Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Nu geras- vyras nenori vaiku blink.gif Ana cia stengiasi,o tas matai sumaste, kad nenori doh.gif Maniskis tai ipradzioj ziaurios iniciatyvos tam reikalui irgi nerode, bet kazkaip labai graziai buvo pripratintas prie minties, kad jo atskirosios nuomones siuo klausimu ypatingai cia niekas neklausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir db kuo puikiausiai vykdo "nurodymus" tongue.gif
As tai ateinanti sestadieni vel pradesiu OT darytis...Nors kiek suprantu, biski turiu problemele su hormonais, tai tuos ND daryk nedares matyt...va vakar pasidariau paskutinius hormonu tyrimus, tai siandien gausiu atsakymus ir bus aisku kuris is hormonu cia "kalciausias" 4u.gif beje, tyriausi ir del chlamidiju, raudoniukes, mikoplazmu, ureoplazmu ir dar velniai zino del kokiu biesu, tai viskas gerai thumbup.gif Manau, kad tuos tyrimus tikrai reikia pasidaryt...kad po to nebutu pasekmiu del to, kas dabar atrodo "ai, smulkmena" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 14 spalio 2008 - 08:47
Klajone, nenusivilk labai, dar tik ciko pradžia, bet manau, kad testai neigiami.. keliolika puslapių atgal pažiūrėk (yra ir mano ir kitų mergaičių OT foto) kaip atrodo teigiami OT... man ciklo pradžioj irgi tokią bangą rodė, paskui nublanko, ir paskui jau kai pakilo, tai klausimų nebeliko ar teigiamas ar ne 4u.gif

Po kelių dienų aš irgi vėl startuosiu su OT biggrin.gif ax.gif nes šiandien dar tik 5 c.d., o pas mane ilgas ciklas, tai pradėsiu nuo kokios 7-10 c.d.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 13, 20:34)
Siandien vel zema BT blink.gif grafikas
O ND nebuvo - issiaiskinom, kad vyras dar nenori vaiku, be to, pas mane buvo rasta chlamidija, tai nusprendziau pirma ja eliminuoti  biggrin.gif

Chlamidia, tai zaraza, ja reiks abiems gydytis, po to man atrodo dar reikia pertrauka padaryti planavime bet kokiu atveju unsure.gif
Bet TB vis tik negerai cia taip, planavot, tu ir BT ir OT, tai kaip jis cia tau nieko is pradziu nesake unsure.gif
Atsakyti
Nu tai ir as sakau, kad priplociau toki vyra blink.gif blink.gif MB tai pradzioj irgi kazkaip labai noru nedege, bet kai as pradejau ir tuos OT draytis, ir tyrimus visokius, tai kaip ir nieko jam ta mintis bigsmile.gif o dar matyt veikia masine "nestumu ir gimdymu" epidemija, nes aplink draugai masiskai nesteja ir vaikuojasi tongue.gif ir as vis gasdinu ji- sakau,ot bus grazu- vesi pirma vaika i 1 klase,o tau bus 40 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 14, 12:41)
ir as vis gasdinu ji- sakau,ot bus grazu- vesi pirma vaika i 1 klase,o tau bus 40 lotuliukas.gif

va cia geras, ir as taip prie progos pasakysiu lotuliukas.gif Nors abejoju, kad ji paveiks, gal jis is vis nenores gyvenime vaiku unsure.gif (matai nemates jis is arti gyvo kudikio lotuliukas.gif )

Na, o dabar prie temos. Siulau sudaryti koki preliminaru sarasiuka, kada kas pradeda daryt OT, o veliau pagal tai ir laukiamu testavimosi dienas. Na, kaip pasiulymas?

OT maratona pradeda:

Linutas - lapkricio 4 d.

NT darys:
Linutas - spalio 23 d.

Na cia tikrai laukiama mm diena, bet testo nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai OT darausi iš kart po mmm, t.y. nuo 7 CD (turiu kruva iš ebay, tai negaila biggrin.gif ), o NT darysiu lapkričio 1 d. ( čia mmm diena) bet iš tikro jeigu ką nors įtarčiau, tai NT tikrai anksčiau sugadinčiau wub.gif
Taigi,

OT maratona pradeda:

Linutas - lapkricio 4 d.
Madi - spalio 6 d.

NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Atsakyti

OT maratona pradeda:

Linutas - lapkricio 4 d.
Madi - spalio 6 d.
Ugniukė - spalio 15 d.

NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Ugniukė - lapkričio 29 d. (čia kitą ciklą, šį ciklą dar tik stebėsiu savo O)

Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 14, 17:19)
Na, o dabar prie temos. Siulau sudaryti koki preliminaru sarasiuka, kada kas pradeda daryt OT, o veliau pagal tai ir laukiamu testavimosi dienas. Na, kaip pasiulymas?

Siaip aisku smagu planuoti kartu, bet jei prasides per daug plepesiu ne i tema, gali mus iskelti i pliurpalus unsure.gif Taip, kad stenkimes nenukrypti nuo OT ar NT temos biggrin.gif 4u.gif

Pati i sarasiuka dar nesirasysiu, nes OT jau baigiau si cikla darytis, o NT kaip ir nezadu darytis , ziuresiu ka BT rodys, jei jau bus nesekmingas ciklas, tada ir as pradesiu nauja testavimosi sezona 4u.gif
Atsakyti
OT maratona pradeda:
Linutas - lapkricio 4 d.
Madi - spalio 6 d.
Ugniukė - spalio 15 d.
Marlena24- spalio 8 d.

NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Marlena24-lapkricio 3 d.
Atsakyti
OT maratona pradeda:
Linutas - lapkricio 4 d.
Madi - spalio 6 d.
Ugniukė - spalio 15 d.
Marlena24- spalio 8 d.
Slyfka -spalio 15d.

NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Marlena24-lapkricio 3 d.
Lapkričio -3d.
Atsakyti
labas mergaites. as ir pasidariau otiste biggrin.gif per klaida nusipirkau Clearblue fertility monitor testiniu pagaliuku, kazkaip nepasiskaiciau, o tas aparatas man kiek brangokas doh.gif tai jei kam reikia galiu parduoti nebrangiai tuos pagaliukus jei kas turi ta aparaciuka mirksiukas.gif as is uk bet atsiusciau i LT jokiu problemu! kam reikia rasykite man i AZ. gal kazkam pasitarnausiu biggrin.gif
Atsakyti
OT maratona pradeda:
Madi - spalio 6 d.
Marlena24- spalio 8 d.
Ugniukė - spalio 15 d.
Slyfka -spalio 15d.
Linutas - lapkricio 4 d.
NT darys:
Linutas - spalio 23 d.
Madi - lapkričio 1 d.
Marlena24-lapkricio 3 d.
Lapkričio -3d.
[/quote]
Sarasiuka pildom pildom thumbup.gif
Save isirasom pagal data i eile mirksiukas.gif
Atsakyti