QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 18:16)
Gali visko buti
Bet, gaila, is ebai pikrtu instrukcijoje angliskai nemoku skaityti ir nesurantu. Bet pirktuose Lt vaistineje parasyta, kad jautrumas yra 40mIU/ml
Taigi, manau, kad ir is testines juosteles ryskumo intensyvumo galima pasakyti, kaip ta banga kyla ar truputi leidziasi ar pan.
Jeigu is ebay pas tave tokie patys kaip pas mane, tai ju jautrumas yra 15 mIU/ml. Ir nestumo nusipirkau labai jautrius, ju jautrumas yra 10 mIU/ml, isntrukciojoje parasyta, kad galima juos daryti tada, kai jau itari, kad gali buti nescia. Tai ziuresime kaip cia bus.
Tai sakai pirma NT gadinsi rugsejo 9, kelinta DPO tau bus? As tai dar neapsisprendziau, pirma sulauksiu neigiamo OT rezultato, o tada jau pasiskaiciuosiu kada cia darytis NT.
Papildyta:
QUOTE(Baltute2 @ 2008 09 01, 18:26)
na zinokit ir as nieko nebesuprantu, maniau O buvo 12 -13 CD, dabar 18 CD visa popiete maudzia tai viena pilvo puse tai kita, nusprendziau ant bajerio pasidaryti O testuka, paskaitinejau diena jusu pokalbius ir neatsilaikiau, ir parode teigiama atsakyma. Kazkokia nesamone, gal ir man tada buvo agaulinga O, nes juostele nebuvo pacio didziausio ryskumo bet vos ryskesne, o siandien normaliai ryski.
Atliksim ND del viso pikto, tik kazkaip ismusa is veziu tokie dalykai. Pradedu galvoti, gal tikrai man O vyksta veliau, todel taip ilgai nepagaunam savo zirniuko, plius jau ne pirmas menuo kada antroje ciklo puseje maudzia pilvo apacia, tik kazkaip anksciau nesugalvodavau dar karta tikrintis O testuku. Turbut gera mintis prisipirkti daug OT ir didele dali menesio save stebeti, taip daugiau sansu nepraleisti tinkamos progos
Vat vat, del tokiu dalyku as ir nusipirkau 50 O testuku. Nes norejau save stebeti, negailedama testuku.
Pagal tai ka parasei, manau kad tau O nebuvo 12-13 CD, o vyksta dabar.
Butinai atlikite ND ir laukite rezultatu.
QUOTE(tasha @ 2008 09 01, 21:39)
Nesivaidena, siandien dienos pats ryskiausias, vadinasi butini ND kelias dienas is eiles dabar
Papildyta:
Darbuojames darbuojames su MB, jau tokios progos tikrai nepraleidziame.