Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 9-18kg

mes irgi ieskom keduciu nuo9-18kg, niekaip neapsisprendziam wub.gif
Atsakyti
o kaip britax eclipse arba maxi cosi priori ???
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2010 08 11, 13:16)
sveikos mamytes.

kaip suprantu jau daug apziureje,apsiskaite. gal galesit ir man patarti.

mums reikia nuo 9-18kg, arba nuo 9-36kg.kedutes.... bet svarbiausia :

1. Kad nebutu plati ir didele
2.Atsilostu vaikui pamiegoti (nes miega daug masinoje) ir butu patogi
3. Nebrangi, ( nes ja laikysime tik LT,kol griztame atostogu )

tikiuosi mane nukreipsite i kokia nors puse. 4u.gif

BABY SHIELD KĖDUTĖS 9-25 kg

Esu labai patenkinta šios firmos kėdute thumbup.gif Ir jų kainos neaukštos, bei patogios vaikui ir užvalkalai medvilniniai mirksiukas.gif

http://www.babyshiel...ducts_ID27.html
čia nuoroda kaip atrodo kėdutės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2010 08 11, 14:15)
o kaip britax eclipse arba maxi cosi priori ???

Kedutes tai fainos, bet kainos tai tikrai nemazos.. mirksiukas.gif
O siaip jei nori su miegama pozicija, tai geriau rinktis 9 - 18 kg, jos paprastai daugiau atsivercia nei 9 - 39 kg., ir yra siaip mazesnes.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2010 08 11, 17:06)
Kedutes tai fainos, bet kainos tai tikrai nemazos.. mirksiukas.gif
O siaip jei nori su miegama pozicija, tai geriau rinktis  9 - 18 kg, jos paprastai daugiau atsivercia nei 9 - 39 kg., ir yra siaip mazesnes.. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
arba 9-25 kg jų ir gera miegama pozicija, būna net kelios thumbup.gif
Atsakyti
na dabar permeciau skelbimuose ka siulo...tai randu vis Maxi Cosi Priori ir SPS ir Britax Riomer King. kuri is siu geriausia?? kokie privalumai?? cia nuo 9-18 kg.

beja, kur mamyte rase apie baby shield? kieno jos gamybos ir kiek kainuoja naujo? reiketu (kaune), nes skelbimuose...nemaciau....
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(du-laivai @ 2010 08 11, 21:44)
na dabar permeciau skelbimuose ka siulo...tai randu vis  Maxi Cosi Priori ir SPS ir  Britax Riomer King. kuri is siu geriausia??  kokie privalumai?? cia nuo 9-18 kg.

beja, kur mamyte rase apie baby shield? kieno jos gamybos ir kiek kainuoja naujo? reiketu (kaune), nes skelbimuose...nemaciau....
4u.gif

ir dar chiko key. va is siu keturiu keduciu...kuri geriausia??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2010 08 11, 21:58)
na dabar permeciau skelbimuose ka siulo...tai randu vis  Maxi Cosi Priori ir SPS ir  Britax Riomer King. kuri is siu geriausia??  kokie privalumai?? cia nuo 9-18 kg.

4u.gif
Papildyta:

ir dar chiko key. va is siu keturiu keduciu...kuri geriausia???  doh.gif

BABY SHIELD nauja kainuoja + - 300ltl. Yra pirkti Kaune (vaikutyje). Gamyba Izraelio. Naudojam 3 metai. Kuo geriausi atsiliepimai thumbup.gif
jei iš LT puslapių tai:
http://www.perkuvaik...es.html?cat=270
kad yra nemažai jų mirksiukas.gif

Neseniai chicco key 23 pirkome į kitą auto, bet čia jau kitos kategorijos. Ir tokia kėdute galim važiuoti tik trumpais atstumais, nes dukriukas dar mėgėja pamiegoti, tai tokioje nelabai patogu. Bet po miestą važinėtis kai reikia daugiau laipioti lb super, nes dukrytė pati atsisėda ir išlipa smile.gif
tik jų užvalkalai vien sintetikia.
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 08 11, 23:02)
BABY SHIELD nauja kainuoja + - 300ltl. Yra pirkti Kaune (vaikutyje). Gamyba Izraelio. Naudojam 3 metai. Kuo geriausi atsiliepimai thumbup.gif
jei iš LT puslapių tai:
http://www.perkuvaik...es.html?cat=270
kad yra nemažai jų mirksiukas.gif

