Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

OT maratona pradeda:
Madi - spalio 6 d.
Marlena24- spalio 8 d.
Ugniukė - spalio 15 d.
Slyfka -spalio 15d.
Linutas - lapkricio 4 d.
Klajone - nuo spalio 10d.
NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Marlena24-lapkricio 3 d.
Lapkričio -3d.
Ugniukė - lapkričio 29 d. (čia kitą ciklą, šį ciklą dar tik stebėsiu savo O)

Atsakyti
Biski klaida iveliau, tai pasitaisau blush2.gif

OT maratona pradeda:
Madi - spalio 6 d.
Marlena24- spalio 18 d.
Ugniukė - spalio 15 d.
Slyfka -spalio 15d.
Linutas - lapkricio 4 d.
NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Marlena24-lapkricio 3 d.
Lapkričio -3d.

Atsakyti
OT maratona pradeda:
Madi - spalio 6 d.
Ugniukė - spalio 15 d.
Slyfka -spalio 15d.
Žydros akys - spalio 16 d.
Marlena24- spalio 18 d.
Linutas - lapkricio 4 d.

NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Marlena24 - lapkricio 3 d.
Lapkričio -3d.
Žydros akys - lapkričio 12 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 15 spalio 2008 - 09:22
OT maratona pradeda:
Madi - spalio 6 d.
Ugniukė - spalio 15 d.
Slyfka -spalio 15d.
Žydros akys - spalio 16 d.
Marlena24- spalio 18 d.
Linutas - lapkricio 4 d.
Baravyke - lapkričio 12 d.

NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Marlena24-lapkricio 3 d.
Žydros akys - lapkričio 12 d.
Baravyke - lapkričio 30 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baravyke: 15 spalio 2008 - 09:26
Baravyke, pataisyk Marlena24 OT dieną į slapio 18 mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o LT yra pirkti tu su sypsenele OT? Kiek jie kainuoja? Zydzos akys turbut buvo teisi del mano OT rezultatu. Galvoju nusipirkti ir ta su sypsenele testa, kad pasidaryciau uztikrinimui, kai vel man atrodys testas teigiamas. Ar gali elektroniniai testai klysti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 15, 11:02)
Mergaites, o LT yra pirkti tu su sypsenele OT? Kiek jie kainuoja? Zydzos akys turbut buvo teisi del mano OT rezultatu. Galvoju nusipirkti ir ta su sypsenele testa, kad pasidaryciau uztikrinimui, kai vel man atrodys testas teigiamas. Ar gali elektroniniai testai klysti?  g.gif

Gaila, bet LT jų nėra verysad.gif Aš iš ebay nusipirkau 3 dėžutes, bet šiandien dar dariausi paprastą (dar liko 2vnt.), nes tik 9CD, tai nelabai buvo realu iš viso pamatyti antrą liniją, tuo tik ką ir įsitikinau - OT neigiamas biggrin.gif
O nuo 11CD pradėsiu darytis tuos su šypsenėle. Labai tikiuosi, kad visų 3 dėžučių nesunaudosiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

O mano OT teigiamas, dariausi šiandien 10val, kažkaip nuojauta padiktavo, kad reikia, na dar vakare pasidarysiu, bet kas keisčiausia man šiandien tik 8CD blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2008 10 15, 11:44)
Sveikos mergaitės 4u.gif

O mano OT teigiamas, dariausi šiandien 10val, kažkaip nuojauta padiktavo, kad reikia, na dar vakare pasidarysiu, bet kas keisčiausia man šiandien tik 8CD blink.gif

Man 9cd parode teigiama, nors pagal BT lyg ir neturetu buti teigiamas. Gal tau kaip ir man, tik LH hormono banga, kuri vel nuslugs. Siandien pasidariau testuka, kuris ir vel man atrodo teigiamas. Pagal BT jau galetu taip buti, nes BT nukritus. Gal Zydraake pakomentuos rolleyes.gif Tiesa, siandieninis testas darytas 11 va, nors iprastai darausi apie 15. Darysiu snd dar viena blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajone: 15 spalio 2008 - 11:28
Va mano nuotraukytė, kai buvo testukas "šviežias", tai tos linijos ryškesnės buvo, na ką manot?

Mano BT šiandien 36,9, užvakar buvo 36,7

user posted image
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2008 10 15, 12:28)
Va mano nuotraukytė, kai buvo testukas "šviežias", tai tos linijos ryškesnės buvo, na ką manot?

Mano BT šiandien 36,9, užvakar buvo 36,7

user posted image

Kadangi testas rodo dar tik per 1-2 dienas ivyksiancia O, tai teoriskai pries O tavo BT turetu buti nukritus, o dabar ji pakilus g.gif Pagal tai buciau linkus manyti, kad dar cia ne O rodo testas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 15, 12:30)
Kadangi testas rodo dar tik per 1-2 dienas ivyksiancia O, tai teoriskai pries O tavo BT turetu buti nukritus, o dabar ji pakilus  g.gif  Pagal tai buciau linkus manyti, kad dar cia ne O rodo testas  g.gif

Kad mano BT nekrenta prieš O, visada beveik vienoda, staigiai šoka tik po O, o mergaitės iš BT temos pakomentavo, kad tas kritimas blush2.gif nebūtinas

Na, bet vakare vis tiek kartosiu OT, o ND nei tau nei man šiandien nepakenks hihihi.gif
Atsakyti