Įkraunama...
Įkraunama...

Literatūra apie kvepalus

QUOTE(katalike @ 2008 09 21, 14:59)
lolita lempicka, Cool Water Davidoff - *****, midnight poison - * ?
no way smile.gif

bigsmile.gif kaip sakant reikejo laukti kazko idomaus, stai ir gavom smile.gif

Jei kuriu aprasymas domintu, duok zinia, tai nupyskinsiu is knygos smile.gif Kas idomu, kad jo ivertinimai yra paaiskinti. Su dauguma sutinku, keliolika kelia nuostaba tiek blogumo, tiek gerumo ivertinimais smile.gif Kaip kad tu minejai smile.gif Niekaip neisivaizduociau, kad Cool Water Davidoff gali buti 5 zvaigzdutes biggrin.gif
Papildyta:
Kad ir Tommy Girl 5 zvaigzdutes blink.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu aš suprantu, kad jis gerumą turbūt vertino tos grupės kvepalų kontekste ir kad paaiškinimus turi (o kaip be jų?), bet vis tiek man jo nuomonė įtakos nedaro (ir ačiū D), nors paskaityt įdomu smile.gif
Atsakyti
Pradedu manyti, kad kiekvienas pagal savo nosi rikiuoja gera-bloga.
Buckiuko knygoj Ziraras Lagorsas Chanel Gardenia itrauke i simtuka pasaulio legendiniu kvapu, o cia blink.gif Tabac Blond,Tuscan Leather.. Pati nosis bjauri blink.gif
Atsakyti
na, man įdomu būtų paskaityt, kaip jis suvartė šiuos (nereiškia, kad jie man visi patinka ir iškart nepritariu nuomonei biggrin.gif kai kurie - šiaip įdomu):

212 Carolina Herrera
Ange ou Demon Givenchy
Champs Elysees Guerlain
Flowerbomb Victor & Rolf
Light Blue D&G
Midnight Poison CD
Allure Chanel
Kate Moss

ir įdomu dar, kaip apdainavo pure poison rolleyes.gif ir lolitka

aciuks.gif
Atsakyti
Jei turesi laiko, paziurek kuo netiko Tabac Blond ar Tuscan Leather.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 09 21, 15:23)
na, man įdomu būtų paskaityt, kaip jis suvartė šiuos

Prasom smile.gif

Imetu kiek daugiau ir pridedu apie Mayotte Guerlain smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Tinux, cia tau kaip prasei smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
ačiū. midnight poison - 'argumentai' absoliučiai lievi. taip galima parašyti apie bet kurį kvapą biggrin.gif vat ir susidaro vaizdas, kad antipatijos nebūtinai gali būti pagrinžiamos logiškai smile.gif
Atsakyti
Aciu.Tikrai, kai kurie komentarai apie nieka
Atsakyti
Imetu dar apie Cool Water ir Tommy Girl smile.gif Neperkandama man.

user posted image
user posted image

user posted image

Jei dar kokie domina, prasom klausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 21 rugsėjo 2008 - 19:56
Waiėzaw ir ne kitaip... Manykim, kad dėl skonio nesiginčijama, nes kitaip pasiskaičius gali pusę savo kvepalų išmest ir lėkt nusipirkt kitų visai nepatinkančių, bet dideliai vertingų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 21, 19:08)
Waiėzaw ir ne kitaip... Manykim, kad dėl skonio nesiginčijama, nes kitaip pasiskaičius gali pusę savo kvepalų išmest ir lėkt nusipirkt kitų visai nepatinkančių, bet dideliai vertingų lotuliukas.gif

Pvz, Tommy Girl smile.gif, nes Luca Turin taip sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 09 21, 19:18)
ačiū. midnight poison - 'argumentai' absoliučiai lievi. taip galima parašyti apie bet kurį kvapą biggrin.gif vat ir susidaro vaizdas, kad antipatijos nebūtinai gali būti pagrinžiamos logiškai smile.gif

Katalike,visiskai tau pritariu!

Tikrai sunku patiketi Cool water ivertinimu!Labiausiai man patinkantys kvepalai gave po viena ar dvi zvaigzdutes.Visalaik vertinau savo uosvienes kvapus,besisveciuodama sia vasara labai nustebau pamacius Tommy Girl buteliuka stovinti prie Guerlain ir Chanel gerybiu blink.gif
Atsakyti