Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

Mano vaikinas jau antrus metus vazineja Chicco Key1-xplus keduteje ir nematau jokiu problemu,patenkintas ir nepavargsta ilgose kelionese,vaikinas sveria 16kg,vietos keduteje uztenka,nespaudzia ir matomumas geras,nors deklaruojama, kad kedute iki 18kg.manau vazinesime joje dar kokiu 1.5metu.Esam labai patenkinti ir kaina normali.
Atsakyti
Turime Maxi Cosi Tobi ir esame laaaaabai patenkinti smile.gif
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie Renoliux 360. Gražus dizainas, sukinėjasi, bet... kažkokios negilios, "paviršinės" jos man g.gif . Galvoju, gal labiau visai mažuliukams/smulkiems vaikams tinkamos?
Atsakyti
pasiskaicius geru atsiliepimu ir as nusipirkau maxi cosi priori labai ciki viskas, sedi mazoji , viska mato pro langeli, zodziu liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele232146 @ 2010 11 18, 08:46)
pasiskaicius geru atsiliepimu ir as nusipirkau maxi cosi priori labai ciki viskas, sedi mazoji , viska mato pro langeli, zodziu liuks  4u.gif

Ir mes pries pora savaiteliu isigijom Maxi cosi Priori XP. Kedute labai grazi, patogi uzsegti, atsegti, reguliuoti padetis, taciau mazoji nelabai noriai sedi, kazkaip nelabai patogu jai ten (gal del to, kad dar mazyte - 5 su puse men., taciau sveria virs 9 kg ir i mazesne jau nebetelpam) verysad.gif Tikiuosi pripras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2010 10 02, 19:46)
numeracija pagal sauguma
schmoll.gif cia ne pagal sauguma. kuo mazesnis skliausteliuose balas nurodytas tuo kedute saugesne
Siulau ziureti cia :
ivertinimai
.

Ir cia nuoroda jau numeruoja tikrai pagal sauguma :
eile pagal sauguma

1 vieta -Kiddy energy pro ( 1,6)
2 vieta -Maxi-Cosi Pebble mit FamilyFix ( 1,6)
3 vieta -Concord Transformer T ( 1,8)
4 vieta - Kiddy guardian pro ( 2,0)
5 vieta- Britax Römer King Plus ( 2,1)
Kuo mazesnis skaiciukas sklaisteliuose tuo kedute saugesne

super tema, jau buvau kaipfavoritę išsirinkus MC Priori XP, bet po visų testų apžvalgos noriu pamatyti Kiddy energy pro ir Britax Römer King Plus g.gif įdomu kur šių firmų ieškoti Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 12 22, 13:47)
super tema, jau buvau kaipfavoritę išsirinkus MC Priori XP,  bet po visų testų apžvalgos noriu pamatyti Kiddy energy pro ir Britax Römer King Plus  g.gif įdomu kur šių firmų ieškoti Vilniuje

Kur Vilniuje ieskoti tai nezinau, bet Kiddy Energy Pro galima rasti CIA

O gal kas gali pasakyti, ar patogios tokios kedutes kaip mineta Kiddy Energy Pro, kai vaikas pritvirtinamas ne dirzu pagalba, o tokio tarsi 'staliuko'? g.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta maxi cosi priori kedute!!! labai dziaugiuosi jos gulima padetim, nes maze megsta masinoje pamiegoti, o ir siaip ptogu prisegti, isodinti ir t.t. Nei vieno minuso neradau...
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 12 26, 14:29)

O gal kas gali pasakyti, ar patogios tokios kedutes kaip mineta Kiddy Energy Pro, kai vaikas pritvirtinamas ne dirzu pagalba, o tokio tarsi 'staliuko'?  g.gif

Na čia priklauso kokie tėvai ir koks vaikas biggrin.gif Mums patogu. Naudojam jau daugiau nei metus Kiddy infinity pro.
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 11 16, 10:34)
Norėčiau atsiliepimų apie Renoliux 360. Gražus dizainas, sukinėjasi, bet... kažkokios negilios, "paviršinės" jos man g.gif . Galvoju, gal labiau visai mažuliukams/smulkiems vaikams tinkamos?

yra temele apie Renolux, ji nesaugi ir kai kur isimta is prekybos
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 01 05, 13:55)
Na čia priklauso kokie tėvai ir koks vaikas  biggrin.gif Mums patogu. Naudojam jau daugiau nei metus Kiddy infinity pro.

Kiek ziurejau, tai Kiddy kedutes netui Isofix tvirtinimo sistemos, o gal yra koks nors variantas su Isofix?
Atsakyti
Mes turim Maxi Cosi Tobi. Aš tai ja patenkinta.
Atsakyti