Ju. Ju pritariu. tikrai sutinku su jumis ir man gaila vaiko toj kedej miegancio. tos nulines klases kedutes is viso yra blogis. bet ka darysi, nevesi paguldyto vaiko ant sedynes. i jas vaika nuo 3-4 men reiktu tiktai sodint (bent jau neurologu tokia nuomone). tik tiek, kad jose vaikas atbulai sedi. yra spec lopsiai masinom vaikams iki 6 men. bet as lietuvoj nelabai ju macius esu. manoji kadangi nera is mazuju tai i kedute nuo 9 kg 7 men persodinau, nes galva jau islindo is 0 klases kedutes.
tai ir lieki kartais zmogau apmastymuose... nori kad but geriau, o gaunasi kaip visada.
as tai suprantu vaikus, kad nenori sedet kedutese. tikrai sunku turetu but issedet. gi patys mes vis kraipomes, taisomes. o vaika isodinai ir davai toj pacioj pozoj, tikrai ziauriai elgemes. man buvo svarbu, kad vaikui patogu butu, kazkaip nelabai kreipiau demesi i sauguma. bet mano zose nuo klaipedos iki vilniaus isparpia naujoj kedutej. tai gal jai ir gerai, na nepasisako ji man dar
et gerai buvo senais laikais, kai mieste 100 ziguliuku pravaziuodavo per diena. jokiu keduciu nereikejo. isimetei vaika i gala ir pirmyn per lietuva.
pries pirkadama perziurejau kruvas crach testu ir t.t. tai biski gaudziaus jau, nes pirma kedute tai pirkau, taip sakant, ant durniaus. bile pigiai atsiejo. bet tai vis dar esu suzaveta vyruko ziniom apie kedutes ir visokias kompensacines juostas jose
. kad visi tokie ziniuoti konsultantai butu! is tiesu tai viskas remiasi ir i finansus ir i tai kiek laiko masinoj praleidi. mano kaimyne isvaziuoja su vaiku is namu tik kaledu proga, tai jai tiko kedute is turgaus uz 200 litu, na policijai parodyt, kad tokia turi
. bet tai kai palyginom su romeriu, tai jos kedute ant zemes numetus is ranku sulustu, nes net remas pagamintas ne vientisas o is gabaliuku. masinoj ji net ranka pajudinus visa kliba. o mes tai tikrai ant ratu gyvenam. tai tikimybiu teorija remiantis didesni sancai avarijon pakliuti.
Papildyta:aiskauda, vis dar yra keduciu, kurios ne keliu laipsniu kampu atsilenkia, o keliasdesimties (teko mokytis univere daaaug fizikos, tai nebuvo probelmu suprantant. ir mamas tai zavi (mane irgi labai zavejo). tai apie jas ir kalbejau. kad as ne is krautuvinio pardavejo pirkau
. krautuvej tai man nepatiko, nes mergaites ant kuriu uztaikiau, apart to, kad sita firma geresne, nes ji tiesiog geresne ir va sita kedute turi saugos dirzu indikatoriu, daugiau nieko pasakyt nesugebejo.