Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Aterol @ 2008 08 31, 21:38)
valio, snd. pamaciau teigiama O testuka.  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif Jau buvau vilti praradusi.  doh.gif  Bet kaip keista, snd. man 21 CD, ir tik dabar teigiamas O testukas. Nors ko ir noreti, praeitas mano ciklas buvo 39 dienos.  unsure.gif

Ir tu kaip kada Aune ,,dzaugiesi, kaip vaikas" teigiamais OT biggrin.gif Matai ji taip dziaugesi ir prisidziauge lotuliukas.gif

QUOTE(Baltute2 @ 2008 09 01, 11:49)
Tik man iskilo toks klausimukas, man vaisingos gleives atsirado pora dienu pries O, tiksliau pries teigiama OT rezultata. Kazkaip anksciau maniau, kad sios gleives reiskia, kad jau reikia pradeti atlikineti ND, o pasirodo jos man buna anksciau laiko.

as irgi sita pastebejau unsure.gif Kad tos gleives kaip tik atsiranda pries teigiama OT. Ka tai galetu reiksti nezinau rolleyes.gif O kai jau teigiamas OT nieko nera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 01 rugsėjo 2008 - 14:25
QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 15:24)
as irgi sita pastebejau  unsure.gif Kad tos gleives kaip tik atsiranda pries teigiama OT. Ka tai galetu reiksti nezinau  rolleyes.gif O kai jau teigiamas OT nieko nera  unsure.gif

Aš irgi labai buvau nustebus unsure.gif, bet tai pasirodo yra normalu, perskaičiau internete va taip:
"Moterų nustatytas gleivių pikas būna apie 14 val. likus iki ovuliacijos. Apie 85 proc. moterų piką pastebi ovuliacijos dieną, o 95 proc. dvi dienas prieš ovuliaciją." (tik spėju, ten kur parašyta 95 proc., turėtų būti 15 proc.)
Čia galit pasiskaityti plačiau smile.gif
http://www.gyvybe.lt/index.php?id=30
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 08 31, 21:38)
valio, snd. pamaciau teigiama O testuka.  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif Jau buvau vilti praradusi.  doh.gif  Bet kaip keista, snd. man 21 CD, ir tik dabar teigiamas O testukas. Nors ko ir noreti, praeitas mano ciklas buvo 39 dienos.  unsure.gif

Na va, kaip gerai, dabar tik ND padaryti keliata dienu ir viskas bus gerai 4u.gif
QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 01, 11:29)
sveikos,
na ir as isisgijau tu stebukliuku bandysim ir mes pagaut savaji O  blush2.gif bo pas mane cikas 71 d  doh.gif

Labai jau ilgi tavo ciklai unsure.gif Ka gine sako? unsure.gif Nors siaip ir su tokiais ilgais ciklais matuojant BT ir darant OT mergytes pastoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonzile @ 2008 09 01, 05:24)
Dabar nesnauskit, ND tvarkingai atlikit  mirksiukas.gif

Aha, nesnaudziam. blush2.gif

QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 01, 09:29)
sveikos,
na ir as isisgijau tu stebukliuku bandysim ir mes pagaut savaji O  blush2.gif bo pas mane cikas 71 d  doh.gif

Mano ciklas labai ilgas, praeitas 39 dienos, ir tai as jau labai kremtuosi del jo, o tau manau isties reiktu ji kazkaip sureguliuoti gydytoju pagalba. unsure.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 12:24)
Ir tu kaip kada Aune ,,dzaugiesi, kaip vaikas" teigiamais OT  biggrin.gif Matai ji taip dziaugesi ir prisidziauge  lotuliukas.gif

As vakar pamaciusi teigiama rezultata sokineti ir dainuoti pradejau, nzn., tokia ekstaze apime. lotuliukas.gif biggrin.gif Tikiuosi, kad ir as kaip Aune prisidziaugsiu. wub.gif nestuke.gif

QUOTE(tasha @ 2008 09 01, 12:50)
Na va, kaip gerai, dabar tik ND padaryti keliata dienu ir viskas bus gerai 4u.gif

Oj, kaip to noreciau, kad viskas butu geriau, ir tapciau nestuke.gif

Dekui,mergytes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 01, 15:07)
Mano ciklas labai ilgas, praeitas 39 dienos,

O tai kelinta CD tau parode teigiama OT?
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 14:53)
O tai kelinta CD tau parode teigiama OT?

