Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Sveikos.
Gal kuri zinot puslapiuka UK is kurio galima uzsisakyti O testu? Ebay netinka. Kai man reikejo tu testuku, man viena mergina pasake internetini psl, bet as jo neissisaugojau, o dabar reikia ir neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 10 28, 20:11)
Sveikos.
Gal kuri zinot puslapiuka UK is kurio galima uzsisakyti O  testu? Ebay netinka. Kai man reikejo tu testuku, man viena mergina pasake internetini psl, bet as jo neissisaugojau, o dabar reikia ir neturiu  verysad.gif

o kam tau ot, matau, kad nestuke.gif bigsmile.gif

o šiaip man atrodo buvo kažkaip home health care ar kažkas pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 28, 22:26)
o kam tau ot, matau, kad  nestuke.gif  bigsmile.gif

o šiaip man atrodo buvo kažkaip home health care ar kažkas pan  g.gif

Kadangi man iš antro karto pavyko nestuke.gif su testukais, tai reik pasakyt kur gavau, o kur g.gif lotuliukas.gif

Radau ačiū už pagalbą wub.gif
http://www.homehealt...ation-tests.htm

sėkmės planuojančiom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 29 spalio 2008 - 21:14
QUOTE(Vaidullka @ 2008 10 29, 21:07)
Kadangi man iš antro karto pavyko  nestuke.gif su testukais, tai reik pasakyt kur gavau, o kur  g.gif  lotuliukas.gif

Radau ačiū už pagalbą  wub.gif
sėkmės planuojančiom  wub.gif

aaa aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 10 29, 12:07)
Kadangi man iš antro karto pavyko  nestuke.gif su testukais, tai reik pasakyt kur gavau, o kur  g.gif  lotuliukas.gif

Radau ačiū už pagalbą  wub.gif
sėkmės planuojančiom  wub.gif

Tai greit papasakok kaip tau taip greit isejo su tais testukai??? thumbup.gif Gal ir mus pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ką pasakot, tiesiog kiek bandėm po dukrytės gimimo, tiek nepavykdavo nestuke.gif
iš pradžių skaičiavau vaisingas dienas, po to temperatūrą matavau ir nieko schmoll.gif nusipirkau testukus, pirmą mėnesį pamačiau koks ryškumas pas mane būna per O, o antrą mėnesį tuo pačiu ryškumo pagavom leliuką wub.gif
Pas mane nebuvo tokio ryškumo, kaip kontrolinėj juostelėj, todėl pirmą mėnesį pražiopsojau tą dieną, nes laukiau baisiai ryškaus. Vieną dieną tiesiog buvo antra juostelė, o ant rytojaus - tuščia. Tai tiek,parodyčiau kaip atrodė, bet neturiu testukų schmoll.gif
Atsakyti
Na reikes ir man si menesiuka rimtai darytis smile.gif o ryte taip?
Atsakyti
geriausia po pietų mirksiukas.gif

Sėkmės wub.gif
Atsakyti
jungiuos ir as prie jusu. savo grafikeli tik vakar pradejau pildyti, tai cia del dvieju taskiuku nedesiu siandie. jus gal daugiau ismanot - kaip reaguot?: truputuka sloga uzklupo vakar, siandien tebesitesia. temperaturos neturiu. vakar pradejau BT matuoti ir ovuliacijos testus darytis. mmm buvo spalio 20-24d., tai siandien 11 ciklo diena? g.gif tai va, vakar BT 37,3 ovuliacijos teste T juostele ryski, bet mano akiai siek tiek maziau nei C, o siandien BT 37,5 ovuliaijos teste T justele is vis vos besimato, o C ryski, kaip ir turi buti. net nezinau ka mastyt... zinau, kad visokie persalimo virusai lygtai irgi turi itakos BT verysad.gif vaikeli jau kelinta diena kasdien po karta ar du pabandom prisisaukti blush2.gif , bet va kaip cia su tuo testo ir BT atvirkstiniu parodymu, tai nesuprantu... o taip ilgai iki rytojaus ryto BT matavimo ir testo laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KUNKULIS @ 2008 10 31, 13:04)
jungiuos ir as prie jusu. savo grafikeli tik vakar pradejau pildyti, tai cia del dvieju taskiuku nedesiu siandie. jus gal daugiau ismanot - kaip reaguot?: truputuka sloga uzklupo vakar, siandien tebesitesia. temperaturos neturiu. vakar pradejau BT matuoti ir ovuliacijos testus darytis. mmm buvo spalio 20-24d., tai siandien 11 ciklo diena?  g.gif  tai va, vakar BT 37,3 ovuliacijos teste T juostele ryski, bet mano akiai siek tiek maziau nei C, o siandien BT 37,5 ovuliaijos teste T justele is vis vos besimato, o C ryski, kaip ir turi buti. net nezinau ka mastyt... zinau, kad visokie persalimo virusai lygtai irgi turi itakos BT  verysad.gif  vaikeli jau kelinta diena kasdien po karta ar du pabandom prisisaukti blush2.gif , bet va kaip cia su tuo testo ir BT atvirkstiniu parodymu, tai nesuprantu... o taip ilgai iki rytojaus ryto BT matavimo ir testo laukti verysad.gif

parašiau jau BT temoje, įmesk nuotraukytę testuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 10 31, 14:13)
parašiau jau BT temoje, įmesk nuotraukytę testuko mirksiukas.gif

neryskios nuotraukos, per fotki nesimatys, o cia nemoku... verysad.gif ir BT temoje ta pati parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KUNKULIS @ 2008 10 31, 13:39)
neryskios nuotraukos, per fotki nesimatys, o cia nemoku...  verysad.gif  ir BT temoje ta pati parasiau  biggrin.gif

Paskaičiau, kad tavo ciklas 30 dienų, tai O 10CD tikrai per anksti smile.gif Reiškias čia buvo LH banga, darykis kantriai testukus toliau mirksiukas.gif
O turėtų būti +-14-18CD 4u.gif
Atsakyti