QUOTE(Gailė @ 2010 05 15, 11:21)
rusiames ir mes pirkti kedute, dabar turime chicco, kedute pirkau ne atskirai bet kartu su vezimu Trio Tour 4, tik tokia beda kad vaikas labai joje prakaituoja, dabar mastau maxi cosi pirkti, mamytes kurios turit tokias gal galit parasyti ar vaikuciai jose prakaituoja?
mes irgi ruosaimes pirkti kedute 9-18kg. pagrindinis reikalavimas saugumas ir kuo maziau prakaitavimo, nes jau ir siaip siaubingai parkaituoja, tai dar kedutej dveji draugai turi Britax (Romer) King Plus, ir sako, bugtai maziau jose prakaituoja, nei lyginat su kitom turetom, tai ka zinau... bet brangios palyginus jos zarazos.... pigiausiai kiek radau 670lt
QUOTE(svajone74 @ 2010 05 04, 13:33)
Mes turime Bebe Confort Axiss (Maxi Cosi Axiss)- kuri pasisuka į vieną ir į kitą pusę 90 laipsnių kampu, ji skirta 9-18kg. Aš super ja patenkinta , nes labai daug važiuojame ir pasodinti bei išimti vaikelį - tiesiog šaunumėlis . Be to, labai patogiai keliasi mygtuko paspaudimu į miegojimo padėtį. Mano leliukui ji labai patinka, o svarbiausiai - saugi ir lengvai tvirtinasi
Papildyta:
Mes šioje kėdutėje jau nuo 6mėn., nes labai anksti pradėjo pati sėdėti
Papildyta:
Mes šioje kėdutėje jau nuo 6mėn., nes labai anksti pradėjo pati sėdėti
Ar tikrai sios kedutes saugios? Bent jau del BC Axiss, kiek domejausi, testuose visu saugumo kriteriju neatitinka ir vertinama patenkinamai...
QUOTE(saigma @ 2010 05 19, 20:03)
Žiūrėkite medžiagos sudėtį, kuo mažiau sintetikos, tuo mažiau ir prakaituos. O vienaip ar kitaip visose prakaituoja, nebent kondicionierius yra mašinoje.
Manau, daugelis pagrindiniu keduciu gamintoju turi specialius medvilninius uzvalkalus. Bent jau Bebe Confort, Maxi-Cosi turi, esu girdejus ir apie universalius. Mes sekmingai praeita vasara ir jau siemet naudojam butent toki uzvalkaliuka, skirta Bebe Confort Iseos TT kedutei, su prakaitavimu neturim jokiu bedu
QUOTE(Kristoocia @ 2010 06 08, 23:07)
Manau, daugelis pagrindiniu keduciu gamintoju turi specialius medvilninius uzvalkalus. Bent jau Bebe Confort, Maxi-Cosi turi, esu girdejus ir apie universalius. Mes sekmingai praeita vasara ir jau siemet naudojam butent toki uzvalkaliuka, skirta Bebe Confort Iseos TT kedutei, su prakaitavimu neturim jokiu bedu
yra specialus uzvalkalai? kazkai niekas jokioj parduotuvej neminejo... klausiau kokia cia sudetis ir t.t. bet apie uzvalkaliuka niekas neminejo
QUOTE(Akva0004 @ 2010 06 09, 12:34)
yra specialus uzvalkalai? kazkai niekas jokioj parduotuvej neminejo... klausiau kokia cia sudetis ir t.t. bet apie uzvalkaliuka niekas neminejo
Taip, yra Mes turim BC kedutems skirta uzvalkaliuka http://parduotuve.ti...tokedutems.html Kaip sakiau, esu girdejus ir apie Maxi-Cosi uzvalkalus, o Baby Center parduotuve anksciau prekiaudavo ir universaliais keduciu uzvalkalais. Galbut ir dabar kazka panasaus pasiulyt gali
QUOTE(saigma @ 2010 05 19, 21:03)
Žiūrėkite medžiagos sudėtį, kuo mažiau sintetikos, tuo mažiau ir prakaituos. O vienaip ar kitaip visose prakaituoja, nebent kondicionierius yra mašinoje.
