Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

QUOTE(mamux ievux @ 2011 03 18, 13:59)
Tobi siauresnė, turi pagalvėlę po galva ir diržai pakyla ant spyruoklių, kad neliktų už nugaros. Priori diržai gali būti užkišti už kilpų kėdutės šonuose, ji platesnė ir pigesnė smile.gif

papildysiu. Tobi turi atrama galvai, kuria keliant , keliasi ir dirzai. Cia pliusas. Del to viso emchanizmo, Tobi ne tokia gili kaip Priori Xp . Skirtuma pamatysite isodine vaika i abi kedes.
Segant kedute dirzais, Tobi reikia ilgesnio dirzo. jeigu masinoje dirzas is trumpuju, Tobi kedute gali ir netikti. Priori tinka visiems automobiliams. Priori XP viena is nedaugelio kedziu, kuriose dirzas uzsispaudzia 2 vietose. Puikiai prisitvirtina automobiliuose.
Atsakyti
QUOTE(ryziukose @ 2011 02 28, 22:56)
Pagaliau nusipirkom siandien axiss kedute!  thumbup.gif  nu negaliu atsidziaugt, sena kedute kisau i bagazine, iskart nauja prisegiau masinoj!  biggrin.gif paziurejau vel akcija kitoms kedutems  tindirindi pardej.. tik nepamenu pavadinimo  blush2.gif ..nu labai fainos, bet as axiss norejau...  mirksiukas.gif

as ir apsistojau ties sita kedute smile.gif kokia spalva issirinkot g.gif pas musu kaimynus sitos kedutes nuo 699zl mirksiukas.gif ganetinai pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 04 13, 07:59)
as ir apsistojau ties sita kedute smile.gif kokia spalva issirinkot g.gif pas musu kaimynus sitos kedutes nuo 699zl mirksiukas.gif ganetinai pigiau...

as irgi planuoju sia kedute pirkti, bet kazkaip 999 litu man perbrangu, gal jus ruosites vaziuoti sau pirktis sios kedutes pas kaimynus, tai gal kaip nors susitartume kad ir man nupirktumete. Is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2011 04 13, 12:18)
as irgi planuoju sia kedute pirkti, bet kazkaip 999 litu man perbrangu, gal jus ruosites vaziuoti sau pirktis sios kedutes pas kaimynus, tai gal kaip nors susitartume kad ir man nupirktumete. Is kokio jus miesto?

parasiau tau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2011 04 13, 13:18)

siulyciau atkreipti demesi i kedutes ploti ir i tai ,kad vienintelis kedutes pliusas , lyginant su kitom, tai ,kad galima kede pasikti sodinant vaika. Vezti pasukus sonu - negalima.
Atsakyti
QUOTE(As_pats @ 2011 04 15, 18:09)
siulyciau atkreipti demesi i kedutes ploti ir i tai ,kad vienintelis kedutes pliusas , lyginant su kitom, tai ,kad galima kede pasikti sodinant vaika. Vezti pasukus sonu - negalima.

o ka Axiss siauresne, nei tobi ar Priori?
Atsakyti
Laba diena,
naudojam nenauja kedute, bet daug kelionu turim ir ilgu, todel nusprendziau isigyti nauja ir kiek imanomai saugia.
Ziurejau maxi cosi tobi, mums ji mazoka su kombinzonu, todel ja atmeciau.
Labai patiko Cybex pallas 2 fix, bet vaikas tik uzdejus ta staliuka rekia nesavu balsu, nuimi uztyla smile.gif Kitaip sakant nepatiko musu mazajai tie staliukai smile.gif
Dar patiko chicco x-pace, bet modelis visai naujas ir atsiliepinu nerandu, be to ji be isofix. Todel vel atkrenta.
Pradejau dometis testais, bet kad jie vienas kitam priestaringi smile.gif
Dabar apsistojau ties siom kedutem: Be Safe Izi Comfort X3 isofix, Britax Romer Duo Isofix ir Maxi cosi priorifix. Gal kas ka galit pakomentuoti? Paskutiniu dveju modeliai seni, gal sakau jau ir tobulesniu yra?
Atsakyti
Sakukit o Maicosi Priori ne sunkiai prisitvirtina? Kazkaip paziurejau filmuka, atoro sudetinga, jei reiketu dazniau nuimti g.gif Ir ar tvirtai stovi PRIORI pritvirtinus? g.gif
Tobi lengviau, bet trigdo kad ji siauresne g.gif

