Ir mes noretume padekoti gydytojai L.Sirsinaitienei uz tinkamus sprendimus, puikiai atlikta operacija, greitai atsigaunancia mama ir sveika mazyle
Evita Sredinskyte dekoja uz jos givybes piemima Gyd.Alinai Keblikienei ir linki jai priimti dar milijona sveikuciu ir mazuciu leliuku.ACIU!!!!!!!!
Didelis dėkui gydytojai Marijai Diliautienei, padėjusiai gimti jau dviems mūsų turtams Nuostabi gydytoja sveikatos jai ir stiprybės Nuoširdi, rūpestinga, maloni ir šilta, kaip mama
Dėkoju Kęstučiui Šklėriui, už nuoširdų bendravimą, pagalbą ir paramą gimdymo metu
Dėkoju Kęstučiui Šklėriui už išgelbėtą gyvybę, rūpestingumą, žmogiškumą Nuostabus gydytojas
Zemai lenkiu galva pries gydytoja Dalyte Variakojiene (VGN) - ji padejo ateiti i si pasauli mano dukrytems Augustei ir Aleksandrai tokio profesionalumo ir atsidavimo darbui linkiu is jos pasimokyti ir visiems kitiems daktarams
Laba diena,
atėjau ir aš padėkoti VGN gydytojui akušeriui ginekologui Kęstučiui Šklėriui. Puikus gydytojas, be priekaištų valdo situaciją, palaiko gerą nuotaiką. Didelis didelis ačiū jam padėjus ateiti mūsų trečiam sūneliui.
Įdomu tik, ar jie mato tas padėkas, nes norėtųsi jam padėkoti ir asmeniškai.
atėjau ir aš padėkoti VGN gydytojui akušeriui ginekologui Kęstučiui Šklėriui. Puikus gydytojas, be priekaištų valdo situaciją, palaiko gerą nuotaiką. Didelis didelis ačiū jam padėjus ateiti mūsų trečiam sūneliui.
Įdomu tik, ar jie mato tas padėkas, nes norėtųsi jam padėkoti ir asmeniškai.
O aš noriu padėkoti 2 nuostabiems gydytojams akušeriams ginekologams, labai man padėjusiems pačiu svarbiausiu gimdymo momentu - jaunam, bet perspektyviam, labai maloniam, ramių nervų Mindaugui Balniui ir nuostabiam, savo darbui 100% atsidavusiam Rimantui Griciui. Ačiūūū