Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Linutas @ 2008 08 31, 16:48)
Valiooo  thumbup.gif Kaip faina
net nesitiki, kad kai kam taip paprastai pavyksta. na as jau vis maziau tikiu, bet , kaip vyras sako, ,,ir toliau ten kazka su tai testais ,,buriuosi", kvailai vildamasi, kad trecias kartas bus sekmingas  rolleyes.gif
Na tai dabar su mumis dalinis virusiuku ir klok, kaip gi tu taip sekmingai paciupai gandra  blush2.gif

Aciu visoms mergaitems uz sveikinimus uz palaikyma 4u.gif
Isitikinusi, kad tokios puikios zinios greitai aplankys ir jusu namucius!

Siaip mums pasiseke tapti nestuke.gif is antro karto. Kadangi suneli susiorganizavom is pirmojo, tai iki siol niekad nesigilinau i BT matavimus, gleiviu stebejimus, o apie OT isvis nebuvau girdejus blush2.gif Pirmaji nesisaugojimo menesi darem namu darbus kas antra vakara ir baisiai nusivylem... Tad inikau i SM lobynus ir radau negirdeta stebukla- ovuliacinius testus. Kadangi labai tikejau teigiama OT isvysti ciklo viduryje (14cd), tai namu darbus pradejom daryti nuo 11cd.. Dienos slinko, taciau testas visuomet buvo neigiamas. Ir kai jau eme kankinti ivairios slogios mintys, 18 cd isvydau dvi OT juosteles. Jau po ilgo ND periodo nebebuvo likusios jokios ugneles, taciau atvargom dar tris vakarus is eiles ir stai turim rezultata. Siaip jei ne OT, tikrai 19-20cd nieko nebebutume dare smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
valio, snd. pamaciau teigiama O testuka. clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Jau buvau vilti praradusi. doh.gif Bet kaip keista, snd. man 21 CD, ir tik dabar teigiamas O testukas. Nors ko ir noreti, praeitas mano ciklas buvo 39 dienos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 08 31, 21:38)
valio, snd. pamaciau teigiama O testuka.  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif Jau buvau vilti praradusi.  doh.gif  Bet kaip keista, snd. man 21 CD, ir tik dabar teigiamas O testukas. Nors ko ir noreti, praeitas mano ciklas buvo 39 dienos.  unsure.gif

Dabar nesnauskit, ND tvarkingai atlikit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 08 31, 20:34)
Aciu visoms mergaitems uz sveikinimus uz palaikyma 4u.gif
Isitikinusi, kad tokios puikios zinios greitai aplankys ir jusu namucius!

Siaip mums pasiseke tapti  nestuke.gif is antro karto. Kadangi suneli susiorganizavom is pirmojo, tai iki siol niekad nesigilinau i BT matavimus, gleiviu stebejimus, o apie OT isvis nebuvau girdejus blush2.gif  Pirmaji  nesisaugojimo menesi darem namu darbus kas antra vakara ir baisiai nusivylem... Tad inikau i SM lobynus ir radau negirdeta stebukla- ovuliacinius testus. Kadangi labai tikejau teigiama OT isvysti ciklo viduryje (14cd), tai namu darbus pradejom daryti nuo 11cd.. Dienos slinko, taciau testas visuomet buvo neigiamas. Ir kai jau eme kankinti ivairios slogios mintys, 18 cd isvydau dvi OT juosteles. Jau po ilgo ND periodo nebebuvo likusios jokios ugneles, taciau atvargom dar tris vakarus is eiles ir stai turim rezultata.  Siaip jei ne OT, tikrai 19-20cd nieko nebebutume dare smile.gif smile.gif smile.gif

