Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

QUOTE(winipuhs @ 2013 07 30, 07:08)
Sveikos,
mano vaikui 5 menesiai, sveria beveik 9 kg ir pats puikiai jau sedi, ar galiu sodinti ji I Maxi Cosi Priori arba Tobo 9-18 kg?
Renkuosi kuria is siu dvieju pirkti. Perskaicius visus komentarus visai pasimeciau.

Labas, asmeniškai aš stengiausi kuo ilgiau pirmojoj kėdutėj vežioti,kad kuo ilgiau atsisukus atgal būtų, bet maniškė labai smulki buvo, 9 kg riba perkopė tik 11 mėnesių sulaukus, tai paprasčiau buvo. 5 mėnesių mažylį gal kaip ir anksti būtų į tą 9-18kg sodinti, bet jei jis į tą mažesnę sunkiai telpa, tai saugumą ir patogumą suteiktų didesnį jau ta 9-18 manau g.gif
aš irgi rinkausi tarp tobi ir priori, svarstėm visus pliusus ir minusus, o apsisprendėm tik paskutinę minutę pasirinkti priori, nes kai matavomės parduotuvėj, dukrytė tiesiog nenorėjo iš jos išlipti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winipuhs @ 2013 07 30, 08:08)
Sveikos,

mano vaikui 5 menesiai, sveria beveik 9 kg ir pats puikiai jau sedi, ar galiu sodinti ji I Maxi Cosi Priori arba Tobo 9-18 kg?

Renkuosi kuria is siu dvieju pirkti. Perskaicius visus komentarus visai pasimeciau.

Na 5 men. vaika ankstoka sodinti i sedima kedute, na ir kas, kad jis sveria 9 kg.... Bet kakliukas tai trapus. Pusiau gulimoje pozicijoje vaikus pageidautina vezioti kuo ilgiau - iki 15 men. Pasizvalgyte 0-18 kg kedutes 4u.gif
Mes savuosis i sedimas perkelem 13 men. ir 18 men.( antras buvo smulkesnio kuno sudejimo, tai ir veziojom kiek imanoma ilgiau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winipuhs @ 2013 07 30, 08:08)
Sveikos,

Tokį vaiką būtina sodinti atbulą (pagal naujus ES reikalavimus iki 15 mėn., o šiaip rekomenduoja iki 2 metų). Nei Tobi, nei Priori taip nepasodinsite. Iš Maxi Cosi produkcijos tokios kėdutės būtų Milofix ir Opal. Iš Britax-Roemer - MaxFix, DualFix, First Class plus
Atsakyti
Sveiki, įdomu būtų išgirsti nuomonę apie šią kėdutę BeSafe iZi Comfort X3? Gal kas turi ir galėtų pasidalinti patirtimi.
Atsakyti
Vairuoju nedidelį automobilį -- trijų durų Fiat Grande Punto su neilgais saugos diržais. Kol kas į jį šiaip ne taip įgrūdu ABC Design kėdutę mažiausiems, bet ją jau reikia keisti į didesnę, tinkamą 9-18 kg vaikučiui. Norėjau pirkti Maxi Cosi Tobi, bet perskaičiau, kad jai reikalingi labai ilgi saugos diržai. Mielos mamos ir tėčiai, pasidalinkite, prašau, patirtimi, kokias autokėdutes sėkmingai sutalpinate į nedidelius automobiliukus. Būsiu dėkinga!
Atsakyti
Sveiki,
Gal turite atsiliepimu apie Cybex Juno arba Kiddy autokedutes?? Ar nekaista vaikas vasara? Ar neanksta ziema? Ar labai nepatogi miegojimo padetis?

Niekaip neapsisprendziu ar rinktis sauguma, t.y. Cybex ar Kiddy, ar vis tik imt klasikine Maxi Cosi tobi... Kai paziuri tuos crash testu filmukus net baisu pasidaro... O juk autokedute ir skirta maximaliai uztikrinti sauguma avarijos atveju... Bet kita vertus jei vaikas atsisakys sedeti super saugioje kedeje tai irgi ne sprendimas...

Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leokadija P @ 2013 11 05, 16:40)
Vairuoju nedidelį automobilį -- trijų durų Fiat Grande Punto su neilgais saugos diržais. Kol kas į jį šiaip ne taip įgrūdu ABC Design kėdutę mažiausiems, bet ją jau reikia keisti į didesnę, tinkamą 9-18  kg vaikučiui. Norėjau pirkti Maxi Cosi Tobi, bet perskaičiau, kad jai reikalingi labai ilgi saugos diržai. Mielos mamos ir tėčiai, pasidalinkite, prašau, patirtimi, kokias autokėdutes sėkmingai sutalpinate į nedidelius automobiliukus. Būsiu dėkinga!

Siulau Chicco 9-18 ir busite saugus
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal patarsit ka rinktis.mano suneliui 3 men,bet jau db sveria 7 kg ir kojos lenda lauk is bebe confort creatis fix kedutes. Pradedam dairytis naujos 9-18 kg, renkuosi tarp bebe confort,maxi cosi ir be safe. Ka patartumete?drauge sake lb patogi bebe confort axiss,bet db perskaiciau forume sitam,kad vaikus rekomenduojama kuo ilgiau sodinti nugaryte i kelia,kokios kedutes taip tvirtinasi gal zinote?busiu lb dekinga
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2014 02 08, 23:43)
Sveikos mamytes,gal patarsit ka rinktis.mano suneliui 3 men,bet jau db sveria 7 kg ir kojos lenda lauk is bebe confort creatis fix kedutes. Pradedam dairytis naujos 9-18 kg, renkuosi tarp bebe confort,maxi cosi ir be safe. Ka patartumete?drauge sake lb patogi bebe confort axiss,bet db perskaiciau forume sitam,kad vaikus rekomenduojama kuo ilgiau sodinti nugaryte i kelia,kokios kedutes taip tvirtinasi gal zinote?busiu lb dekinga

Vajei tokį mažiuliuką vežt 9-18 kg autokėdutėj tikrai gerokai per anksti blink.gif Baikit juokus doh.gif Kad kojytės išlenda nieko tokio. Per maža autokėdutė skaitos, kai galvytė (viršugalvis) jau gerokai išlindus virš kėdutės atlošo. Mes taip pat creatis kėdutę turėjom. Nors mažas mano iš aukštesnių skaitos, bet šios kėdutės kažkur iki 10 mėn. užteko (po to jau viršugalvis išlindęs buvo ir diržiukai nuo petukų slyst pradėjo). Šiaip dar galima tą kempinėlę, kur po užpakaliuku dedas, vėliau, kai mažylis paauga, nusegt - tuomet į ilgį ilgiau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sudovia @ 2014 02 11, 02:25)
Vajei tokį mažiuliuką vežt 9-18 kg autokėdutėj tikrai gerokai per anksti blink.gif Baikit juokus  doh.gif Kad kojytės išlenda nieko tokio. Per maža autokėdutė skaitos, kai galvytė (viršugalvis) jau gerokai išlindus virš kėdutės atlošo. Mes taip pat creatis kėdutę turėjom. Nors mažas mano iš aukštesnių skaitos, bet šios kėdutės kažkur iki 10 mėn. užteko (po to jau viršugalvis išlindęs buvo ir diržiukai nuo petukų slyst pradėjo). Šiaip dar galima tą kempinėlę, kur po užpakaliuku dedas, vėliau, kai mažylis paauga, nusegt - tuomet į ilgį ilgiau tinka  mirksiukas.gif

Ne ne dabar dar nesegsim i ta didesne kedute blush2.gif vasara kelione ilga laukia,tai planuojam is anksto ax.gif o iki kokio ugio jums tilpo i creatis?musu jau db 65 cm...ir kokis pirkote didesne kedute?
Lb dekui uz patarima,bandysim greitu laiku isimti pagalvyte ta,kazin kaip ten seksis mum g.gif
Atsakyti
Mes naudojame bebe confort, kolkas viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2014 02 11, 05:01)
Ne ne dabar dar nesegsim i ta didesne kedute blush2.gif vasara kelione ilga  laukia,tai planuojam is anksto ax.gif o iki kokio ugio jums tilpo i creatis?musu jau db 65 cm...ir kokis pirkote didesne kedute?
Lb dekui uz patarima,bandysim greitu laiku isimti pagalvyte ta,kazin kaip ten seksis mum g.gif

Maniškis tokio amžiaus tiek pat svėrė ir tokio pat ūgio buvo smile.gif Mes creatis kėdutę naudojom gal kažkur iki 75 cm (ir atitinkamai apie 10 kg). Tiesa, mūsiškė kėdutė buvo senesio modelio (2008 m.) ir pirkom naudotą (kartu su BBC vežimėliu). Tai sakau, gal naujesnės creatis kėdutės ilgiau tinka.
Ilgokai rinkausi naująją kėdutę - vis neapsisprendžiau ar Kiddy Pheonixfix pirkti ar Cybex Juno. Galiausiai nupirkom Kiddy. Kolkas patenkinti.
Atsakyti