Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(*weita* @ 2008 09 02, 22:31)
jungiuosi as prie jusu OTISCIU 4u.gif SI MENESI NUSIPIRKAU 26 OT tai daba gadinu po truputi juos ax.gif bet va 2 c.d. po mmm rode abi juosteles panasias ,taip ir nesupratau kas per nesamone doh.gif laukiu menesio vidurio viskas bus aisku blink.gif

Ne tau vienai banguoja LH, as si cikla susimasciau prasitestuoti 7CD ir pamaciau gan ryskias II, galvojau bus ankstyva O, bet kasdien OT vis blysko, dabar siandien 13CD vel pradejo vaiduoklis lysti unsure.gif Siaip O man turetu buti 15 CD , nes visada budavo, bet kazkaip jauciu, kad tikrai per dvi dienas man OT nebus teigiamas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 02, 21:48)
Ne tau vienai banguoja LH, as si cikla susimasciau prasitestuoti 7CD ir pamaciau gan ryskias II, galvojau bus ankstyva O, bet kasdien OT vis blysko, dabar siandien 13CD vel pradejo vaiduoklis lysti unsure.gif  Siaip O man turetu buti 15 CD , nes visada budavo, bet kazkaip jauciu, kad tikrai per dvi dienas man OT nebus teigiamas rolleyes.gif

man kiekviena diena rodo tuos vaiduoklius,bet kolkas rimtai sviecianciu II TOKIU NEMATAU ,is vis nuo mmmmpabaigos vien vaiduokliai ,jau pradedu juos naktim sapnuoti lotuliukas.gif nu bet tikiuosi sulaukti to tikro O doh.gif o kiek tas O TURI laikytis ir rodyt dvi ryskias juostas ,ar ji buna tik viena diena ryski? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 02, 22:56)
man kiekviena diena rodo tuos vaiduoklius,bet kolkas rimtai sviecianciu II TOKIU NEMATAU  ,is vis nuo mmmmpabaigos vien vaiduokliai ,jau pradedu juos naktim sapnuoti lotuliukas.gif nu bet tikiuosi sulaukti to tikro O  doh.gif o kiek tas O TURI  laikytis ir rodyt dvi ryskias juostas ,ar ji buna tik viena diena ryski? g.gif

Turi buti abi ryskios, kontroline net blankesne gali buti 4u.gif Pas mane siaip buna tokios ryskios viena diena, na buvo viena cikla dvi dienas. Kitoms buna ir tris dienas ax.gif Priklausomai nuo to, kiek LH hormono gaminasi 4u.gif
O tu tik OT matuoji ar ir BT? As kazkaip vien OT nepasitikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 02, 22:30)
Turi buti abi ryskios, kontroline net blankesne gali buti 4u.gif  Pas mane siaip buna tokios ryskios viena diena, na buvo viena cikla dvi dienas. Kitoms buna ir tris dienas ax.gif  Priklausomai nuo to, kiek LH hormono gaminasi 4u.gif
O tu tik OT matuoji ar ir BT? As kazkaip vien OT nepasitikiu ax.gif

matuoju ir bt ,is vis siom dienom toks zemas ,kad net nzn ar cia normalu pvz siandie 36.1
bet labai nepasitikiu BT nes nakti keliuosi ,ir dar daug vartausi ,nes nemiga kankina ,tai nzn ar tyket man tuo BT ,pllius pas man elektroninis termometras,jis supypsi po 2 minuciu kartais net nereikia ju ,o su tuo paprastu kiek girdejau reik laikyt apie 7 minutes ...ai nzn kame cia reikalas is vis ....
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 02, 23:40)
matuoju ir bt ,is vis siom dienom toks zemas ,kad net nzn ar cia normalu pvz siandie 36.1
bet labai nepasitikiu BT nes nakti keliuosi ,ir dar daug vartausi ,nes  nemiga kankina ,tai nzn ar tyket man tuo BT ,pllius pas man elektroninis  termometras,jis supypsi po 2 minuciu kartais net nereikia ju ,o su tuo paprastu kiek girdejau reik laikyt apie 7 minutes ...ai nzn kame cia reikalas is vis ....

Sunku ka pasakyti apie BT nematant grafikelio, siaip BT temukej mergytes greitai isnagrinetu tavo grafikeli 4u.gif Bet is esmes mes visos turim savo fiziologija, tai gi ir BT vienu labai zema , kitu labai auksta. Mano BT nenukrinta zemiau 36.2, bet ir nepakyla auksciau 37,1 . Beja bandziau matuoti ir gyvsidabriniu, man tiesiog jis 0,1 laipsnio zemesne BT rodo ir tiek. Nors siaip visada matuoju paprastu.
Ir siaip iki siol per 7 ciklus ir BT o diena ir pagal OT O diena sutapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 09 02, 22:49)
Sunku ka pasakyti apie BT nematant grafikelio, siaip BT temukej mergytes greitai isnagrinetu tavo grafikeli 4u.gif  Bet is esmes mes visos turim savo fiziologija, tai gi ir BT vienu labai zema , kitu labai auksta. Mano BT nenukrinta zemiau 36.2, bet ir nepakyla auksciau 37,1 . Beja bandziau matuoti ir gyvsidabriniu, man tiesiog jis 0,1 laipsnio zemesne BT rodo ir tiek. Nors siaip visada matuoju paprastu.
Ir siaip iki siol per 7 ciklus ir BT o diena ir pagal OT O diena sutapo ax.gif

