Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

Sveiki, kas gali pakomentuot automobilinę kėdutę CHICO XPACE. Vakar buvau babycentre, tai labai ją gyrė. Išvaizda simpatiška, gal kas naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 12 19, 15:35)
Sveiki, kas gali pakomentuot automobilinę kėdutę CHICO XPACE. Vakar buvau babycentre, tai labai ją gyrė. Išvaizda simpatiška, gal kas naudojat?

Mane taip pat domina.. Ji neseniai atsiradusi..
Galvoju kuria pirkti XPACE ar KEY 1 PLUS..
Atsakyti
Sveikos, a sturiu visiskai nauja atokedute nuo 9-18 kg, nenaudota. Melynos spalvos. Jei kai reikia parasykite i AZ. Pirkta uz 200lt, atiduosiu uz 150lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 12 19, 17:40)
Mane taip pat domina.. Ji neseniai atsiradusi..
Galvoju kuria pirkti  XPACE ar KEY 1 PLUS..

Galiu trumpai pakomentuoti taip:
Tai sitos kedutes baze yra ta pati kaip ir KEY 1, , tik yra patobulintas dizainas ir paminkstinta nugarele.Saugumo atzvilgiu si kedute ne kiek nenusileidzia KEY1.
Atsakyti
QUOTE(JVC @ 2011 12 20, 11:44)
Galiu trumpai pakomentuoti taip:
Tai sitos kedutes baze yra ta pati kaip ir KEY 1, , tik yra patobulintas dizainas ir paminkstinta nugarele.Saugumo atzvilgiu si kedute ne kiek nenusileidzia KEY1.

Dekui! 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif

kokia nuomone apie Britax kedutes? konkreciai pvz Eclipse?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R_S @ 2012 01 03, 14:06)
sveikos mamos smile.gif

kokia nuomone apie Britax kedutes? konkreciai pvz Eclipse?

4u.gif

Laba.
Konkreciai apie sia kedute negaliu pasakyt nieko, bet apie Britax Duo galiu pasakyti - labai trumpi dirzai. Nors ji skirta iki 18 kg, bet musu pupa 11 kg su zieminiais rubais pasodinus i kedute uzsegt jau sudetinga doh.gif Veliau matyt teks pirkt didesne kedute...
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 12 19, 15:35)

Esu apskritai girdejus apie CHICO, kad sios firmos keduciu uzvalkalu audiniai sintetiniai, problemos vasara, vaikas prakaituoja schmoll.gif Bet gal nera aktualu, nes kokios pas mus tos vasaros... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Evitina @ 2012 01 19, 19:42)
Esu apskritai girdejus apie CHICO, kad sios firmos keduciu uzvalkalu audiniai sintetiniai, problemos vasara, vaikas prakaituoja  schmoll.gif  Bet gal nera aktualu, nes kokios pas mus tos vasaros... cool.gif

Na mano vaikas 3 metus pravazinejo toje keduteje ir ne karto nemaciau , kad prakaituotu, na nebent, kas vasara su kailiniais vazinetu.
Atsakyti
Sveiki, mus taip pat domina atsiliepimai apie Chicco Xpace arba Britax Eclipse. Buvom Baby City prisimatuoti visų įmanomų kėdučių lotuliukas.gif Labai gyrė būtent šias, o ir pasodinus vaikiuką neblogai atrodo, bet norėtume daugiau info ir nuomonių išgirsti. Dėkui.
Atsakyti
Sveikos mamytės, nusipirkom Chicco Xpace. Būtent šito modelio kėdučių užvalkalai jau nesintetiniai. Jau ir išbandėm. Patiko valdymas-lengvai pasireguliuoja atlošiukas, lengva vaikiuką prisegti. Mašinoje įsitvirtino stabiliai. Žodžiu kol kas priekaištų neturiu. Bandėm sodinti į Maxi cosi ir Chicco. Maxi cosi pasirodė tokia "išpūsta " aplinkui, vietos kėdutės viduj tiek pat, o atrodo didesnė. O ir Chocco labiau patiko dirželių reguliavimo valdymas, viska labai paprasta. V atiek žinių biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, mes irgi turime autokedute Chicco . esame labai ja patenkinti, gera ir patogi, puikia valdosi, tikrai rekomenduojame
Atsakyti