Beje gal kas parduoti ruosiasi viena arba kita kedute greitu laiku Kaune? Siaip man neskubu galiu palaukti mirksiukas.gif Jei ka rasykit i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 27 lapkričio 2011 - 23:31
Patarkit 4u.gif Reikia greitai apsispresti...

Tarp Romer (kokio nors modelio), Bebe comfort iseos TT ar Maxicosi priori XP?

Vyresnelis vazineja su Concord lift evo PT - baisiai esu patenkinta, bet kazkaip mazokai skelbimu su concord LT. O reikia greit apsispresti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 11 28, 15:31)
Patarkit  4u.gif Reikia greitai apsispresti...

Tarp Romer (kokio nors modelio), Bebe comfort iseos TT ar Maxicosi priori XP?

Vyresnelis vazineja su Concord lift evo PT - baisiai esu patenkinta, bet kazkaip mazokai skelbimu su concord LT. O reikia greit apsispresti  doh.gif

Mes rinkomės irgi iš panašių smile.gif tai nusipirkom Bebe confort iseos TT, važinėjam jau beveik metus ir esam labai patenkinti smile.gif Pirmiausia tai ji platesnė negu kitos kėdutės,labai patogu, ypač žiemą, kai storiau prirengtas vaikutis. Patogi gulima padėtis. Žodžiu esam patenkinti thumbup.gif Kėdutę siuntėmės iš Ebay, tai kainavo nauja panašiai kiek čia dėvėtos kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2011 11 28, 18:59)
Mes rinkomės irgi iš panašių smile.gif tai nusipirkom Bebe confort iseos TT, važinėjam jau beveik metus ir esam labai patenkinti smile.gif Pirmiausia tai ji platesnė negu kitos kėdutės,labai patogu, ypač žiemą, kai storiau prirengtas vaikutis. Patogi gulima padėtis. Žodžiu esam patenkinti  thumbup.gif  Kėdutę siuntėmės iš Ebay, tai kainavo nauja panašiai kiek čia dėvėtos kainuoja smile.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif

Na Maxicosi priori siandien atkrito, del siaurumo doh.gif O Tobi ishvis siaurute pasirode doh.gif Mano mergaitei 10 men, o ji jai kaip tik per petukus... Nors buvau nusiteikusi pirkti butent ja.
Taigi tenka rinktis dabar tarp Romer ir BBC . Siaip didziausias kriterijus renkantis ir yra paltumas, bei kedutes patogumas na ir aisku saugumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 28 lapkričio 2011 - 21:44
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 11 28, 22:41)
labai aciu uz atsakyma  4u.gif

Na Maxicosi priori siandien atkrito, del siaurumo  doh.gif O Tobi ishvis siaurute pasirode doh.gif  Mano mergaitei 10 men, o ji jai kaip tik per petukus... Nors buvau nusiteikusi pirkti butent ja.
Taigi tenka rinktis dabar tarp Romer ir BBC . Siaip didziausias kriterijus renkantis ir yra paltumas, bei kedutes patogumas na ir aisku saugumas.

Turejom BBC Iseos TT, tai maniskis sedejo iki beveik keturiu metu. Maniskis buvo ilgas, bet labai kudas, tai issodinau is sios kedes, kai pasieke beveik 15kg, nes tipo dirzus didesnems skirtose kedese saugiai galima naudoti nuo 15kg. biggrin.gif
Ji plati, ziema labai patogi naudoti. Pakankamai lengvai nusieme uzvalkalai ir gerai skalbesi.
Atsakyti