Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Aterol @ 2008 09 01, 18:41)
Na ka, OT ir snd., teigiamas.  g.gif  idomu kodel.  g.gif  Idedu foto, gal man jau vaidenasi.  biggrin.gif

user posted image

Ir man buvo teigiami keletą dienų, dabar turiu irgi tokius pat testukus, kaip jūsų, juos dariausi dvi dienas po to, kai elektroninis parodė smile.gif . Tai sekančią dieną dar buvo teigiamas, toks kaip pas tave 21/22CD, o trečią dieną jau buvo visai vos įmatoma antroji juostelė ax.gif .
Prieš O dariausi kitokius testukus, tai jie teigiami buvo 11CD, 12CD ir 16CD (buvo jau ryškesnė už kontrolinę, sutapo ir su vaisngom gleivėm ir pojūčiais), taip, kad darykis toliau ir stebėk, kas vyksta mirksiukas.gif
Kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad čia beveik aukštasis mokslas lotuliukas.gif
va kaip man buvo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 15:51)
Ne nesivaidena  mirksiukas.gif
Tik labai kazkur matytas vaizdelis  g.gif Nagi tikslai ir pas mane tokie patys testukai ir taip pat teigiami buvo. Tai gal cia testukai taip megsta rodyti kelias dienas teigiamus  g.gif Nu nu, butinai dar darykis, kol prades rodyti neigiamus. Laaabai cia man idomu  g.gif
Papildyta:
Beje, mieloji, gi ir as sugavau, kad mum abiem siandien 22CD  bigsmile.gif Nu ziuresim, gal kuriai bus ir laiminga pabaiga  lotuliukas.gif

Oho, koks sutapimas, abiem 22 CD. bigsmile.gif Tai jau abi tada draugiskai ir keliausime pas nestuke.gif ax.gif O ka tau dabar rodo OT? Testukai mano tai is ebay prikti. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 01, 16:00)
Ir man buvo teigiami keletą dienų, dabar turiu irgi tokius pat testukus, kaip jūsų, juos dariausi dvi dienas po to, kai elektroninis parodė  smile.gif . Tai sekančią dieną dar buvo teigiamas, toks kaip pas tave 21/22CD, o trečią dieną jau buvo visai vos įmatoma antroji juostelė ax.gif .
Prieš O dariausi kitokius testukus, tai jie teigiami buvo 11CD, 12CD ir 16CD (buvo jau ryškesnė už kontrolinę, sutapo ir su vaisngom gleivėm ir pojūčiais), taip, kad darykis toliau ir stebėk, kas vyksta mirksiukas.gif 
Kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad čia beveik aukštasis mokslas lotuliukas.gif
va kaip man buvo:

Oho, kaip idomiai pas tave. g.gif Kelios stiprios LH bangos. Tai taip iseina,kad tau ivyko dvi ovuliacijos, taip as suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 01, 19:05)
Oho, koks sutapimas, abiem 22 CD.  bigsmile.gif  Tai jau abi tada draugiskai ir keliausime pas  nestuke.gif   ax.gif    O ka tau dabar rodo OT? Testukai mano tai is ebay prikti.   cool.gif
Papildyta:
Oho, kaip idomiai pas tave.  g.gif  Kelios stiprios LH bangos. Tai taip iseina,kad tau ivyko dvi ovuliacijos, taip as suprantu.

Radau kažkur internete, kad LH banguoja, per ciklą gali būti keletas bangų, bet ne visos jos sukelia ovuliaciją. Taigi pagal kitus pojūčius, manau, kad 11-12CD nebuvo ovuliacijos, nes tada tik prasidėjo vaisingos gleivės ax.gif
Va čia radau, buvau įdėjusi ankstesnėje temoje:
http://www.280dney.ru/ovulyaciya/ovu7
rašo apie tai, kad pas 40-50% moterų (dalyvavusių tame tyrime) vyko net 3 hormonų bangos, kurio tipo visos galėjo paskatinti trūkti kiaušinėlį ax.gif Tai reiškia gali būti, kad banga sukyla, bet tai dar nereiškia, kad būtent po jos iškeliaus kiaušinėlis. Kartu įrodė ir, kad pas nemažai moterų būna kelios O per ciklą.
Papildyta:
QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 01, 12:29)
sveikos,
na ir as isisgijau tu stebukliuku bandysim ir mes pagaut savaji O  blush2.gif bo pas mane cikas 71 d  doh.gif

Va čia merginos rašo apie tai, kaip reguliavo ciklą (nes jis tikrai per ilgas pas tave) ax.gif Aišku čia tik pasiskaitymui, gydymą turi skirti gydytoja mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...0690&st=204
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 01 rugsėjo 2008 - 18:19
QUOTE(Baltute2 @ 2008 09 01, 10:49)
Tik man iskilo toks klausimukas, man vaisingos gleives atsirado pora dienu pries O, tiksliau pries teigiama OT rezultata. Kazkaip anksciau maniau, kad sios gleives reiskia, kad jau reikia pradeti atlikineti ND, o pasirodo jos man buna anksciau laiko.

