Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(*weita* @ 2008 09 11, 17:44)
valio, valio ,valio elektroninis testukas patvirtino sypsenele kad O BUS ......JEGAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
user posted image
tas vidurinis is ebay ,tai nepilnai tokia parode juostele pilnaverte,o brangesnis elektroninis is karto sypsenele rolleyes.gif
tasha buvo teisi pas mane 15 c.d ovuliacija ir bt siandie 2 laipsniais pakilo .. 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip dziaugiuosi ,kad man viskas gerai su ta O daba ttik kazi ar su mb viskas tvarkoj ax.gif

sveikos mergaites o kur galima nusipirkti ta elektronini testuka
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2008 10 15, 12:34)
Kad mano BT nekrenta prieš O, visada beveik vienoda, staigiai šoka tik po O, o mergaitės iš BT temos pakomentavo, kad tas kritimas  blush2.gif  nebūtinas

Na, bet vakare vis tiek kartosiu OT, o ND nei tau nei man šiandien nepakenks hihihi.gif

Na, tada linkiu kad tai tikrai butu O, ir kad ND nebutu be rezultatu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 15, 10:50)
Man 9cd parode teigiama, nors pagal BT lyg ir neturetu buti teigiamas. Gal tau kaip ir man, tik LH hormono banga, kuri vel nuslugs. Siandien pasidariau testuka, kuris ir vel man atrodo teigiamas. Pagal BT jau galetu taip buti, nes BT nukritus. Gal Zydraake pakomentuos  rolleyes.gif Tiesa, siandieninis testas darytas 11 va, nors iprastai darausi apie 15. Darysiu snd dar viena  blush2.gif

user posted image

Man atrodo siandien velesnis bus teigiamas, nes rytinis beveik beveik, jau galima sakyti teigiamas. Matyt ten tau LH banga anksciau buvo rolleyes.gif O jei ir BT pakritus tai tik ND ir laukti geru rezultatu 4u.gif

QUOTE(slyfka @ 2008 10 15, 11:28)
Va mano nuotraukytė, kai buvo testukas "šviežias", tai tos linijos ryškesnės buvo, na ką manot?

Mano BT šiandien 36,9, užvakar buvo 36,7

user posted image

As manau,kad dar ne visai teigimas, pabandyk veliau po piet dar viena darytis 4u.gif
Pakritimas tikrai nebutinas pries O, jei BT stabili, bet suolis po O turi buti bent jau 0,2 laipsnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 15, 13:35)
Man atrodo siandien velesnis bus teigiamas, nes rytinis beveik beveik, jau galima sakyti teigiamas. Matyt ten tau LH banga anksciau buvo rolleyes.gif  O jei ir BT pakritus tai tik ND ir laukti geru rezultatu 4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif Manau, kad pasirodysiu cia su nuotraukele dar vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 14, 18:12)
Siaip aisku smagu planuoti kartu, bet jei prasides per daug plepesiu ne i tema, gali mus iskelti i pliurpalus unsure.gif Taip, kad stenkimes nenukrypti nuo OT ar NT temos biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif šiaip reiktų sukurti temą plepesiuose, nes tikrai čia per daug, ir toms, kurioms reikia konkrečios info, turės daug skaityt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 15, 13:37)
Aciu uz palaikyma  4u.gif  Manau, kad pasirodysiu cia su nuotraukele dar vakare  biggrin.gif

Jungsiuos prie tavęs vakare, žadu apie 19val.

O dėl plepesių tėmelės, tai aš už, gal tikrai mes čia ratais per daug vaikšom ir nekokrečiai plepam, išsikraustysim tadu ten ir galėsim daugiau paplepėt?

Kas įsipareigoja temelę kurt?
Galėsim į pirmą psl ir sąrašiuką persimest kada kas OT ir NT darysis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 15, 12:37)
drinks_cheers.gif  šiaip reiktų sukurti temą plepesiuose, nes tikrai čia per daug, ir toms, kurioms reikia konkrečios info, turės daug skaityt  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(slyfka @ 2008 10 15, 12:47)
Jungsiuos prie tavęs vakare, žadu apie 19val.

O dėl plepesių tėmelės, tai aš už, gal tikrai mes čia ratais per daug vaikšom ir nekokrečiai plepam, išsikraustysim tadu ten ir galėsim daugiau paplepėt?

Kas įsipareigoja temelę kurt?
Galėsim į pirmą psl ir sąrašiuką persimest kada kas OT ir NT darysis? g.gif

As galiu sukurti, nes galesiu radaguoti pirma puslapi visa laika 4u.gif Tada tikrai butu veiksmingiau, cia desim OT foto ir su tiksliai klausimais,o plepalu temukeje galima bus apie bet ka kalbetis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 15, 13:52)
drinks_cheers.gif
As galiu sukurti, nes galesiu radaguoti pirma puslapi visa laika 4u.gif  Tada tikrai butu veiksmingiau, cia desim OT foto ir su tiksliai klausimais,o plepalu temukeje galima bus apie bet ka kalbetis 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikiuosi ir kitos pritars. Tada butu taip,kaip ir BT temuke, cia tik OT foto ir kas turi klausimu kokiu, o ten jau pliurpti apie bet ka ir sarasiuka galima tureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 15, 13:56)
Tikiuosi ir kitos pritars. Tada butu taip,kaip ir BT temuke, cia tik OT foto ir kas turi klausimu kokiu, o ten jau pliurpti apie bet ka ir sarasiuka galima tureti 4u.gif

gerai, kad dar įlindau, jau pradėjau kurti temą biggrin.gif
Tai tada laukiam Tavo sukurtos temelės nuorodėlės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va sukuriau naujus manucius visoms OT pliurpaliukems 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=364218 4u.gif
Prasom visas ,kurios jau cia plepa ir kurios dar tik uzsuks , jungtis!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 15 spalio 2008 - 13:21
QUOTE(Meina @ 2008 09 24, 11:13)
mergaitės, gal kam reikia pigių OT ir NT, nemažai turiu, o jau nebereikia doh.gif parašykite į až, jei kam reikia 4u.gif

man reikia jei dar nepardavus , ax.gif
Atsakyti