QUOTE(Nadruvė @ 2012 02 18, 10:15)
ačiū už konsultaciją
dabar kai labiau pasidomėjau ir kėdutėi keliami reikalavimai tapo aiškesni gal kas galėtų dar man truputį patarti
mašina mūsų nedidelė, dviejų durų isofixo nėra
kėdutės kaina nesvarbi, bet norėtūsi, kad turėtų gulsčią padėtį ir žinoma būtų saugi, labai svarbu arba greičiau būtų gerai, kad kėdutę būtų lengva tvirtinti ir išimiti iš automobilio
gal kas turit panašią nedielę mašinytę ir galit patart, kuri kėdutė jums patiko, kuri gal būt nepatiko
dabar kai labiau pasidomėjau ir kėdutėi keliami reikalavimai tapo aiškesni gal kas galėtų dar man truputį patarti
mašina mūsų nedidelė, dviejų durų isofixo nėra
kėdutės kaina nesvarbi, bet norėtūsi, kad turėtų gulsčią padėtį ir žinoma būtų saugi, labai svarbu arba greičiau būtų gerai, kad kėdutę būtų lengva tvirtinti ir išimiti iš automobilio
gal kas turit panašią nedielę mašinytę ir galit patart, kuri kėdutė jums patiko, kuri gal būt nepatiko
Sveiki,
Patarčiau Besafe Izi Comfort X3, nes kiek girdėjusi, labiausiai pasiguldo iš 9-18 cia radau, net nemokamai pristato, spalvų pasirinkimas didelis.
Mes patys iš jų įsigijome Recaro Expert, irgi truputi pasiguldo, vaiko galvyte geroje padėtyje, kai miega. Medžiaga labai maloni ir dulkes "nekimba", tik truputi paskubėjome su pirkimu , nes radau Mano vaikas žurnale reklama, kad pas juos kovo mėn. visoms Recaro kėdutėms 15% nuolaida bus taikoma