Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

QUOTE(luzere @ 2011 12 05, 12:43)
Dekui uz info, teks matuoti, nes baisu, kad gali netilpt. O Lietuvoje ju yra kur nors?

http://www.perkuvaik...e-kedute-1.html
Mes matavomes sita ir is cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVC @ 2011 12 04, 23:32)
Galiu pareiksti savo nuomone  del CHICCO Key 1 X-Plus kedutes,mano vaikinas , kuriam siuo metu yra beveik 3.5metuku, vazinejo sitoje keduteje nuo 10 men. Galiu paskyti , kad nebuvo jokiu priekaistu is mazylio puses, miegodavo kelionese ramiai, ziema tilpdavo su kailinukais,arba su kombinezonu, matydavo pasasuli is visu pusiu, kadangi sodindavom per viduri galines sedynes. Is sitos kedutes islipome pries menesi.Kam idomu, mano vaikinas ne is smulkiuju, budamas 10 men, svere 9,5kg, kai perejom prie kito amziaus grupes, sverem beveik 17 kg. , ugis 107cm.

o ar patogu galvytei ta "pagalvele", ar nepalinksta i prieki?
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2011 12 05, 14:53)
o ar patogu galvytei ta "pagalvele", ar nepalinksta i prieki?

Kadngi kedute turi 5 sedejimo padetis , tai miegui pasirinkdavom 45 laipsniu kampa,ir galvyte normaliai , niekur nelinko,o galvos atlošas 6 padėčių reguliuojamas pagal vaiko ūgį.
Atsakyti
Na stai, as jau su pirkiniu biggrin.gif
Pirkau ta kedute, kurios labiausiai nenorejau is savo pasirinktu lotuliukas.gif BEBE comfort iseos TT. Kedute tvirtai stovi masinoj, tvirtinasi paprastai, guldosi daug thumbup.gif vienzo patogi ziema, vasara bus dar patogiau ir erdviau mirksiukas.gif

Mano mergaite 10.5 kg, 76 cm - 10 men.

Matavomes ten pat Romer Duo isofix - Buvo siauresne uz Bebe comfort, ir gulejimo padetis buvo per stati 10 men vaikui schmoll.gif Atkrito del butent sito. Nors svaigau ja, nes ji ADAC laimetoja mirksiukas.gif Bet, mums ji nepatogi. Ka padarysi....

Concord ultimax - patiko, viskas kaip ir nieko, bet pasirode dirzai trumpoki g.gif Ar mes su pardaveja nesugebejom ju pailginti, bet lygtais darem viska, nes atvaziavau butent jos prikti, tai stengemes abi. Taciau nepavyko schmoll.gif

Kaip ir anksciau rasiau Maxicosi tobi ir priori atkrito pacios pirmos butent del siaurumo 4u.gif

Kitu firmu net nesvarsciau 4u.gif
Atsakyti
mes turim dvi ir abi Bebe Confort. tai tikrai labai patogios dukrytei. Bebe Confort Axis palike pas senelius, kita bebe confort ta kuyr iki 25 kg pas mus, tai nenusivyle thumbup.gif . ypac Axis labai faina
Atsakyti
Mes norejom kedutes su buomeliu, nes jos saugiausios. Rinkomes tarp Cybex Pallas ir Kiddy Energy pro arba Kiddy Infinity pro. Nusipirkom Infinity Pro, nes pasitaike gera kaina. Naudojames puse metu kazkur, labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Bebe confort axis mažei naudojam. Patenkinti. Patogu. Gremėzdas ji aišku, kai palyginu su vyrenėlės cybex, bet man rodo 9-18 kg. t.y. antros kategorijos visos gremėzdai, tai nieko ir nepaprieštarausi.
Atsakyti
Mes naudojam Romer King, tai super thumbup.gif kedute!
Atsakyti
irgi turim Romer King. esam nuolat ant ratu.

mamytes, kuriuos taip svaigstate apie kedutes kurios pasivercia i zymia gulima padeti, ar zinot, kodel tai yra blogai, ir kodel saugiu keduciu statusa turincios firmos ju yra atsisake. ir as norejau su gulima padetim, bet man durnei isaiskino, kad tai pats blogiausias dalykas ka gali vaikui itaisyt. nugi pas super vyruka pataikiau kaip pirkau kedute, 2,5 h paskaita skaite apie kedutes. pasirodo, as net teisingai nemokejau prisegti vaiko... nors galvojau, kad moku! sake, kad dauguma tevu nemoka, o ir tos mergaites krautuvej nera kompetetingos pamokyt.

pasirodo yra taip. avarijos atveju vaika nuo lekimo i prieki sulaikys saugos dirzai. zodziu atliks savo funkcija. kai kedute paverti i gulima padeti (ypac jei dar masinoje yra gana didelis nuolydis ant galiniu sedyniu) avarijos metu saugos dirzu funkcija atliks stuburas. luzis garantuotas. tai va, dabar pakeiciau nuomone, kad kedute yra skirta saugumui, o ne patogumui. nes iki tol, man irgi rupejo labai, kad vaikas patogiai miegotu. miega toj sedimoj padeti net nuo klaipedos iki vilniaus. reiskia - gerai jai.
Atsakyti
Nu bet kelias valandas laikyti vaika kuris nelabai dar sedi, stacioj padeti irgi stuburui nekas wink.gif O kaip gi tada kedutes 0-13???? g.gif

