Mes abiem mazylem turim maxi cosi priori, vyresnei 3m su biskuciu, puikiai telpam su zieminias rubais, dar ir vasara vazinesim, nes rubeliai bus plonesni, maziukei 1.5m tai dar vaziuosim ir vaziuosim. Esam labai patenkinti.
Kas del kedutes tvirtinamos atbulai, yra tokia ferrari, ji yra beros 0-18, bet yra galimybe tvirtint atbulai, tai atitinka 0-9. O maziuku nerekomenduojama vezt veiduku i kelia, del silpno kakliuko stabdymo metu, jie juk dar minkstuciai nemoka balansuot. Aisku cia apie staigesni stabdyma kalba, jei stabdysit visalaik svelniai nieko nenutiks, bet kur garantija, kad neteks uzmint gerai ant stabdzio...
Va cia radau kaip pavyzdi http://######/skelbi...-kedute-ferrari
sveikos mamytės
mano mažylis auga nepaprastai sparčiai, 5mėn, virš 9 kg jau... dairomės naudos auto-kėdutės. kokia tiktų dar nesėdinčiam vaikučiui?..
mano mažylis auga nepaprastai sparčiai, 5mėn, virš 9 kg jau... dairomės naudos auto-kėdutės. kokia tiktų dar nesėdinčiam vaikučiui?..
QUOTE(leonila @ 2013 04 03, 15:19)
sveikos mamytės
Laba
Pas mus ta pati situacija, tik dičkiukas 4 mėn. sveria 10 kg
Irgi ieškau info
QUOTE(broliukai dvynukai @ 2013 05 15, 22:35)
laba
gal galite patarti kokias kėdutes įsigyti, kad vaikas neprakaituotu ir jaustųsi patogiai ir aišku, kad reikia dviejų ačiū už patarimus
Papildyta:
kėdutės turi būti nuo 10 kg
gal galite patarti kokias kėdutes įsigyti, kad vaikas neprakaituotu ir jaustųsi patogiai ir aišku, kad reikia dviejų ačiū už patarimus
Papildyta:
kėdutės turi būti nuo 10 kg
Sveiki,
sertifikuota,ne is Gariunu, o jei is Gariunu, tai zinomu firmu. Jos naudoja spec. medziagas ir kedutes yra su ventiliacinem angom.
Vazinejam su BBC iseos TT 9-18 kg.
Noreciau paklausti mamyciu, kuriu vaikuciai irgi vazineja sioj kedutej , iki kokio ugio vazinejote? Maniskei dar nera 2.5... bet toks jausmas kad greitai reikes ja keisti Nors mergyte smulki, bet auksta...93 cm.
Noreciau paklausti mamyciu, kuriu vaikuciai irgi vazineja sioj kedutej , iki kokio ugio vazinejote? Maniskei dar nera 2.5... bet toks jausmas kad greitai reikes ja keisti Nors mergyte smulki, bet auksta...93 cm.
Mes -planuojam pirkt Maxi Cosi Tobi. Viskas man sioj kedutej patinka, tik ta medziaga atrodo tokia nemaloni, siurksti... Koki atsiliepimai?
QUOTE(Molibdena @ 2013 06 08, 18:02)
Mes -planuojam pirkt Maxi Cosi Tobi. Viskas man sioj kedutej patinka, tik ta medziaga atrodo tokia nemaloni, siurksti... Koki atsiliepimai?
Mes turim Tobi melyna (dzinso spalvos). Tai labai miela, svelni medziagyte, tik sonai, kur vaikas nesiliecia, tokie siurkstesni. Kai rinkomes, tai apziurejom, isciupinejom ju daug (buvo turbut net 8 spalvos), tai tikrai buvo labai nemaloniu, siurksciu medziagu. Ir dar vasara, kai karsta, turim medvilnini uzvalkala, tai tikrai labai patogu, ir taip neprakaituoja, ir kedute neissitepa
buvau kaip nusprendus Kiddy kėdutę pirkt, bet atsitiktinai radau tokį video http://fotelik.info/...jaco/index.html
ir privertė suabejot dėl pasirinkimo
ir privertė suabejot dėl pasirinkimo
Laba,
persoku i sia tema (is Autokedutes iki 36 kg.)
Kuria patartumete rinktis:
BebeConfort Iseos Neo+
ar BeSafe izi Combi X3?
Nes norim, kad
* butu galima tvirtinti veidu i prieki ir i galini langa;
* butu viena is saugiausiu;
* pakankamai gulscia miegojimo pozicija ir miego pozicija butu galima pakeisti su mieganciu vaiku;
* ziema (su kombinezonu) pakaktu plocio (pakaktu kedutes plocio ir dirzu ilgio);
* neprakaituotu vasara;
* be Isofix sistemos (kol kas).
persoku i sia tema (is Autokedutes iki 36 kg.)
Kuria patartumete rinktis:
BebeConfort Iseos Neo+
ar BeSafe izi Combi X3?
Nes norim, kad
* butu galima tvirtinti veidu i prieki ir i galini langa;
* butu viena is saugiausiu;
* pakankamai gulscia miegojimo pozicija ir miego pozicija butu galima pakeisti su mieganciu vaiku;
* ziema (su kombinezonu) pakaktu plocio (pakaktu kedutes plocio ir dirzu ilgio);
* neprakaituotu vasara;
* be Isofix sistemos (kol kas).