Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 20, 16:16)
Bandau išsirinkt kėdutę 9-18 turbūt, bet mes neturim savo automobilio, tai reik kad tiktų į įvairius ir lengvai tvirtintūsi. Planuoju pirkti kažką iš gerų firmų, ne pigienų su gerais testais ir etc. Bet tai galvą gallima nusiraut bandant išsirinkt....

Pasižiūrėkite Britax/Roemer Duo Plus: nesunki, nedidelė, gali būti tvirtinama tiek diržais, tiek ISOFIX, testuose pasirodžiusi tikrai neblogai. Mano manymu kaip tik tai, ko jūs norite.

http://www.britax.co...-seats/duo-plus
Atsakyti
geras ką radau, sraipsnį kaip autokėdutė išgelbėjo mergaitės gyvybę aviakatastrofoj (gal ne visiškai į temą... bet kategoriją atitinka...) čia ir čia
Atsakyti
QUOTE(ryziukose @ 2011 02 09, 17:32)
Noriu pirkti BBC Axiss kedute savo dukrytei, esam isbande ja pas mano pussesere, tikrai patogu, kai galima kedute pasukti i sona, dabar kaip tik akcija, bet reik 5 pirkeju ir kedute bus beveik uz devetos kaina, gal dar kas susigundytu?, atvykstu i LT po 2savaiciu, noreciau ja jau issivezti... ax.gif

Mamytes, truksta dvieju pirkeju ir jau galesim pirkti kedutes !!!! Gal kas prisijungtu is ieskanciu kaip tik siuo metu? Tikrai labai gera kaina! Nu kaip as jo noriu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 02 23, 17:34)
Pasižiūrėkite Britax/Roemer Duo Plus: nesunki, nedidelė, gali būti tvirtinama tiek diržais, tiek ISOFIX, testuose pasirodžiusi tikrai neblogai. Mano manymu kaip tik tai, ko jūs norite.

http://www.britax.co...-seats/duo-plus

O as manau, kad si kedute aplamai yra viena is geriausiu smile.gif Tik ne labai zinau kokios parduotuves jais prekiauja. Noreciau gyvai ja apziureti. Si kedute yra viena saugiausiu pagal crash testus ir patogi tiek vaikui, tiek teveliams.Danijoje kiekvienoje masinoje sia kedute pamatysi smile.gif Antroje vietoje mano manymu eina Bebe Confort, o trecioje Maxi Cosi smile.gif (bet cia tik mano subjektyvus poziuris) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 25, 09:18)
O as manau, kad si kedute aplamai yra viena is geriausiu smile.gif Tik ne labai zinau kokios parduotuves jais prekiauja. Noreciau gyvai ja apziureti. Si kedute yra viena saugiausiu pagal crash testus ir patogi tiek vaikui, tiek teveliams.Danijoje kiekvienoje masinoje sia kedute pamatysi smile.gif Antroje vietoje mano manymu eina Bebe Confort, o trecioje Maxi Cosi smile.gif (bet cia tik mano subjektyvus poziuris) smile.gif

Mes naudojam Bebe confort iseos isofix, kam aktualu ji irgi tvirtinasi tiek isofix sistema tiek automobilio diržais. Kol kas nenusivylėm aišku kaina jos labai didelė, gal tai vienintelis ir minusas.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 25, 09:18)

jo domėjaus, bet mum dažnai tenka auto keist nes be savo, ir tiesą sakant man dtresas duot vaiką močiutei vežt, nes daugumoj atveju nepasigilina į tai kaip stipriai užsegti diržai ir pan... doh.gif mokau ir mokau mokau ir mokau ir tikrinu milijardą kartų... tai tuo atveju kiddy tvirtinas paprasčiau, jei diržį užteks, bent jau žinočiau kad vaikas tikrai prisegtas. O jei turėčiau savo auto, kurioje kėdę pritvirtini ir ji yten buvo, tai nepagailėčiau kad ir tkstančio su viršum kokia Brio, kuri tvirtinasi veidu ė galą ( ar kitai kokiai veidu į galą)... vienareikšmiškai....
Atsakyti
sveikos mamytes, kadangi pradejau labai dometis autokedutemis, tai radau labai naudingos informacijos. Pati ieskau pacios saugiausios auto kedutes ir radau kad geriau nepirkti siu keduciu, nes gavo blogiausiu ivertinimus ir saugumo ir naudojimo testuose: Autokedute CAM S 157, Chiccho Neptun ir Chiccho Key 2-3 ultrafix Su Isofix sistema.
O geriusios kedutes isrinktos buvo , pagal Italijos nepriklausomus ekspertus tai Romer/Britax Duo plus isofix, Kiddy infanty pro, bebeconfort Perl+Bi Familyfix,, Maxicosi Priorifix, chiccho key1isofix ir maxicosi tobi. Jei kam tai pades super. thumbup.gif

O gal kas turite kokios info apie Ferarri kedutes? Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 23, 12:16)
Yra nuo 0 - 18 kg. Bebe Confort Iseos Neo Plius

Joms dabar akcija maciau akropolyje - 25%
Atsakyti
QUOTE(ryziukose @ 2011 02 09, 17:32)
Noriu pirkti BBC Axiss kedute savo dukrytei, esam isbande ja pas mano pussesere, tikrai patogu, kai galima kedute pasukti i sona, dabar kaip tik akcija, bet reik 5 pirkeju ir kedute bus beveik uz devetos kaina, gal dar kas susigundytu?, atvykstu i LT po 2savaiciu, noreciau ja jau issivezti... ax.gif

Pagaliau nusipirkom siandien axiss kedute! thumbup.gif nu negaliu atsidziaugt, sena kedute kisau i bagazine, iskart nauja prisegiau masinoj! biggrin.gif paziurejau vel akcija kitoms kedutems tindirindi pardej.. tik nepamenu pavadinimo blush2.gif ..nu labai fainos, bet as axiss norejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos maytes, gal galit patarti, kokia kedute geriau rinkti Maxi cosi Priori ar Maxi cosi Tobi g.gif Nelabai suprantu kuo jos skiriasi... 4u.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
QUOTE(deimantukee @ 2011 03 17, 14:02)
Sveikos maytes, gal galit patarti, kokia kedute geriau rinkti Maxi cosi Priori ar Maxi cosi Tobi  g.gif  Nelabai suprantu kuo jos skiriasi...  4u.gif

Tobi siauresnė, turi pagalvėlę po galva ir diržai pakyla ant spyruoklių, kad neliktų už nugaros. Priori diržai gali būti užkišti už kilpų kėdutės šonuose, ji platesnė ir pigesnė smile.gif
Atsakyti