aisku ,mes tik antra menesi tik planuojam ,si cikla labai save seku ,pali si cikla spresiu ar reikia kokius tirimus daryt ,bet va prie tas panasias OT ryskumo juosteles BT BUVO 36.8 TAI GAL RIMTAI OVULIACIJA BUVO g.gif BT CIA BUVO 2 C.D. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 02, 19:27)
Neliudek, tikrai sulauksite savo stebukliuko.  2.gif O tas LH bangavimas, tai tikra mistika, as ir pati nelabai susigaudau kaip ten kas vyksta...  unsure.gif

tikiu kad susilauksim smile.gif tik noris kuo greiciau smile.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 02, 21:57)
aisku ,mes tik antra menesi tik planuojam ,si  cikla labai save seku ,pali si cikla spresiu ar reikia kokius tirimus daryt ,bet va prie tas panasias OT ryskumo juosteles  BT BUVO 36.8 TAI GAL RIMTAI OVULIACIJA BUVO g.gif BT CIA BUVO 2 C.D. g.gif

Nemanau, kad tau 2 CD buvo ovuliacija, nes O testukai nerodo antros labai ryskios juosteles ( as taip supratau), jei nori imesk foto, paziuresime visos, gal kas paaiskes. mirksiukas.gif Siaip as pati dariausi O testuka 2 CD, tai irgi maciau gan rysku vaiduokli, buvau labai nustebusi.... ciklo eigoje, tas matytas vaiduoklis vis blysko, kol visai dingo, o paskui tik bac, ir vel atsirado, ir tada jau pamaciau teigiama tesuka, su laaaabai ryskiom dviem juostelem. mirksiukas.gif Tai kad nusiramink, tikrai sulauksi savo O, ir viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli smile.gif
Pagal OT, BT ir siaip pojucius O buvo 13CD. Siandien 19CD ir nuo vakar maudena pilvuka, tai pamaniau, kad O gal. Pasidariau ka tik OT, tai nesuprantu - rodo antraja juostele, bet siek tiek blankesne.. Tai kaip suprasti tureciau??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 03 rugsėjo 2008 - 12:28
QUOTE(VILTE20 @ 2008 09 03, 10:24)
Turiu klausimeli smile.gif
Pagal OT, BT ir siaip pojucius O buvo 13CD. Siandien 18CD ir nuo vakar maudena pilvuka, tai pamaniau, kad O gal. Pasidariau ka tik OT, tai nesuprantu - rodo antraja juostele, bet siek tiek blankesne.. Tai kaip suprasti tureciau??

Jei OT antroji juostele yra blankesne uz kontroline (nesvarbu kiek), tai vistiek testukas skaitosi neigiamas. smile.gif Teigiamas skaitosi tik tada, kai testine yra tokio pacio ryskumo kaip kontroline, ar ryskesne.
Ai, dar yra tokia teorija, kad OT pradeda rysketi po O, kai jau yra nestumas. mirksiukas.gif wub.gif Gal tavo atveju taip ir yra? nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 03 rugsėjo 2008 - 12:32
QUOTE(Aterol @ 2008 09 03, 12:26)
Jei OT antroji juostele yra blankesne uz kontroline (nesvarbu kiek), tai vistiek testukas skaitosi neigiamas.  smile.gif Teigiamas skaitosi tik tada, kai testine yra tokio pacio ryskumo kaip kontroline, ar ryskesne.
Ai, dar yra tokia teorija, kad OT pradeda rysketi po O, kai jau yra nestumas.  mirksiukas.gif  wub.gif Gal tavo atveju taip ir yra?  nestuke.gif

Maniau po O praejus 6 dienom jau neturetu rodyti net blankios juosteles smile.gif
O del nestuke.gif tai dar anksti kazka rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 03, 10:01)
Nemanau, kad tau 2 CD buvo ovuliacija, nes O testukai nerodo antros labai ryskios juosteles ( as taip supratau), jei nori imesk foto, paziuresime visos, gal kas paaiskes.  mirksiukas.gif  Siaip as pati dariausi O testuka 2 CD, tai irgi maciau gan rysku vaiduokli, buvau labai nustebusi.... ciklo eigoje, tas matytas vaiduoklis vis blysko, kol visai dingo, o paskui tik bac, ir vel atsirado, ir tada jau pamaciau teigiama tesuka, su laaaabai ryskiom dviem juostelem.  mirksiukas.gif  Tai kad nusiramink, tikrai sulauksi savo O, ir viskas bus gerai. smile.gif

nu 2 c.d. pirma juostele buvo labai panasi i antra ,norejau nufotkint bet deja fotikas per vasaros kaitras uzlinko .ai tiek to doh.gif tikiuosi tada tikrai sulaukti tikrojo O. 4u.gif
Atsakyti