Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

Mes abiem mazylem turim maxi cosi priori, vyresnei 3m su biskuciu, puikiai telpam su zieminias rubais, dar ir vasara vazinesim, nes rubeliai bus plonesni, maziukei 1.5m tai dar vaziuosim ir vaziuosim. Esam labai patenkinti.

Kas del kedutes tvirtinamos atbulai, yra tokia ferrari, ji yra beros 0-18, bet yra galimybe tvirtint atbulai, tai atitinka 0-9. O maziuku nerekomenduojama vezt veiduku i kelia, del silpno kakliuko stabdymo metu, jie juk dar minkstuciai nemoka balansuot. Aisku cia apie staigesni stabdyma kalba, jei stabdysit visalaik svelniai nieko nenutiks, bet kur garantija, kad neteks uzmint gerai ant stabdzio...
Va cia radau kaip pavyzdi http://######/skelbi...-kedute-ferrari
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelsi: 25 kovo 2013 - 10:30
sveikos mamytės 4u.gif

mano mažylis auga nepaprastai sparčiai, 5mėn, virš 9 kg jau... dairomės naudos auto-kėdutės. kokia tiktų dar nesėdinčiam vaikučiui?.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2013 04 03, 15:19)
sveikos mamytės  4u.gif

mano mažylis auga nepaprastai sparčiai, 5mėn, virš 9 kg jau... dairomės naudos auto-kėdutės. kokia tiktų dar nesėdinčiam vaikučiui?..  rolleyes.gif

Laba 4u.gif

Pas mus ta pati situacija, tik dičkiukas 4 mėn. sveria 10 kg blush2.gif
Irgi ieškau info g.gif
Atsakyti
laba
gal galite patarti kokias kėdutes įsigyti, kad vaikas neprakaituotu ir jaustųsi patogiai ir aišku, kad reikia dviejų ačiū už patarimus 4u.gif
Papildyta:
kėdutės turi būti nuo 10 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(broliukai dvynukai @ 2013 05 15, 22:35)
laba
gal galite patarti kokias kėdutes įsigyti, kad vaikas neprakaituotu ir jaustųsi patogiai  ir aišku, kad reikia dviejų ačiū už patarimus 4u.gif
Papildyta:
kėdutės turi būti nuo 10 kg smile.gif

Sveiki,
sertifikuota,ne is Gariunu, o jei is Gariunu, tai zinomu firmu. Jos naudoja spec. medziagas ir kedutes yra su ventiliacinem angom.
Atsakyti
Vazinejam su BBC iseos TT 9-18 kg.
Noreciau paklausti mamyciu, kuriu vaikuciai irgi vazineja sioj kedutej , iki kokio ugio vazinejote? Maniskei dar nera 2.5... bet toks jausmas kad greitai reikes ja keisti unsure.gif Nors mergyte smulki, bet auksta...93 cm.
Atsakyti
bandysime pirkti MAXI Cosi priori gal kas naudojate kaip jos 4u.gif
Atsakyti
Mes -planuojam pirkt Maxi Cosi Tobi. Viskas man sioj kedutej patinka, tik ta medziaga atrodo tokia nemaloni, siurksti... g.gif Koki atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Molibdena @ 2013 06 08, 18:02)
Mes -planuojam pirkt Maxi Cosi Tobi. Viskas man sioj kedutej patinka, tik ta medziaga atrodo tokia nemaloni, siurksti... g.gif Koki atsiliepimai?

Mes turim Tobi melyna (dzinso spalvos). Tai labai miela, svelni medziagyte, tik sonai, kur vaikas nesiliecia, tokie siurkstesni. Kai rinkomes, tai apziurejom, isciupinejom ju daug (buvo turbut net 8 spalvos), tai tikrai buvo labai nemaloniu, siurksciu medziagu. Ir dar vasara, kai karsta, turim medvilnini uzvalkala, tai tikrai labai patogu, ir taip neprakaituoja, ir kedute neissitepa thumbup.gif
Atsakyti
buvau kaip nusprendus Kiddy kėdutę pirkt, bet atsitiktinai radau tokį video http://fotelik.info/...jaco/index.html
ir privertė suabejot dėl pasirinkimo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sudovia: 16 birželio 2013 - 00:36
Laba,
persoku i sia tema (is Autokedutes iki 36 kg.) smile.gif

Kuria patartumete rinktis:

BebeConfort Iseos Neo+

ar BeSafe izi Combi X3? doh.gif

Nes norim, kad
* butu galima tvirtinti veidu i prieki ir i galini langa;
* butu viena is saugiausiu;
* pakankamai gulscia miegojimo pozicija ir miego pozicija butu galima pakeisti su mieganciu vaiku;
* ziema (su kombinezonu) pakaktu plocio (pakaktu kedutes plocio ir dirzu ilgio);
* neprakaituotu vasara;
* be Isofix sistemos (kol kas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita0422: 02 liepos 2013 - 17:41
Sveikos,

mano vaikui 5 menesiai, sveria beveik 9 kg ir pats puikiai jau sedi, ar galiu sodinti ji I Maxi Cosi Priori arba Tobo 9-18 kg?

Renkuosi kuria is siu dvieju pirkti. Perskaicius visus komentarus visai pasimeciau.
Atsakyti