Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Kaip manot, ar mano OT teigiamas? g.gif Fotkinau is to strioko su telefonu, todel nelabai ryskiai, nes neturiu fotiko kad galeciau makro rezinu nufotkint. Salia palyginimui pries 2 dienas darytas tikrai neigiamas testas:

user posted image
Atsakyti
As manau, kad tikrai teigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 12, 15:37)
As manau, kad tikrai teigiamas mirksiukas.gif

O ne per anksti 9 arba 11 c.d.? (nezinau kaip tiksliai skaiciuot kuri tiksliai man diena, nes 2 dienas iki normalaus kraujavimo tepliojo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 12, 14:42)
O ne per anksti 9 arba 11 c.d.? (nezinau kaip tiksliai skaiciuot kuri tiksliai man diena, nes 2 dienas iki normalaus kraujavimo tepliojo  doh.gif  )

Foto gan issiliejus, tai negaliu 100% tvirtinti,kad testas tikrai teigimas, bet siaip kiek iziuriu tai atrodo,kad taip.
Ir 9CD ir 11CD OT teigiamas yra normalu, nes O ivyks po mazadug 24-48 valandu, vadinasi 10-11CD arba 12-13 CD, neiaisku,kokio ilgiu tavo II faze, bet gali buti 9-16CD. Tai sakykim teoriskai 11CD+14DPO ciklas gautusi 25 dienos rolleyes.gif kas yra visai normalu, nebent jei tavo ciklai 35-40CD normaliai, tada butu gan keista,kad O taip anksti ivyko. Jei ciklai 26-28 dienos, tai O beveik laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 10 10, 07:59)
O gali būti, kad ovuliacija įvyko, bet po to nepakilo temperatūra?

QUOTE(tasha @ 2008 10 10, 13:51)
Na va as gi sakiau,kad tie vakaryksciai dar nera visiskai teigiami mirksiukas.gif  Aisku butu gerai ,kad gine patikrintu ar tikrai O vyksta rolleyes.gif
Siaip svarbiausia dabar ND siandien ir ryt ir poryt cool.gif
Ne, jei jau O ivyko, tai ir BT pasoksta 4u.gif

QUOTE(Lars @ 2008 10 11, 20:23)
Ne, jei jau O ivyko, tai ir BT pasoksta 4u.gif
Tai tada nebesuprantu, man OT buvo teigiamas, po dviejų dienų pasimatavau temp.ji nebuvo pakilus, tada matavausi kelias dienas iš eilės, bet nieko. Tai reiškia nieko neįvyko, nors testas ir rodė teigiamą?

Pas mane panasi situacija su temperatura. Va cia grafikelis
BT siandien 36.7 g.gif , o ginius (per echo, pagal gimdos kakleli ir gleives) nustate, kad O ivyko penktadieni? nors si ryta dar jauciau egweit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 12, 18:37)
Pas mane panasi situacija su temperatura. Va cia grafikelis
BT siandien 36.7  g.gif , o ginius (per echo, pagal gimdos kakleli ir gleives) nustate, kad O ivyko penktadieni? nors si ryta dar jauciau egweit blink.gif

OT teigimas buvo, ginius mate ivykusia O, tai matyt ji ir buvo. Gaila BT nematavai tas dvi dienas O del isskyru, visko pasitaiko, gal ten ND likuciai iskeliauna ir taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar pries eidama miegoti pasidariau dar viena OT, jis vel buvo su vienodai ryskiom (mano manymu) juostelem ax.gif Siandien BT pakritus 0,2 laipsnio, tai kaip suprantu reiketu laukti pakilimo jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 13, 07:49)
Vakar pries eidama miegoti pasidariau dar viena OT, jis vel buvo su vienodai ryskiom (mano manymu) juostelem  ax.gif  Siandien BT pakritus 0,2 laipsnio, tai kaip suprantu reiketu laukti pakilimo jau  blush2.gif

Tai jau ryt turetu kilti tavo BT thumbup.gif ND siandien butinai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 13, 12:25)
Tai jau ryt turetu kilti tavo BT thumbup.gif  ND siandien butinai reikia mirksiukas.gif

Kaip tycia rytoj esu priversta keltis 2-2,5 val anksciau nei iprastai verysad.gif Kazin ar bus tikslus BT zymejimas, jei 2 val anksciau pasimatavus BT pridesiu 0,2 laipsnio? Taip bent skaiciau, kad reiketu daryti blush2.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau nufotkinau savo OT su fotiku aiskiai. Paskutinis testas - siandieninis. Ziuresim, ka parodys BT, ar tikrai vakar buvo teigiamas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 12, 19:38)
OT teigimas buvo, ginius mate ivykusia O, tai matyt ji ir buvo. Gaila BT nematavai tas dvi dienas O del isskyru, visko pasitaiko, gal ten ND likuciai iskeliauna ir taip atrodo rolleyes.gif

Siandien vel zema BT blink.gif grafikas
O ND nebuvo - issiaiskinom, kad vyras dar nenori vaiku, be to, pas mane buvo rasta chlamidija, tai nusprendziau pirma ja eliminuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 13, 21:34)
Siandien vel zema BT blink.gif grafikas
O ND nebuvo - issiaiskinom, kad vyras dar nenori vaiku, be to, pas mane buvo rasta chlamidija, tai nusprendziau pirma ja eliminuoti  biggrin.gif

O kaip čia taip vyras sugalvojo? unsure.gif
Dėl chlamidijos, tai būtinai reikia ją išsigydyti, nes pasekmės pastojus gali būti labai nekokios, beje, gali būti, kad ji ir kliudo pastoti ax.gif
Tikiuosi, išsigydysi ir vyrui vėl atsiras noras mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
O mes tai pradėsm nuo kito ciklo planuot, dar 4 ciklą pasitirsiu su OT, o tada jau kibsim į darbus smile.gif
Rytoj pradėsiu naują OT seriją biggrin.gif
Atsakyti