QUOTE(Mikutė @ 2008 12 10, 16:57)
as kedute rinkausi pagal saugumo testo rezultatus ir lydere yra romer king plius 9-15kg. tai ja ir pirkom, o jos kaina ta pati kaip ir Tobi, tik tobi 2007 m. bandymuose duota "patenkinamai", tai kam pikrit patenkinamai jei galima "gerai" uz ta pacia kaina, o dar pirmok i ebay tai visai pigiai palyginus gavosi 690Lt su siuntimu, o vaiku mieste romer 770Lt su nuolaida, be to romer vaiku mieste seno modelio ir spalvu nera, o ebay spalvu sociai, modelis 2009m.ir dar pigiau.
Papildyta:
pritariu kad rinktis reikia ne pagal firmos zinomuma, bet man svarbiausia sauguma,s tai mano kriterijus kaip sakiau buvo saugumo testu rezultatai, na aisku jei nera galimybes moketi 700Lt tai geriau jau uz 300, nei jokios, cia tai vienareiskmiskai
Papildyta:
pritariu kad rinktis reikia ne pagal firmos zinomuma, bet man svarbiausia sauguma,s tai mano kriterijus kaip sakiau buvo saugumo testu rezultatai, na aisku jei nera galimybes moketi 700Lt tai geriau jau uz 300, nei jokios, cia tai vienareiskmiskai
as ir tik uz sauguma, kedute issirinkot norejau pakalusti, o kiek kainavo siuntimas, drauge sako, kad muitai dideli is UK, o is USA tai visai neapsimoka