuo atveju 5 zvaigzduciu jam neduociau, kaip ir vienos zvaigzdute nuvertinti tokie kvepalai kaip Mona Di Orio Carnation ar Eau du Soir Sisley, ar Chanel Gardenia
Kazkodel man toks jausmas, kad Luca isties cia daugiau komerciniu reklamavimu uzsieme nei subjektyviu parfumeriniu vertinimu. Toks jausmas, kad reklamuojami tokie kvepalai kaip Cool Water, Tommy Girl. Apskritai Mona di Orio, Caron gavo daug nepalankiu vertinimu. TF vos vos issilaike viduriuke, taip pat Hermes, bet tarkim Estee Lauder susilauke itin geru atsiliepimu.
O tai, kad taip nuvertina klasiskuosius Tabac Blond (ir kt), man atrodo nera tiek parfumerine nuomone, kiek jo noras pasirodyti, kad jis balta varna tarp juodu ir jis masto "KITAIP". Tarsi tokiu issisokimu maskuoja savo ziniu, galbut patirties, spragas ir vercia suabejoti visuotiniu teigiamu Tabac Blond kvepalu vertinimu ARBA to pacio Lucos ismanymu apie kvepalus. Asmeniskai as abejoju ar Luca visuomet supranta apie ka kalba..
Papildyta:
Turiu pridurti, kad ivadas yra daugiau vertas demesio nei patys kvepalu ivertinimai. Man patiko tai, kad skirtingai nei kitose knygose, jis nenurodineja kokius kvepalus kokiai progai kvepintis ir panasiai. Apskritai siulo meginti tiek vyriskus kvepalus, tiek juos maisyti ir panasiai.
Galbut tas jo ekstremalumas su kvepalu vertinimais taip pat naudingas. Visuomet gali pasitikrinti savo nuostatas ir patirti lyginant so jo nuomone. Gincuose gimsta tiesa