21 CD parode teigiama, snd. 22 CD, ziuresime ka snd., rodys, po pusvalandzio eisiu darytis O testuka. rolleyes.gif
Atsakyti
fe, man ir 23 CD parode teigiama irnesakyk.gif Praita cikla 18 Cd, o dabar 19 CD. Siaip ciklas daug maz apie 35 dienas, ir kas keisciausia lygiai po 14 d nuo teigiamo OT prasidejo kruvinoji drama.
Bet va dar vienas pastebejimas, ne taip kaip kitus du ciklus - OT buvo teigiamas tik ta viena diena bigsmile.gif , o ne cielas 3-4 dienas, kai buvo iki tol. Reikia tiketis, gal cia ir bus geras pozymis blush2.gif
Na, ir as dar del idomumo siandien pasidarysiu, juk ,,uzsitaverinau: tai gyva velnia tu testuku.
Tiesa, vakar ,,kontrolei" atlikti mano vyras pasiprase, kad jam patikrinciau lotuliukas.gif Na ir ka - aisku buvo visiskai neigiamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 01 rugsėjo 2008 - 17:07
QUOTE(Linutas @ 2008 09 01, 15:06)
fe, man ir 23 CD parode teigiama  irnesakyk.gif Praita cikla 18 Cd, o dabar 19 CD. Siaip ciklas daug maz apie 35 dienas, ir kas keisciausia lygiai po 14 d nuo teigiamo OT prasidejo kruvinoji drama.
Bet va dar vienas pastebejimas, ne taip kaip kitus du ciklus - OT buvo teigiamas tik ta viena diena  bigsmile.gif , o ne cielas 3-4 dienas, kai buvo iki tol. Reikia tiketis, gal cia ir bus geras pozymis  blush2.gif
Na, ir as dar del idomumo siandien pasidarysiu, juk ,,uzsitaverinau: tai gyva velnia tu testuku.
Tiesa, vakar ,,kontrolei" atlikti mano vyras pasiprase, kad jam patikrinciau  lotuliukas.gif Na ir ka - aisku buvo visiskai neigiamas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras cia su MB. biggrin.gif
O nuo kelintos CD tu pradedi darytis testukus? As tai pagal instrukcija su 39 ciklo ilgumu tureciau darytis nuo 22 CD, bet gerai, kad ju neklausiau, ir dariausi anksciau, nes vat, 21 CD jau parode teigiama. Matyt sis ciklas trumpesnis. ax.gif As irgi zaidziu su OT, dabar del idomumo darysiuosi, ir stebesiu kas vyks toliau, taip idomu pasidare. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 01, 17:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Geras cia su MB.  biggrin.gif 
O nuo kelintos CD tu pradedi darytis testukus? As tai pagal instrukcija su 39 ciklo ilgumu tureciau darytis nuo 22 CD, bet gerai, kad ju neklausiau, ir dariausi anksciau, nes vat, 21 CD jau parode teigiama. Matyt sis ciklas trumpesnis.  ax.gif  As irgi zaidziu su OT, dabar del idomumo darysiuosi, ir stebesiu kas vyks toliau, taip idomu pasidare.  biggrin.gif

net nepamenu nuo kelintos dariau praitus ciklus g.gif Gal nuo 14 CD.Si karta dariau nuo 12 CD, kai tik pasiemiau testukus rolleyes.gif Ir kita cikla, jei darysiu tai pradesiu nuo kokios 16 CD, nes nemanau, kad apsimoka anksciau, nes trumpiausias ciklas, kiek pamenu, tebuvo 31 dienos blush2.gif
Atsakyti
Linkiu, kad kita cikla jau nebereiketu daryti OT, kad sis ciklas butu vaisingas. wub.gif
Atsakyti
Na ka, OT ir snd., teigiamas. g.gif idomu kodel. g.gif Idedu foto, gal man jau vaidenasi. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 09 01, 17:41)
Na ka, OT ir snd., teigiamas.  g.gif  idomu kodel.  g.gif  Idedu foto, gal man jau vaidenasi.  biggrin.gif

Ne nesivaidena mirksiukas.gif
Tik labai kazkur matytas vaizdelis g.gif Nagi tikslai ir pas mane tokie patys testukai ir taip pat teigiami buvo. Tai gal cia testukai taip megsta rodyti kelias dienas teigiamus g.gif Nu nu, butinai dar darykis, kol prades rodyti neigiamus. Laaabai cia man idomu g.gif
Papildyta:
Beje, mieloji, gi ir as sugavau, kad mum abiem siandien 22CD bigsmile.gif Nu ziuresim, gal kuriai bus ir laiminga pabaiga lotuliukas.gif
Atsakyti