Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

Merginos kuom skiriasi Maxi cosi Tobi nuo Priori XP kedutes????????
Atsakyti
eile sudaryta pagal keduciu sauguma 4u.gif

http://www.testberic...e/f/0/29/1.html
Atsakyti
numeracija pagal sauguma
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 10 01, 23:36)
eile sudaryta pagal keduciu sauguma  4u.gif

http://www.testberic...e/f/0/29/1.html

schmoll.gif cia ne pagal sauguma. kuo mazesnis skliausteliuose balas nurodytas tuo kedute saugesne
Siulau ziureti cia :
ivertinimai
.

Ir cia nuoroda jau numeruoja tikrai pagal sauguma :
eile pagal sauguma

1 vieta -Kiddy energy pro ( 1,6)
2 vieta -Maxi-Cosi Pebble mit FamilyFix ( 1,6)
3 vieta -Concord Transformer T ( 1,8)
4 vieta - Kiddy guardian pro ( 2,0)
5 vieta- Britax Römer King Plus ( 2,1)
Kuo mazesnis skaiciukas sklaisteliuose tuo kedute saugesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 02 spalio 2010 - 19:52
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 23, 17:43)
Merginos kuom skiriasi Maxi cosi Tobi nuo Priori XP kedutes????????

mes turime TOBI
man ji patiko:

nes yra aukstesne, vaikas gerai viska mato,sedi gan aukstai
nes turi saugumo indikatoriu,jaigu prisegsite netaip,tai rodys raudona spalva
nes dirzai ne guli,o pakyla,kai vaika atsegat,jie netrugdo nei issimti vaiko,nei vel pasodinti thumbup.gif
si kedute mum labai pasiteisno,naudojam jau ilgai,ir dar nei karto nepasigailejau,jai reiktu prikti nauja,imciau vel TOBI wub.gif
Atsakyti
ir as daiausi i Tobi, beje Babycenter spalio menesi nuolaida Tobi kedutem-630 LYL kainuos, buvo 800 berods.
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 10 03, 16:47)
ir as daiausi i Tobi, beje Babycenter spalio menesi nuolaida Tobi kedutem-630 LYL kainuos, buvo 800 berods.

oho kokia nuolaida blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote kas Vilniuje prekiauja Romer ir Concord kėdutėmis? Anksčiau Romeriais prekiavo Kotrynos tinklas, bet dabar jau nebeturi...
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2010 10 03, 23:10)
Gal žinote kas Vilniuje prekiauja Romer ir Concord kėdutėmis? Anksčiau Romeriais prekiavo Kotrynos tinklas, bet dabar jau nebeturi...

Romer nežinau, o concord atstovai lietuvoje yra http://www.tutuu.lt/...e=26&folderId=6
jei užeisit kur pirkti, tai nemažas sąrašas firmų kur jie pristato, aš domėjausi concord transformer xt, tai sake dabar išpardavę ir spalio vidury užsiveš.
Atsakyti
Mes galvojam pirkti Bebe Confort Axiss, kad būtų patogu vaiką į/iš automobilio įdėti/išimti g.gif
Atsakyti
Jau skaičiau ne vieną komentarą, kad Maxi Cosi tik labai išreklamuotos, o jų karkasas is jūros putos. Suprantant, ką reiškia jūros puta avarijos atveju. Taip kaip tai išeina, kad jos tiek daug apdovanojimų turi? Gal aš ką ne taip suprantu? Norime pirkti Maxi Cosi Tobi. Gal turite daugiau informacijos šiuo klausikmu?
Atsakyti
QUOTE(Tampa @ 2010 10 23, 19:06)
Jau skaičiau ne vieną komentarą, kad Maxi Cosi tik labai išreklamuotos, o jų karkasas is jūros putos. Suprantant, ką reiškia jūros puta avarijos atveju. Taip kaip tai išeina, kad jos tiek daug apdovanojimų turi? Gal aš ką ne taip suprantu? Norime pirkti Maxi Cosi Tobi. Gal turite daugiau informacijos šiuo klausikmu?

Nu ir aš buvau "užsiskiedusi" tobi kėdutės, kol nepamačiau jos gyvai ir nepabandžiau įdėti vaiko automobilyje į ją, man pav buvo labai nepatogu, bet čia kaip sakant skonio reikalas.
Kas dėl saugumo jų va man irgi iškilo klausimas- tobi kėdutė 2009 metais saugumo testuose gavo teigiamą įvertinimą, nors ne visus + ženkliukus, o va 2007 m darytuose testuose ji buvo tik 8-toj vietoj ir galutinis vertinimas gana prastas buvo. Tai va įdomu ar ją per tuos du metus patobulino, ar tiesiog 2009 metais mažiau kėdučių testavo ar dar kas nors (testus žiūrėjau šiame psl. http://www.avtodeti....ru/?t=53&s=320)
Po ilgų svarstymų pasirinkom BBC iseos isofix, šiose testų lentelėse jos nėra, bet prie kėdutės prisegta reklama, kad ji buvo pirmoj vietoj 2006 m. testuose.
Atsakyti
QUOTE(Tampa @ 2010 10 23, 19:06)

Tikrai ne is juros putos. Karkasas plastmases (gal viduje ir metalo konstrukcijos yra, nesigilinau), o juros puta daugiumoje keduciu (jei ne visose) naudojama tam tikrose vietose(galvos srityje, zemiau prie uzpakaliuko, matyt smugiui suminkstinti, sugerti.
Niekas netrukdo pavartyti kedute, nuimti bent dali medziagos ir paziureti kaip atrodo kedute ir is ko ji pagaminta.
Atsakyti