QUOTE(Domke @ 2010 08 07, 21:40)
Perkant internetineje parduotuveje, medziagos sudeties neraso, todel ir klausiu gal kas turi or gali paziureti etiketeje
QUOTE(Tampa @ 2010 08 07, 00:23)
Kas turite auto kedute Chicco Key1, gal galite parasyti, kokia medziagos sudetis? Ar labai prakaituoja, nes ruosiames siustis ir pirkti ne LT. Aciu
Šiaip nemačiau šios firmos kėdučių medvilniniais užvalkalais. Jei automobilyje nėra kondicionieriaus vaikas labai prakaituos, nepatarčiau.
Šiuo metu į kitą auto nusipirkome chicco key 23, bet yra kondicionierius tai diskomforto nejaučiam. Draugai naudoja kitos kategorijos chicco ir auto be knd. tai vargsta.
Jei ką vaikų miestas prekiauja šiomis kėdutėmis galite nuvažiuoti apžiūrėti.
QUOTE(saigma @ 2010 08 09, 21:54)
Šiaip nemačiau šios firmos kėdučių medvilniniais užvalkalais. Jei automobilyje nėra kondicionieriaus vaikas labai prakaituos, nepatarčiau.
Šiuo metu į kitą auto nusipirkome chicco key 23, bet yra kondicionierius tai diskomforto nejaučiam. Draugai naudoja kitos kategorijos chicco ir auto be knd. tai vargsta.
Aciu, kaip tik netoli si parduotuve, butinai uzsuksime
Sveiki!
Ruosiames pirkti autokedute 9 - 18 kg. Isnagrinejome visas charakteristikas ir nusprendem kad geriausia mums galetu atitikti RÖMER Duo Plus kedutes. Bet niekur nerandam Lietuvoje ju pirkti (bent jau paziuret), nes nepziurejus kazkaip nesaugu pirkt, gal visai ji mums nepatiks...
Tai klausiu - gal zinot kur galima butu Lietuvoje pirkti (paziureti) sia kedute? Gal kas turite? Tai kokie atsiliepimai?
Ruosiames pirkti autokedute 9 - 18 kg. Isnagrinejome visas charakteristikas ir nusprendem kad geriausia mums galetu atitikti RÖMER Duo Plus kedutes. Bet niekur nerandam Lietuvoje ju pirkti (bent jau paziuret), nes nepziurejus kazkaip nesaugu pirkt, gal visai ji mums nepatiks...
Tai klausiu - gal zinot kur galima butu Lietuvoje pirkti (paziureti) sia kedute? Gal kas turite? Tai kokie atsiliepimai?
sveikos mamytes.
kaip suprantu jau daug apziureje,apsiskaite. gal galesit ir man patarti.
mums reikia nuo 9-18kg, arba nuo 9-36kg.kedutes.... bet svarbiausia :
1. Kad nebutu plati ir didele
2.Atsilostu vaikui pamiegoti (nes miega daug masinoje) ir butu patogi
3. Nebrangi, ( nes ja laikysime tik LT,kol griztame atostogu )
tikiuosi mane nukreipsite i kokia nors puse.
kaip suprantu jau daug apziureje,apsiskaite. gal galesit ir man patarti.
mums reikia nuo 9-18kg, arba nuo 9-36kg.kedutes.... bet svarbiausia :
1. Kad nebutu plati ir didele
2.Atsilostu vaikui pamiegoti (nes miega daug masinoje) ir butu patogi
3. Nebrangi, ( nes ja laikysime tik LT,kol griztame atostogu )
tikiuosi mane nukreipsite i kokia nors puse.