Smagu labai smile.gif O kokio ilgumo tavo ciklas? Nes aš irgi galvojau, kad mano O vyksta apie 15 ciklo dieną (iš 28), o pasirodo ji vyksta 17-19CD bigsmile.gif Irgi išsiaiškinau O testukų pagalba ax.gif
Atsakyti
Man pasirodo vyko, kaip ir spejau, viduryje ciklo, bet siandien pasidarius NT parode I..tai dar laukiu ir matysim, uzkibo ar ne
Atsakyti
sveikos,
na ir as isisgijau tu stebukliuku bandysim ir mes pagaut savaji O blush2.gif bo pas mane cikas 71 d doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ir as noriu pasidalinti su jumis OT privalumais. OT gadinu jau 2 cikla is eiles ir tikiuosi nors si karta pavyks, nes darbavomes kaip pridera. Tik man iskilo toks klausimukas, man vaisingos gleives atsirado pora dienu pries O, tiksliau pries teigiama OT rezultata. Kazkaip anksciau maniau, kad sios gleives reiskia, kad jau reikia pradeti atlikineti ND, o pasirodo jos man buna anksciau laiko. Ir pats OT teigiamas rezultatas pasirode 12 CD, nors mano ciklas paskutiniu metu 29 - 30, tai labai dziaugiuosi kad yra tokia galimybe save stebeti ir bent jau pasistengti nepraziopsoti ND, nes mazylio laukiam nuo praeitu kaledu, tai gal nors sis testukas pades greiciau patapti nestuke.gif

beje labai labai dziaugiuosi uz jau sulaukusias teigiamu NT, lengvo jums nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 01, 11:30)
Man pasirodo vyko, kaip ir spejau, viduryje ciklo, bet siandien pasidarius NT parode I..tai dar laukiu ir matysim, uzkibo ar ne

kelinta tau sian dpo? gal per anksti dareis nt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 01 rugsėjo 2008 - 12:00
Sveikutes visos ir as noriu pasidziaugti siuo isradimu, tikrai geras dalykas, ...as siandien taip pat pamaciau dvi juosteles O teste, taip kad kipsim ir mes su vyru i ND biggrin.gif Kai buvau pastojusi pirmaji karta, tik gaila kad nesekmingai verysad.gif , tai taip pat naudojau ovuliacijos testukus tai mums pavyko is pirmo karto.Isitikinau kad patys geriausi testai Baby tim.nepigus taciau, labai tikslus, na noriu palinketi visoms sekmes, ir palinkekit ir man nes labai noriu pastoti, ir tikiuosi kad uzkibs tongue.gif ir as prisijungsiu prie nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 01, 12:29)
sveikos,
na ir as isisgijau tu stebukliuku bandysim ir mes pagaut savaji O  blush2.gif bo pas mane cikas 71 d  doh.gif

oho blink.gif O ką tau ginekologė sako? Juk tai tikrai per ilgas ciklas schmoll.gif, čia jau reikėtų gerokai jį pareguliuot, bent jau mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 09 01, 08:53)
Smagu labai smile.gif O kokio ilgumo tavo ciklas? Nes aš irgi galvojau, kad mano O vyksta apie 15 ciklo dieną (iš 28), o pasirodo ji vyksta 17-19CD bigsmile.gif Irgi išsiaiškinau O testukų pagalba ax.gif

Mano ciklas- 29 dienos. OT pagalba susipazinau su savo organizmo niuansais- ovuliacija vyksta ne 14-15cd. o 18-19cd smile.gif
Taigi, mudvieju situacijos panasios. Linkiu kad toks pat butu ir rezultatas!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2008 09 01, 14:35)
Mano ciklas- 29 dienos. OT pagalba susipazinau su savo organizmo niuansais- ovuliacija vyksta ne 14-15cd. o 18-19cd smile.gif 
Taigi, mudvieju situacijos panasios. Linkiu kad toks pat butu ir rezultatas!!!!!!

Dėkui 4u.gif Tikrai panašiai vyksta, be testukų irgi nebūčiau iššifravus biggrin.gif.
Lengvo ir gražaus Tau nėštumo nestuke.gif

Atsakyti