Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ugniukė @ 2008 10 31, 14:50)
Paskaičiau, kad tavo ciklas 30 dienų, tai O 10CD tikrai per anksti smile.gif Reiškias čia buvo LH banga, darykis kantriai testukus toliau mirksiukas.gif
O turėtų būti +-14-18CD 4u.gif

bigsmile.gif butinai seksiu toliau
Atsakyti
as pati naujoke su tais testukais darysiu si savaitgali blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Visoms sekmės gaudančioms O su OT thumbup.gif

O aš jau lyg O ir buvau pagavus, 12CD testukas ryškiai ryškiai tai parodė, tai manu O buvo 14CD.
Dabar man 24CD, ir testukai nuo 17CD iki vakar vėl teigiamus rodė blink.gif
Žinau ką tai galėtų reikšt, bet atmetus galimą nėštumo prielaidą, ar gali būt kas kita? Nes tiesa pasakius, labai abejojiu, kad galėjau pastot unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif oj tie testai..man jau astunta diena jie su dviem juostelem, trys dienos ryskus g.gif pirmas ciklas kaip pradejau tikrinti, bet matau kad jau nieko as cia nesigaudau vistiek..vyras jau pradeda nervintis nes as kiekviena viena sakau kad jau bus ovuliacija blush2.gif jam jau tai darosi panasu i darba doh.gif kratosi rupuziokas tokios roles..pilva skauda, maudzia kaip pries mm..
ai..juokingiausia lotuliukas.gif tai..kad tik pradejus planuot jauciu man tuoj pasireiks psichologinis nestumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes jau galva svaigsta, atrodo kad pykina doh.gif
Atsakyti
Renatata, tu pamegink daryt kitos rusies tuos testus g.gif
Atsakyti
turiu triju rusiu testus, ir kasetinius ir juostelinius.. jau gal 5 diena su dviem juostom, nors arbor mikroskopas rodo jau kelias dienas kad ovuliacijos nera doh.gif kosmaras..darysiu ryt NT nors zinau kad nieko neparodys..nes per tas dienas as jau nesupratau kada mano ta ovuliacija buvo, ne per visas dienas ND padaryti doh.gif
negi gali buti kad 5 dienas gali islikti ryskios juosteles? o jau apie blankias tai nekalbu, kiek matuoju tiek jos buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatata: 02 lapkričio 2008 - 12:24
QUOTE(Renatata @ 2008 11 02, 13:23)
turiu triju rusiu testus, ir kasetinius ir juostelinius.. jau gal 5 diena su dviem juostom, nors arbor mikroskopas rodo jau kelias dienas kad ovuliacijos nera doh.gif  kosmaras..darysiu ryt NT nors zinau kad nieko neparodys..nes per tas dienas as jau nesupratau kada mano ta ovuliacija buvo, ne per visas dienas ND padaryti doh.gif
negi gali buti kad 5 dienas gali islikti ryskios juosteles? o jau apie blankias tai nekalbu, kiek matuoju tiek jos buvo..

Nebesuprasi, man O buvo 14CD OTtai parodė (12cd buvo rykiai teigiamas, 13 jau blėso), o nuo 17CD IKI dabar vėl teigiami visi (šiandien 26cd)
Atsakyti
na pas mane visiskai ryskus nuo 15 cd, dabar penkta diena su dviem ryskiom..
o gal tu nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 11 02, 18:51)
na pas mane visiskai ryskus nuo 15 cd, dabar penkta diena su dviem ryskiom..
o gal tu  nestuke.gif ?

Na, NT neigiami, lauksim ir žiūrėsim...
Atsakyti
Cia pas jus gali buti kazkas netvarkoj su hormonais, todel ir tie testai jum nesamones rodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 02 lapkričio 2008 - 23:54
Testukai
As labai tikiuosi kad cia zirniukas pakibes, o ne hormonu tango doh.gif doh.gif
imetu kelias nr, labai lauksiu OT asiu komentaru..gal as visai cia blogai interpretuoju..
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 11 03, 13:08)
Testukai
As labai tikiuosi kad cia zirniukas pakibes, o ne hormonu tango doh.gif  doh.gif
imetu kelias nr, labai lauksiu OT asiu komentaru..gal as visai cia blogai interpretuoju..

Žinok bent jau man tie kasetiniai irgi pastoviai rodė dvi juosteles, jie panašu labai jautrūs, aš jau 4 ciklus darausi OT, tik vieną dariausi su tokiais kasetiniais, kiti nerodė pastoviai dviejų juostelių, tai gal pabandyk kitą mėnesį (o gal ir neprireiks biggrin.gif) panaudoti juostinius OT mirksiukas.gif
Taigi manau, kad iš tikrųjų pas tave viskas gerai, o kalti šie testukai, beje tavo teigiamas OT iš foto atrodo yra 17CD (kai testinė ryškenė už kontrolinę), tai O pagal viską vyko 18/19CD 4u.gif
Manau nusipirk ir pabandyk, kad ir šiandien ar ryt paprastą juostinį testuką ir įsitikinsi, ar čia tik testukų pokštai ar ne smile.gif
Atsakyti