O tie pardavejai irgi priburs visko, kad tik pirktum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 18 gruodžio 2011 - 23:15
QUOTE(Aphanizomenone @ 2011 12 18, 23:26)
irgi turim Romer King. esam nuolat ant ratu.

mamytes, kuriuos taip svaigstate apie kedutes kurios pasivercia i zymia gulima padeti, ar zinot, kodel tai yra blogai, ir kodel saugiu keduciu statusa turincios firmos ju yra atsisake. ir as norejau su gulima padetim, bet man durnei isaiskino, kad tai pats blogiausias dalykas ka gali vaikui itaisyt. nugi pas super vyruka pataikiau kaip pirkau kedute, 2,5 h paskaita skaite apie kedutes. pasirodo, as net teisingai nemokejau prisegti vaiko... nors galvojau, kad moku! sake, kad dauguma tevu nemoka, o ir tos mergaites krautuvej nera kompetetingos pamokyt.

pasirodo yra taip. avarijos atveju vaika nuo lekimo i prieki sulaikys saugos dirzai. zodziu atliks savo funkcija. kai kedute paverti i gulima padeti (ypac jei dar masinoje yra gana didelis nuolydis ant galiniu sedyniu) avarijos metu saugos dirzu funkcija atliks stuburas. luzis garantuotas. tai va, dabar pakeiciau nuomone, kad kedute yra skirta saugumui, o ne patogumui. nes iki tol, man irgi rupejo labai, kad vaikas patogiai miegotu. miega toj sedimoj padeti net nuo klaipedos iki vilniaus. reiskia - gerai jai.

Chmmm. bandziau suprast kaip tas mechanizmas turetu atrodyti, bet vis tiek nesupratau. arba as ne taip isivaizduoju. g.gif
Siaip saugos dirzai laiko vaika ar jis sedimoje ar gulimoje padetyje. Nemaciau ne vienos kedutes kuri pasiguldytu visiskai horizantaliai schmoll.gif , paprastai pasiguldo keliolikos laipsniu kampu, kad galva nekadaruotu. Tad kaip tas stuburas atlieka saugos dirzu funkcija nesuprantu niekaip. Man panasiau kad pataikei ant eilinio burtininko, kuris isivaizduoja viska zinas.. cool.gif
Atsakyti
Ju. Ju pritariu. tikrai sutinku su jumis ir man gaila vaiko toj kedej miegancio. tos nulines klases kedutes is viso yra blogis. bet ka darysi, nevesi paguldyto vaiko ant sedynes. i jas vaika nuo 3-4 men reiktu tiktai sodint (bent jau neurologu tokia nuomone). tik tiek, kad jose vaikas atbulai sedi. yra spec lopsiai masinom vaikams iki 6 men. bet as lietuvoj nelabai ju macius esu. manoji kadangi nera is mazuju tai i kedute nuo 9 kg 7 men persodinau, nes galva jau islindo is 0 klases kedutes.
tai ir lieki kartais zmogau apmastymuose... nori kad but geriau, o gaunasi kaip visada.

as tai suprantu vaikus, kad nenori sedet kedutese. tikrai sunku turetu but issedet. gi patys mes vis kraipomes, taisomes. o vaika isodinai ir davai toj pacioj pozoj, tikrai ziauriai elgemes. man buvo svarbu, kad vaikui patogu butu, kazkaip nelabai kreipiau demesi i sauguma. bet mano zose nuo klaipedos iki vilniaus isparpia naujoj kedutej. tai gal jai ir gerai, na nepasisako ji man dar smile.gif

et gerai buvo senais laikais, kai mieste 100 ziguliuku pravaziuodavo per diena. jokiu keduciu nereikejo. isimetei vaika i gala ir pirmyn per lietuva.

pries pirkadama perziurejau kruvas crach testu ir t.t. tai biski gaudziaus jau, nes pirma kedute tai pirkau, taip sakant, ant durniaus. bile pigiai atsiejo. bet tai vis dar esu suzaveta vyruko ziniom apie kedutes ir visokias kompensacines juostas jose biggrin.gif. kad visi tokie ziniuoti konsultantai butu! is tiesu tai viskas remiasi ir i finansus ir i tai kiek laiko masinoj praleidi. mano kaimyne isvaziuoja su vaiku is namu tik kaledu proga, tai jai tiko kedute is turgaus uz 200 litu, na policijai parodyt, kad tokia turi smile.gif. bet tai kai palyginom su romeriu, tai jos kedute ant zemes numetus is ranku sulustu, nes net remas pagamintas ne vientisas o is gabaliuku. masinoj ji net ranka pajudinus visa kliba. o mes tai tikrai ant ratu gyvenam. tai tikimybiu teorija remiantis didesni sancai avarijon pakliuti.

Papildyta:
aiskauda, vis dar yra keduciu, kurios ne keliu laipsniu kampu atsilenkia, o keliasdesimties (teko mokytis univere daaaug fizikos, tai nebuvo probelmu suprantant. ir mamas tai zavi (mane irgi labai zavejo). tai apie jas ir kalbejau. kad as ne is krautuvinio pardavejo pirkau smile.gif. krautuvej tai man nepatiko, nes mergaites ant kuriu uztaikiau, apart to, kad sita firma geresne, nes ji tiesiog geresne ir va sita kedute turi saugos dirzu indikatoriu, daugiau nieko pasakyt nesugebejo.
Atsakyti