Na zinok, man irgi kiek stebejau, gleives atsirasdavo 2-3 dienos pries itariama O (nors testu nedarau, bet paprastai ryskiai skausma sone jauciu), ir kai jusdavau, kad vyksta O, tai jokio gleiviu pilu nebebudavo.

QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 01, 13:33)
"Moterų nustatytas gleivių pikas būna apie 14 val. likus iki ovuliacijos. Apie 85 proc. moterų piką pastebi ovuliacijos dieną, o 95 proc. dvi dienas prieš ovuliaciją." (tik spėju, ten kur parašyta 95 proc., turėtų būti 15 proc.)

Na taip, turbut 15 proc. ten turi but mirksiukas.gif
Siaip tai logiska, kad pries O turi but tos vaisingos gleives, nes spermiukai keliauja jose, ir jau per pacia O yra per velu jiem keliaut, reikia biski pries tai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 01, 18:05)
Oho, koks sutapimas, abiem 22 CD.  bigsmile.gif  Tai jau abi tada draugiskai ir keliausime pas  nestuke.gif  ax.gif    O ka tau dabar rodo OT? Testukai mano tai is ebay prikti.  cool.gif
Papildyta:
Oho, kaip idomiai pas tave.  g.gif  Kelios stiprios LH bangos. Tai taip iseina,kad tau ivyko dvi ovuliacijos, taip as suprantu.

Mano irgi is ebay mirksiukas.gif Tik taviskiai nuotraukoje labai panasus i tuos, kuriuos pirkau LT vaistineje.
Dabar nam testukas rodo neigiama. Ir sakiau jau siandien baigiu testeima, lauksiu rezultato ax.gif
Pirma NT planuoju gadinti rugsejo 9 d.
Atsakyti
O man atrodo kad jie rodo kelias dienas is eiles, nes jie yra jautresni, ty 15(kazkokiu matavimo vienetu), o jei norint kad rodytu tik viena vienintele diena, tai reik pirkt mazesnio jautrumo, nepamenu 25 ar 30.
Atsakyti
Gali visko buti biggrin.gif Bet, gaila, is ebai pikrtu instrukcijoje angliskai nemoku skaityti ir nesurantu. Bet pirktuose Lt vaistineje parasyta, kad jautrumas yra 40mIU/ml smile.gif
Taigi, manau, kad ir is testines juosteles ryskumo intensyvumo galima pasakyti, kaip ta banga kyla ar truputi leidziasi ar pan.
Atsakyti
na zinokit ir as nieko nebesuprantu, maniau O buvo 12 -13 CD, dabar 18 CD visa popiete maudzia tai viena pilvo puse tai kita, nusprendziau ant bajerio pasidaryti O testuka, paskaitinejau diena jusu pokalbius ir neatsilaikiau, ir parode teigiama atsakyma. Kazkokia nesamone, gal ir man tada buvo agaulinga O, nes juostele nebuvo pacio didziausio ryskumo bet vos ryskesne, o siandien normaliai ryski.
Atliksim ND del viso pikto, tik kazkaip ismusa is veziu tokie dalykai. Pradedu galvoti, gal tikrai man O vyksta veliau, todel taip ilgai nepagaunam savo zirniuko, plius jau ne pirmas menuo kada antroje ciklo puseje maudzia pilvo apacia, tik kazkaip anksciau nesugalvodavau dar karta tikrintis O testuku. Turbut gera mintis prisipirkti daug OT ir didele dali menesio save stebeti, taip daugiau sansu nepraleisti tinkamos progos
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 17:06)
fe, man ir 23 CD parode teigiama  irnesakyk.gif Praita cikla 18 Cd, o dabar 19 CD. Siaip ciklas daug maz apie 35 dienas, ir kas keisciausia lygiai po 14 d nuo teigiamo OT prasidejo kruvinoji drama.
Bet va dar vienas pastebejimas, ne taip kaip kitus du ciklus - OT buvo teigiamas tik ta viena diena  bigsmile.gif , o ne cielas 3-4 dienas, kai buvo iki tol. Reikia tiketis, gal cia ir bus geras pozymis  blush2.gif
Na, ir as dar del idomumo siandien pasidarysiu, juk ,,uzsitaverinau: tai gyva velnia tu testuku.
Tiesa, vakar ,,kontrolei" atlikti mano vyras pasiprase, kad jam patikrinciau  lotuliukas.gif Na ir ka - aisku buvo visiskai neigiamas  lotuliukas.gif

Man OT teigiamas buna tik dvi dienas, o viena cikla buvo tik viena diena, jei kelias dienas butu, butu sudetinga apsispresti kuri gi vis del to ta O diena turi buti rolleyes.gif

QUOTE(Aterol @ 2008 09 01, 17:41)
Na ka, OT ir snd., teigiamas.  g.gif  idomu kodel.  g.gif  Idedu foto, gal man jau vaidenasi.  biggrin.gif

