mes taip pat pirkom Chicco firmos,esame patenkinti
Kas turite kokių atsiliepimų gal apie AGA Design auto kėdutes? būtų idomu išgirsti nuomones
Sveiki gal kas galėtų patart, renkuosi dabar tarp dviejų kėdučių
vat tokios Autokėdutė Maxi cosi Tobi 9-18 kg
ir vat šios Autokėdutė BeSafe Izi Comfort Isofix X3 9-18 kg
kainų skirtumas akivaizdus, bet abi man jos geros atrodo, dar kaip variantas man regis patrauklus yra ši Autokėdutė Peg Perego Viaggio 1 Duo-Fix bet jai reikia papildomo pado, bet labiausiai mane neramina ši eco oda įdomu kaip vasarą ar "kvėpuoja" ši kėdutė
žodžiu ką jūs rinktumėtės iš šių variantų o gal ką jau pasirinkot ir galit pasidalint patirtimi
kainų skirtumas akivaizdus, bet abi man jos geros atrodo, dar kaip variantas man regis patrauklus yra ši Autokėdutė Peg Perego Viaggio 1 Duo-Fix bet jai reikia papildomo pado, bet labiausiai mane neramina ši eco oda įdomu kaip vasarą ar "kvėpuoja" ši kėdutė
žodžiu ką jūs rinktumėtės iš šių variantų o gal ką jau pasirinkot ir galit pasidalint patirtimi
QUOTE(Nadruvė @ 2012 02 13, 13:28)
Sveiki gal kas galėtų patart, renkuosi dabar tarp dviejų kėdučių
Peg Perego kedutei nebutinai reikia pado, ja galima tvirtinti ir automobilio dirzais, bet jeigu automobilyje yra isofix , tuomet galite ir isofix pada papildomai isigyti.
Mamytes ,kaip jum atrodo kuria kedute geriau rinktis?
CHICCO XPACE ar KEY 1 X Plus ?
QUOTE(melynake* @ 2012 02 17, 19:25)
Mamytes ,kaip jum atrodo kuria kedute geriau rinktis?
CHICCO KEY 1 X Plus jau yra nebegaminama, jos bazeje pradetos gaminti XPACE.
Jos skiriasi tik dizainu, o baze ir saugumas isliko tas pats.
QUOTE(JVC @ 2012 02 17, 17:32)
CHICCO KEY 1 X Plus jau yra nebegaminama, jos bazeje pradetos gaminti XPACE.
Aciu . Parduotuveje ziurinejau abu modelius ,negaliu issirinkt .
QUOTE(tice @ 2012 02 13, 15:04)
Peg Perego kedutei nebutinai reikia pado, ja galima tvirtinti ir automobilio dirzais, bet jeigu automobilyje yra isofix , tuomet galite ir isofix pada papildomai isigyti.
ačiū už konsultaciją
dabar kai labiau pasidomėjau ir kėdutėi keliami reikalavimai tapo aiškesni gal kas galėtų dar man truputį patarti
mašina mūsų nedidelė, dviejų durų isofixo nėra
kėdutės kaina nesvarbi, bet norėtūsi, kad turėtų gulsčią padėtį ir žinoma būtų saugi, labai svarbu arba greičiau būtų gerai, kad kėdutę būtų lengva tvirtinti ir išimiti iš automobilio
gal kas turit panašią nedielę mašinytę ir galit patart, kuri kėdutė jums patiko, kuri gal būt nepatiko
Musu masina 2 duru, nedidele, mes norim Britax (Romer) Eclipse. Raso, kad ji pritaikyta nedidelems masinoms. Saugumo testuose taip pat neblogai pasirodziusi. Bet reiktu dar pasimatuoti kad tiksliai zinotumem, ar tikrai ji mums tinka.
ka galvojat apie heyner auto kedutes?