Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

Musu kedute maxi cosi cabrio, taip pat labai patogi maziukei
Atsakyti
Sveikos,mielos mamytes! Labai reikia Jusu patarimo:)situacija tokia-mano vyrukui 10 men.sveria ~11 kg.Masinos ir kedutes (0-13 kg) tiesiog nekencia!!!masinoje niekada neuzmiega,pradeda rekti ir pratestuoti,kedute pas mus Maxi Cosi,joje sedeti kategoriskai atsisako(gal tiesiog per maza)? Siuo metu ieskom 9-18 kg autokedutes,pagrindiniai kriterijai butu tokie:svarbiausia saugumas ir patogumas(kad kombinezone tilptu ir niekur nieko neverztu.Gal kas nors galetu pasiulyti kazka,pati dar visiskai nesusigaudau:/ aciu :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZa: 26 lapkričio 2012 - 14:34
QUOTE(KaZa @ 2012 11 26, 15:31)
Sveikos,mielos mamytes! Labai reikia Jusu patarimo:)situacija tokia-mano vyrukui 10 men.sveria ~11 kg.Masinos ir kedutes (0-13 kg) tiesiog nekencia!!!masinoje niekada neuzmiega,pradeda rekti ir pratestuoti,kedute pas mus Maxi Cosi,joje sedeti kategoriskai atsisako(gal tiesiog per maza)? Siuo metu ieskom 9-18 kg autokedutes,pagrindiniai kriterijai butu tokie:svarbiausia saugumas ir patogumas(kad kombinezone tilptu ir niekur nieko neverztu.Gal kas nors galetu pasiulyti kazka,pati dar visiskai nesusigaudau:/ aciu :

Siulyciau Jums Kiddu energy pro arba Kiddy infinity pro, o jei reikia su isofiksu, tai Kiddy phoenixfix pro. Šios kėdutės turi sveikos nugaros sertifikatus. turi l.gerus balus ADAC saugumo testuose 4u.gif Turi daug apdovanojimų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 26 lapkričio 2012 - 15:17
Sveikutes, gal yra naudojanciu Chicco XPACE 1 gr. kokie butu pastebejimai? Ji geresne ar prastesne CHICCO Key 1 X-Plus atzvilgiu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam Storhenmühle autokedute. Pirkom padeveta,naudota vieno vaiko.Siaip labai saugi kedute,bet sakyciau nepatogi ilgoms kelionems.Nors yra ir pusiau gulima padetis,kad vaikas nepavargtu,bet is tikruju man ji siaip sau. blush2.gif Man labiau prie sirdies Römer king autokedute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vajetau: 07 gruodžio 2012 - 08:57

Mes pasinaudojom akcija ir nusipirkom internetu štai šią mazi cosi priori xp :

http://www.babymarke...2930044338-7115

Laukiu kol kurjeris šiandien atveš... Tikiuosi nenusivilsim... Gyvenam mažam mieste, tad čia pasirinkimo nedaug, o tolesnių kelionių šiuo metu neplanavom... Tai surizikavom, pamatę tokias nuolaidas bigsmile.gif

Akcijų aukos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZa @ 2012 11 26, 15:31)

QUOTE(jugeta @ 2012 12 07, 10:46)
Mes pasinaudojom akcija ir nusipirkom internetu štai šią mazi cosi priori xp :
http://www.babymarke...2930044338-7115

Laukiu kol kurjeris šiandien atveš... Tikiuosi nenusivilsim... Gyvenam mažam mieste, tad čia pasirinkimo nedaug, o tolesnių kelionių šiuo metu neplanavom... Tai surizikavom, pamatę tokias nuolaidas bigsmile.gif

Akcijų aukos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes turim Maxi cosi priori xp, tai negalim atsidziaugti, patogi ir vaikui ir tevams thumbup.gif mano vyresnelis beveik 3 metu vis dar puikiai telpa su kombinezonu thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat turim Maxi Cosi thumbup.gif pritarsiu kelios mamytėms, kad nuostabi, puiki ir patogi kėdutė biggrin.gif na ir tikiuosi saugi, bet geriau ir nepatikrint to niekada unsure.gif maniškis noriai sėdi, o ir išbandyta ir tolimose kelionėse, tai ir pamiegot vaikui patogu ir pakankamai erdvi,
o teko kelis kart išbandyt draugės Römer doh.gif tai pasirodė žiauriai nepatogi, labai sunki ( kas būtų avarijos atveju blink.gif ), na griozdas kažkoks, tai tik lengviau atsipūčiau kai jau į savo persėdom rolleyes.gif
Atsakyti
Ką galėtumėte pasakyti apie Maxi Cosi Rubi (9-18kg)?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Kotai temute visai nusilpusi blink.gif Moriu paklausti atsiliepimu. Gal naudojate JANE EXO autokedute nuo 9-18 ? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, ar tinkamos sios grupes kedutes 5 men mazyliui, kuris sveria 9 kg?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 02 07, 17:46)
Sakykit, ar tinkamos sios grupes kedutes 5 men mazyliui, kuris sveria 9 kg?

netinkamos. Vaiko kakliukas silpnas, nesvarbu, kad jis sveria daug.
Atsakyti