Nesivaidena, siandien dienos pats ryskiausias, vadinasi butini ND kelias dienas is eiles dabar mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 01, 18:24)
Radau kažkur internete, kad LH banguoja, per ciklą gali būti keletas bangų, bet ne visos jos sukelia ovuliaciją. Taigi pagal kitus pojūčius, manau, kad 11-12CD nebuvo ovuliacijos, nes tada tik prasidėjo vaisingos gleivės ax.gif
Va čia radau, buvau įdėjusi ankstesnėje temoje:
http://www.280dney.ru/ovulyaciya/ovu7
rašo apie tai, kad pas 40-50% moterų (dalyvavusių tame tyrime) vyko net 3 hormonų bangos, kurio tipo visos galėjo paskatinti trūkti kiaušinėlį  ax.gif  Tai reiškia gali būti, kad banga sukyla, bet tai dar nereiškia, kad būtent po jos iškeliaus kiaušinėlis. Kartu įrodė ir, kad pas nemažai moterų būna kelios O per ciklą.

Labai geras straipsnis, kazkaip praleidau praeitoje temukeje, ikelsiu sita nuoroda i pirma puslapiuka, kad nebepasimestu ir gal kitoms mergytems prireiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 01 rugsėjo 2008 - 23:40
QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 18:16)
Gali visko buti  biggrin.gif Bet, gaila, is ebai pikrtu instrukcijoje angliskai nemoku skaityti ir nesurantu. Bet pirktuose Lt vaistineje parasyta, kad jautrumas yra 40mIU/ml  smile.gif
Taigi, manau, kad ir is testines juosteles ryskumo intensyvumo galima pasakyti, kaip ta banga kyla ar truputi leidziasi ar pan.

Jeigu is ebay pas tave tokie patys kaip pas mane, tai ju jautrumas yra 15 mIU/ml. Ir nestumo nusipirkau labai jautrius, ju jautrumas yra 10 mIU/ml, isntrukciojoje parasyta, kad galima juos daryti tada, kai jau itari, kad gali buti nescia. Tai ziuresime kaip cia bus. rolleyes.gif Tai sakai pirma NT gadinsi rugsejo 9, kelinta DPO tau bus? As tai dar neapsisprendziau, pirma sulauksiu neigiamo OT rezultato, o tada jau pasiskaiciuosiu kada cia darytis NT. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltute2 @ 2008 09 01, 18:26)
na zinokit ir as nieko nebesuprantu, maniau O buvo 12 -13 CD, dabar 18 CD visa popiete maudzia tai viena pilvo puse tai kita, nusprendziau ant bajerio pasidaryti O testuka, paskaitinejau diena jusu pokalbius ir neatsilaikiau, ir parode teigiama atsakyma. Kazkokia nesamone, gal ir man tada buvo agaulinga O, nes juostele nebuvo pacio didziausio ryskumo bet vos ryskesne, o siandien normaliai ryski.
Atliksim ND del viso pikto, tik kazkaip ismusa is veziu tokie dalykai. Pradedu galvoti, gal tikrai man O vyksta veliau, todel taip ilgai nepagaunam savo zirniuko, plius jau ne pirmas menuo kada antroje ciklo puseje maudzia pilvo apacia, tik kazkaip anksciau nesugalvodavau dar karta tikrintis O testuku. Turbut gera mintis prisipirkti daug OT ir didele dali menesio save stebeti, taip daugiau sansu nepraleisti tinkamos progos

Vat vat, del tokiu dalyku as ir nusipirkau 50 O testuku. Nes norejau save stebeti, negailedama testuku. rolleyes.gif Pagal tai ka parasei, manau kad tau O nebuvo 12-13 CD, o vyksta dabar. ax.gif Butinai atlikite ND ir laukite rezultatu. nestuke.gif

QUOTE(tasha @ 2008 09 01, 21:39)
Nesivaidena, siandien dienos pats ryskiausias, vadinasi butini ND kelias dienas is eiles dabar mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

Darbuojames darbuojames su MB, jau tokios progos tikrai nepraleidziame. blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 20:16)
Gali visko buti  biggrin.gif Bet, gaila, is ebai pikrtu instrukcijoje angliskai nemoku skaityti ir nesurantu. Bet pirktuose Lt vaistineje parasyta, kad jautrumas yra 40mIU/ml  smile.gif

Nebutina visa instrukcija skaityt, paziuret ant pacio testuko ipokavimo, ten kur parasyta galiojimas, tai apatinej eilutej yra cut off ir nurodyta vienetai, pas mane pvz 15mIU/ml. smile.gif
Atsakyti
na su hormonu bangom as jau nieko nebesuprantu... kaip jau anksciau minejau 16 ir 17 cd rode OT dvi juosteles, 18 cd neigiama, tada pakarotjau 21cd rodo irgi teigiama,ir siandiena 25cd vel pasidariau ir vel teigiamas! tai kaip suprast? ar cia testas ypac jautrus,ar kaip yra?
Atsakyti