sveikutes, ar antra juostele turi issrysketi is karto?? man pirmiausiai kontroline zaibiskai atsiranda, o po to ,keliu minuciu ir antroji..kodel??
QUOTE(patinka @ 2008 10 25, 12:42)
sveikutes, ar antra juostele turi issrysketi is karto?? man pirmiausiai kontroline zaibiskai atsiranda, o po to ,keliu minuciu ir antroji..kodel??
Man irgi ne iš karto ryškėja, visada iš pradžių kontrolinė išryškėja
Na, iš patirties sakau, kaip jau kažkuri ir rašė, jei tikrai bus teigiamas, tai T juostelė žaibiškai atsiranda ir ryškėja greičiau, arba vienodu greičiu su C
QUOTE(slyfka @ 2008 10 25, 16:41)
Na, iš patirties sakau, kaip jau kažkuri ir rašė, jei tikrai bus teigiamas, tai T juostelė žaibiškai atsiranda ir ryškėja greičiau, arba vienodu greičiu su C
Taip ir yra Kai testas buvo tikrai teigiamas, testine juostele isryskejo zaibiskai, tiesiog is karto ir buvo labai ryski. Man ir buvo 2-3 kartus, kai testine isryskejai labai velai ir is leto, po kokiu 10-15 min ir atrodo, lyg testas butu teigiamas. Bet is tikro jis neigiamas
nu aciu, o, tai jau visai , visko prisigalvojau
Na va, mano OT siandien teigiamas reik ryt su vyru ND padaryt, nes siandien jo nera, isvykes...siaip pradejau gert gines paslirtus hormoninius vaistus, tai ziuresim kas cia bus
laba diena, užmačiau šią tema ir noriu įkišt savo trigrašį sakykit jūsų manymų čia teigiamas ar dar ne testukas, toks pat jau trečią dieną
Dar ne kas bus teigiamas, ta T linija bus zymiai ryskesne uz C,o dabar rikrai C yra ryskesne
Granta,šiaip tai man tie kasetiniai visada tokią ploną juostelę rodydavo, tai nesuprasi, tu juostelinį pasidaryk, bus aiškiau
QUOTE(Granta @ 2008 10 26, 10:48)
laba diena, užmačiau šią tema ir noriu įkišt savo trigrašį sakykit jūsų manymų čia teigiamas ar dar ne testukas, toks pat jau trečią dieną
Sitas tai neigiamas dar, turi buti abi vienodo ryskumo arba testine ryskene
jeigu nebus ryskesnio testo - skaityk ji teigiamu, nes jis ir yra vienodo ryskumo - tik plonenesnis (pamenat pas mane toks buvo, ir per echo patvirtino, kad O ivyko )
Man tie kasetiniai visada rodydavo antrą juostelę, ir tokie kaip Grantos, mano buvo neigiami. Įdedu palyginti:
čia gal nelabai matos, bet tokie buvo 11, 12 ir 15CD
o va čia teigiamas:
čia gal nelabai matos, bet tokie buvo 11, 12 ir 15CD
o va čia teigiamas: