Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

QUOTE(Benukas @ 2011 11 29, 20:25)
Turejom BBC Iseos TT, tai maniskis sedejo iki beveik keturiu metu. Maniskis buvo ilgas, bet labai kudas, tai issodinau is sios kedes, kai pasieke beveik 15kg, nes tipo dirzus didesnems skirtose kedese saugiai galima naudoti nuo 15kg.  biggrin.gif
Ji plati, ziema labai patogi naudoti. Pakankamai lengvai nusieme uzvalkalai ir gerai skalbesi.

Mano sunus nebuvo kudena, jis berniukas-azuoliukas, tai is 9-18 kedutes i nuo 15 kg persedo 2.5 metu doh.gif Mergyte irgi druta, tai gi nemanau kad iki 4 metu istempsim. Beto ir nuo 15 kg reikejo pavargti kol radau tinkama. BBC siaura buvo unsure.gif MaxiCosi ishvis unsure.gif Tiko tik Concord. Romer irgi netiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 11 29, 21:43)
Mano sunus nebuvo kudena, jis berniukas-azuoliukas, tai is 9-18 kedutes i nuo 15 kg persedo 2.5 metu  doh.gif Mergyte irgi druta, tai gi nemanau kad iki 4 metu istempsim. Beto ir nuo 15 kg reikejo pavargti kol radau tinkama. BBC siaura buvo  unsure.gif MaxiCosi ishvis unsure.gif Tiko tik Concord. Romer irgi netiko  unsure.gif

Mes dabar turim Cybex su Isofix'u. Rinkausi irgi tapr Concord ir Cybex. Bet parsisiusti patogiau buvo Cybex ir Amazon'o.
Atsakyti
Sakykit gal kas turi nuomone apie kedutes, atvestas is uzsienio ( na tokiu skelbimu pilna *infected*)? Kazkodel tai jos keliais simtais pigesnes, nei kad parduoda vietines mamos g.gif Gal jos kokio brokuotos? is kur jas veza? g.gif
Gal kas zino?
Atsakyti
Sveikutes, noreciau patarimo del CHICCO Key 1 X-Plus kedutes, ar ji patogi, ar nepersiaura, ar patogu vaikucio galvai? O gal geresne Maxi-Cosi Priori? Niekaip neapsisprendziu tarp siu dvieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 01, 10:19)
Sakykit gal kas turi nuomone apie kedutes, atvestas is uzsienio ( na tokiu skelbimu pilna *infected*)? Kazkodel tai jos keliais simtais pigesnes, nei kad parduoda vietines mamos  g.gif Gal jos kokio brokuotos? is kur jas veza?  g.gif
Gal kas zino?

Jeigu naudota kėdutė tvarkinga, nebuvusi autoįvykyje, tai man jokio skirtumo ar ji iš kokios mamos pirkta, kuri kėdutę pirko pas mus už nežmoniškus pinigus (sutikit, kad nerealiai išpūstos kainos kartais būna pas mus parduotuvėse...), ar ji pirkta per skelbimų puslapį, ar pačios atsisiųsta iš užsienio. Kiekvieno teisė rinktis. O kad per skelbimus parduoda atsisiųstas naudotas pigiau, nei kad pirktas čia, tai visiškai realu, nes jos juk ten žyyymiai pigiau kainuoja thumbup.gif Svarbu tikrai žinoti, kad ji yra tvarkinga, nebuvus autoįvykyje, o tai tikrai būtų galima pastebėti ant kėdutės korpuso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2011 12 03, 16:05)
nebuvus autoįvykyje, o tai tikrai būtų galima pastebėti ant kėdutės korpuso  rolleyes.gif

O kaip pastebeti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(korete @ 2011 12 03, 13:43)
Sveikutes, noreciau patarimo del CHICCO Key 1 X-Plus kedutes, ar ji patogi, ar nepersiaura, ar patogu vaikucio galvai? O gal geresne Maxi-Cosi Priori? Niekaip neapsisprendziu tarp siu dvieju  g.gif