Neseniai chicco key 23 pirkome į kitą auto, bet čia jau kitos kategorijos. Ir tokia kėdute galim važiuoti tik trumpais atstumais, nes dukriukas dar mėgėja pamiegoti, tai tokioje nelabai patogu. Bet po miestą važinėtis kai reikia daugiau laipioti lb super, nes dukrytė pati atsisėda ir išlipa smile.gif
tik jų užvalkalai vien sintetikia.

o va...Chikko tai ziurejau 1x......gal ji labiau guldosi?
ir raso oro tarpeliai...bet turbut tik raso...
mums reikia, kad ir pamiegotu...megstame daug keliauti kai griztam gimtinen..
va idomu butu apie Tas Bebe Comfort. maxi cosi priori ir SPS kuo skiriasi ir tas Britax riomer king......
o apie ta izraelio...ten ne kinu gamyba? bent kiek ju puslapi raso? o kaip medziagyte? labai neprakaituoja, ir tvirtinimas? man kaina tiktu.ir grazios...ir dar kaune smile.gif
noreciau vietoj apsizureti..siustis nenoriu jau...
Atsakyti
QUOTE(du-laivai @ 2010 08 11, 23:30)
o va...Chikko tai ziurejau 1x......gal ji labiau guldosi?
ir raso oro tarpeliai...bet turbut tik raso...
mums reikia, kad ir pamiegotu...megstame daug keliauti kai griztam gimtinen..
va idomu butu apie Tas Bebe Comfort. maxi cosi priori ir SPS kuo skiriasi ir tas Britax riomer king......
o apie ta izraelio...ten ne kinu gamyba? bent kiek ju puslapi raso? o kaip medziagyte? labai neprakaituoja, ir tvirtinimas? man kaina tiktu.ir grazios...ir dar kaune smile.gif
noreciau vietoj apsizureti..siustis nenoriu jau...

Dragai yra įsigyję chicco, guldosi labai gerai, bet vaikas prakaituoja žiauriai.

Baby Shield ne kinų gamyba schmoll.gif
aš šia kėdutę pirkau parduotuvėje Vaikutis (Kaune, Svanorių pr.) 4u.gif
Atsakyti
nzn as ciupinejau baby shield bet man ji nepatiko kazko...turguj kaina naujos 260lt. ta medziaga tokia...nu cia tik mano nuomone, noriu maxi cosi gal...kad vaikiukui butu patogu miegot ten
Atsakyti
QUOTE(donati @ 2010 08 12, 15:01)
nzn as ciupinejau baby shield bet man ji nepatiko kazko...turguj kaina naujos 260lt. ta medziaga tokia...nu cia tik mano nuomone, noriu maxi cosi gal...kad vaikiukui butu patogu miegot ten

gal netikra buvo g.gif

Šiaip šių kėdučių yra su įvairiom medžiagom. Kur turim, tai tvirta medvilnė šiek tiek primenanti džinso medžiagą, bet ne to kieto o minkštesnio, bet tvirta. Na sakyčiau medžiaga kaip medžiaga smile.gif
O maxi cosi kur žiūrėjau (turėjau parduotuvėje galimybę palyginti), man nepatiko, kad siauresnė (šiaip jos lb panašios), medžiagų jų ir būna įvarių variantų, bet tada kur žiūrėjau tokia slidi vos ne ploštinė buvo, tai man visai netiko, nes manau lb prakaituotų tokioje kėdutėje.

Dabar vasarą renkantis kėdutę būkit budrios, nes žiemą su kombiku bus bėdos. Va su kailinukais dukriuką (kai buvo 2,5 metų) vos užsegiau. Taip kad nenusipirkit per siauros mirksiukas.gif
Atsakyti
Labadiena, kokia kedute patartumemte pirkt, jei pradedant nuo 9 kg. kokia butu geriau nuo 9 iki 18, ar nuo 9-25, ar 9-36, kad vaikiukui butu daugiau vietos ir tilptu ziema su kombinezonu. ar tos kur jau virs 20 kg ar virs 30 kg gal lb jau dideles ir tokiam vaikui kuris dabar sveria kazkur 9 kg. o gal uztenka iki 18 kg, bet kuriam laikui tada ju uztenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurkoo: 13 rugpjūčio 2010 - 10:12