Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Renatata @ 2008 11 03, 13:08)
Testukai
As labai tikiuosi kad cia zirniukas pakibes, o ne hormonu tango doh.gif  doh.gif
imetu kelias nr, labai lauksiu OT asiu komentaru..gal as visai cia blogai interpretuoju..

Man irgi 17 CD atrodo ryškiausias, tai O turėtų būti 18- 19 d.
Atsakyti
aciu mergaites, zinokit dar perziurejau tuos testukus, ir seiliu meginius per mikroskopa, akurat man 17 cd buvo..tik va baliu deka is 5 dienu ND buvo atlikti tik 3..na tikiuosi uzteks tu buzeliu ir is tu kartu lotuliukas.gif
beliko laukti.. tongue.gif pasirodo man seles parode tiksliausiai, tikrus paparcius dvi dienas pries O, o v testukai subalamutijo..
Atsakyti
Sveikos,
Iskilo toks klausimas,jei pastojai,tai kada vel pasirodo OT testuko antra juostele,o gal ji ne nepradingsta g.gif ar tik kai implantuojasi atsiranda vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 03, 21:26)
Sveikos,
Iskilo toks klausimas,jei pastojai,tai kada vel pasirodo OT testuko antra juostele,o gal ji ne nepradingsta  g.gif ar tik kai implantuojasi atsiranda vel  g.gif

Vat ir mane domina šitas klausimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 03, 20:26)
Sveikos,
Iskilo toks klausimas,jei pastojai,tai kada vel pasirodo OT testuko antra juostele,o gal ji ne nepradingsta  g.gif ar tik kai implantuojasi atsiranda vel  g.gif

QUOTE(slyfka @ 2008 11 03, 20:46)
Vat ir mane domina šitas klausimas... g.gif

Manau, kad neiškarto, o tik tada, kai būna įvykus implantacija, nes OT nusidažo irgi nuo hormono ax.gif Tai kažkur 7-10DPO ax.gif (GAL smile.gif)
Reik pasižiūrėt anoj OT temoj, kelios merginos dėjo savo teigiamus OT, kai jau buvo pastojusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 04, 09:12)
Manau, kad neiškarto, o tik tada, kai būna įvykus implantacija, nes OT nusidažo irgi nuo hormono ax.gif Tai kažkur 7-10DPO ax.gif (GAL smile.gif)
Reik pasižiūrėt anoj OT temoj, kelios merginos dėjo savo teigiamus OT, kai jau buvo pastojusios ax.gif

Aciu mirksiukas.gif
Va,radau ka domina
http://www.supermama...?...7518&st=516
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 04 lapkričio 2008 - 08:58
Sveikos merginos, noreciau kad priimtumet i kompanija 4u.gif Esu planuojanti leliu... Pries 1,7m patyrusi skaudzia netekti... Pradejom planuot nuo rugsejo pabaigos, deja pirmas men dziaugsmo neatnese... Si men galvoju gal OT pasidaryti, nes pries kokius 4 men issireguliavo ciklas. Dabar mm prasideda + - 3d. Tai jau nebesuprantu kad tikroji ta O buna... ND atrodo atlikinejom saziningai o NT vistiek tik I terode verysad.gif Dabar jau vel mm pasibaige ir vel kimbam i darbus...
Kokius OT jus perkat kiek mazdaug kainuoja tas malonumas? Na zodziu daug jus esat prirasiusios bet nelabai iseina 49 psl perskaityt... blush2.gif
Atsakyti
Man kazkaip su tais OT g.gif g.gif g.gif nesigauna nera tu II
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2008 11 04, 19:24)
Man kazkaip  su tais OT  g.gif  g.gif  g.gif  nesigauna nera tu II

Hmm net neturiu ka pakomentuot... Niekad dar ju nesidariau. Bet tai jei jie nera tikslus, o tavo atveju isvis nerodo II tai tada truputi gaila pinigeliu, juk kiek supratau jie nepigus g.gif
Atsakyti
Jema, tu testu buna vaistinese, kainos skirtingos nuo 5 iki 11 lt. uz vieneta,o ciklui reik kokiu 5-6. Dauguma mergaiciu perka is uzsienio "urmu" po 1 lt 4u.gif . As va irgi gavau savo 100, pasidalinsim su drauge ax.gif grange mum padeda siuo klausimu thumbup.gif

Jei niekaip nesulauki 2 juosteliu, reiskia del tam tikru priezasciu nevyksta O arba anovuliacinis ciklas ispuola, apsilankyk pas gine, tegu hormonus istiria ax.gif as taip ir padariau, nes O vyksta, bet zirniukas neuzkimba, pasirodo truksta progesterono, dabar geriu vaistukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 04, 19:07)
Jema, tu testu buna vaistinese, kainos skirtingos nuo 5 iki 11 lt. uz vieneta,o ciklui reik kokiu 5-6. Dauguma mergaiciu perka is uzsienio "urmu" po 1 lt 4u.gif . As va irgi gavau savo 100, pasidalinsim su drauge ax.gif grange mum padeda siuo klausimu thumbup.gif

Jei niekaip nesulauki 2 juosteliu, reiskia del tam tikru priezasciu nevyksta O arba anovuliacinis ciklas ispuola, apsilankyk pas gine, tegu hormonus istiria ax.gif as taip ir padariau, nes O vyksta, bet zirniukas neuzkimba, pasirodo truksta progesterono, dabar geriu vaistukus ax.gif

Labai aciu uz info. Dabar aiskiau pasidare... Na jei priimsit liksiu su jumis ir kai bus kas neaisku teirausiuos blush2.gif Labai jau norim to leliaus kuo greiciau ax.gif Reiks si men pabandyt nusipirk kad ir tuos po 5-11 Lt o jei ir si men nepasiseks tada gal ir man reiks ieskot kaip cia pigiau ju gaut blush2.gif Beja o kada jus juos darot? As tai vedu uzrasus prisimink.lt tai galvoju pagal ju data tuos testukus darytis... O jus kaip? Daugiau pagal savo savijauta ar pagal kalendoriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 04 lapkričio 2008 - 20:12
QUOTE(JEma @ 2008 11 04, 21:11)
Labai aciu uz info. Dabar aiskiau pasidare... Na jei priimsit liksiu su jumis ir kai bus kas neaisku teirausiuos  blush2.gif  Labai jau norim to leliaus kuo greiciau  ax.gif  Reiks si men pabandyt nusipirk kad ir tuos po 5-11 Lt  o jei ir si men nepasiseks tada gal ir man reiks ieskot kaip cia pigiau ju gaut  blush2.gif  Beja o kada jus juos darot? As tai vedu uzrasus prisimink.lt tai galvoju pagal ju data tuos testukus darytis... O jus kaip? Daugiau pagal savo savijauta ar pagal kalendoriu?

Aš darau 3d po mm, nes mano ciklas 28-30d., žiau kad per anksti, bet labai jau nenoriu pražioplint. Pradžiai gerai jų daugiau pasidaryt, pastebėt savo organizmo ritmą ir lengviau neapsigaut būna, nes LH bangos būna 1-3 per ciklą, čia kaip kuriom...
Atsakyti