O jus i abi sodinot vaikuti? Man pasodinus vaika, atkrito Maxicosi. Romer duo irgi nelabai (kas liecia patoguma mano pupai). Pirmadieni ziuresiu Concord Ultimax mastau.gif Gal ji tiks doh.gif Noreciau kedutes kad uztektu bent iki 2.5 metuku.... O poto jau 15-36 pirksim.
Atsakyti
O jus i abi sodinot vaikuti? Man pasodinus vaika, atkrito Maxicosi. Romer duo irgi nelabai (kas liecia patoguma mano pupai). Pirmadieni ziuresiu Concord Ultimax mastau.gif Gal ji tiks doh.gif Noreciau kedutes kad uztektu bent iki 2.5 metuku.... O poto jau 15-36 pirksim.
[/quote]
o kodel maxicosi atkrito? kas joje negerai?
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2011 12 03, 15:43)
Sveikutes, noreciau patarimo del CHICCO Key 1 X-Plus kedutes, ar ji patogi, ar nepersiaura, ar patogu vaikucio galvai? O gal geresne Maxi-Cosi Priori? Niekaip neapsisprendziu tarp siu dvieju  g.gif

Galiu pareiksti savo nuomone del CHICCO Key 1 X-Plus kedutes,mano vaikinas , kuriam siuo metu yra beveik 3.5metuku, vazinejo sitoje keduteje nuo 10 men. Galiu paskyti , kad nebuvo jokiu priekaistu is mazylio puses, miegodavo kelionese ramiai, ziema tilpdavo su kailinukais,arba su kombinezonu, matydavo pasasuli is visu pusiu, kadangi sodindavom per viduri galines sedynes. Is sitos kedutes islipome pries menesi.Kam idomu, mano vaikinas ne is smulkiuju, budamas 10 men, svere 9,5kg, kai perejom prie kito amziaus grupes, sverem beveik 17 kg. , ugis 107cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVC: 04 gruodžio 2011 - 22:32
QUOTE(Benukas @ 2011 11 30, 12:27)
Mes dabar turim Cybex su Isofix'u. Rinkausi irgi tapr Concord ir Cybex. Bet parsisiusti patogiau buvo Cybex ir Amazon'o.

Ar patenkinti Cybex kedute, mes planuojam parsisiusti? Ieskom, kad butu su Isofix'u, tai nelabai koks pasirinkimas. Kaip del plocio, nes musu vyrukas 7 men, bet i O kedute nebetelpa, nes sveria 10 kg doh.gif Ar pasidaro bent kiek gulima padetis?
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 12 05, 00:59)
Ar patenkinti Cybex kedute, mes planuojam parsisiusti? Ieskom, kad butu su Isofix'u, tai nelabai koks pasirinkimas. Kaip del plocio, nes musu vyrukas 7 men, bet i O kedute nebetelpa, nes sveria 10 kg doh.gif Ar pasidaro bent kiek gulima padetis?

Pasimatuokit pries pirkdami cybex, ji nera is placiuju. Beveik neatsilenkia, jei lyginti su maxi cosi priori. Musu neleido to staliuko net uzdeti.
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2011 12 05, 09:28)
Pasimatuokit pries pirkdami cybex, ji nera is placiuju. Beveik neatsilenkia, jei lyginti su maxi cosi priori. Musu neleido to staliuko net uzdeti.

Dekui uz info, teks matuoti, nes baisu, kad gali netilpt. O Lietuvoje ju yra kur nors?
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2011 12 04, 16:57)
o kodel maxicosi atkrito? kas joje negerai?

del jos siaurumo schmoll.gif Mano vaikai yra normalus, nekudenos, todel maxicosi jiems netiko, nei berniukui, nei dabar mergaitei. Norisi kad vaikas kedutei patogiai sedetu, o ypac ziema prirengtas. Tu vaikui nepaaiskinsi, kad si kedute yra labai grazi, su graziu uzvalkalu, kad ji saugi, kad kainavo belenkiek. Vaikui turi buti joje patogu! Tai svarbiausia 4u.gif Todel ishsirinkau kelias ir jau is ju koki pirkt nuspres vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 05 gruodžio 2011 - 12:06