Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

QUOTE(Nadruvė @ 2012 02 18, 10:15)
ačiū už konsultaciją  4u.gif

dabar kai labiau pasidomėjau ir kėdutėi keliami reikalavimai tapo aiškesni gal kas galėtų dar man truputį patarti

mašina mūsų nedidelė, dviejų durų isofixo nėra
kėdutės kaina nesvarbi, bet norėtūsi, kad turėtų gulsčią padėtį ir žinoma būtų saugi, labai svarbu arba greičiau būtų gerai, kad kėdutę būtų lengva tvirtinti ir išimiti iš automobilio
gal kas turit panašią nedielę mašinytę ir galit patart, kuri kėdutė jums patiko, kuri gal būt nepatiko

Sveiki,
Patarčiau Besafe Izi Comfort X3, nes kiek girdėjusi, labiausiai pasiguldo iš 9-18 4u.gif cia radau, net nemokamai pristato, spalvų pasirinkimas didelis.
Mes patys iš jų įsigijome Recaro Expert, irgi truputi pasiguldo, vaiko galvyte geroje padėtyje, kai miega. Medžiaga labai maloni ir dulkes "nekimba", tik truputi paskubėjome su pirkimu doh.gif , nes radau Mano vaikas žurnale reklama, kad pas juos kovo mėn. visoms Recaro kėdutėms 15% nuolaida bus taikoma
Atsakyti
mes irgi ilgai rinkomes. pirkome "nania". Ji tinka ir kudikiams, ir vyresniems, tai pagalvojomsu vyru, kad maziau tu pirkiniu butu ir viska vienu metu isigysim. kol kas patenkinti. pirkom is cia http://www.zaisluisp...dute-nania.html
svarbiausia renkantis buvo, kad ji butu su 5 tasku saugos dirzais ir kaina "padori" :-)
Atsakyti
Cybex Juno Fix kėdutė su kūno laikikliu - manyčiau pakankamai "šviežia" naujiena Lietuvoje - gal ka turite atsiliepimų?

Atsakyti
GAl kam teko susidurti su remontu keduciu, pradejo blogai fiksuotis uzsegimas, galvoju ar galima keist, ar gal kaip ir paremontuot, tik kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(JVC @ 2012 01 19, 20:08)
Na mano vaikas 3 metus pravazinejo toje keduteje ir ne karto nemaciau , kad prakaituotu, na nebent, kas vasara su kailiniais vazinetu.

pas mus chicco 0-11kg, tai tikrai labai prakaituoja verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turite Osann safety one? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2012 07 09, 06:22)
pas mus chicco 0-11kg, tai tikrai labai prakaituoja  verysad.gif

Pas mus irgi doh.gif
Atsakyti
Mes pirkome Maxi Cosi Axiss,labai es mirksiukas.gif ame patenkinti thumbup.gif Kedute turi daug privalumu
Atsakyti
QUOTE(oka78 @ 2012 07 18, 22:09)
Gal kas turite Osann safety one? kokie atsiliepimai?

noreciau taip pat suzinoti apie sia kedute. Aciu
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 02 18, 17:45)
Musu masina 2 duru, nedidele, mes norim Britax (Romer) Eclipse. Raso, kad ji pritaikyta nedidelems masinoms. Saugumo testuose taip pat neblogai pasirodziusi. Bet reiktu dar pasimatuoti kad tiksliai zinotumem, ar tikrai ji mums tinka.

mes ja turim ir lb dziaugiames thumbup.gif lb patogi ir kokybe liuks. Galit britax puslapy paziuret ar jusu masinai tiks.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindex @ 2012 09 21, 19:56)
noreciau taip pat suzinoti apie sia kedute. Aciu

pries pirkdami kedutes verta pasidometi.

http://avtokresel.ne....php?tPath1=2_9
Atsakyti
Mes tuim Maxi Cosi Priori, pirkom Kotrynoje, kaip tik tuo metu vyko akcija -20 % nuolaida..Esu patenlinta kėdute, mažyliui patogu joje. Žinoma pirkti važiavom kartu su vaiku..

Atsakyti