Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

As niekaip neapsisprendziu kada pradet testuotis, kad tik nepraziopsot doh.gif

Beje, o kiek dienu po mmm (esant 28-29d ciklui) pradeda vaisingos isskyros rodytis? Pirmas naturalus ciklas man rolleyes.gif
Atsakyti
merginos sorry kad taip isiverziau i jusu temuke. Esu nusipirkus OT is ebay, maciau kai kurios is jusu juos naudojat (tu su zaliais galiukais:)).. kaip ju patikimumas?? man siandien pagal visus apskaiciavimus O, bet vakar dariaus Ot ir jis neigiamas buvo, o juk pagal viska tai turejo rodyt jau vaisingas dienas g.gif tai va, suabejojau....
Atsakyti
QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 10 10, 11:13)
merginos sorry kad taip isiverziau i jusu temuke. Esu nusipirkus OT is ebay, maciau kai kurios is jusu juos naudojat (tu su zaliais galiukais:)).. kaip ju patikimumas?? man siandien pagal visus apskaiciavimus O, bet vakar dariaus Ot ir jis neigiamas buvo, o juk pagal viska tai  turejo rodyt jau vaisingas dienas g.gif tai va, suabejojau....

jei šiandien oo, tai jo vakar ir užvakar pagal įdėją turėjo rodyt, bet gal gėrus buvai ar dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 10, 11:06)
Tai kad turi tik negert apie valanda,o ne nesisiot blink.gif

Ir nesisiot mirksiukas.gif Ir beveik visur rašo ne valandą, o 2-3h negerti ax.gif Nes LH pasišalina su šlapimu ir jo koncentracija mažėja, kuo daugiau skysčių vartoji ir kuo daugiau sisioji prieš darant testą. Taigi atsakymas gal būti netikslus, jei nesilaikai šių dalykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 10, 05:51)
negalejau pasimatuoti temperaturos, nes nuo 4 ryto kazko prabudau ir jau nebeuzmigau. O rytinis testukas jau pagaliau ryskus tikrai - ryskesnis nei vakar  thumbup.gif Dar labai noreciau pasiechoskopuoti, bet mano gydytojas dirba tik tom valandom, kaip ir mano darbo valandos, suku galva, kaip cia man graziai issmukti is darbo siandien  blush2.gif

Na va as gi sakiau,kad tie vakaryksciai dar nera visiskai teigiami mirksiukas.gif Aisku butu gerai ,kad gine patikrintu ar tikrai O vyksta rolleyes.gif
Siaip svarbiausia dabar ND siandien ir ryt ir poryt cool.gif

QUOTE(Lars @ 2008 10 10, 07:59)
O gali būti, kad ovuliacija įvyko, bet po to nepakilo temperatūra?

Ne, jei jau O ivyko, tai ir BT pasoksta 4u.gif

QUOTE(marlena24 @ 2008 10 10, 10:06)
Tai kad turi tik negert apie valanda,o ne nesisiot blink.gif

Ugniuke gerai parase, visur raso, bent jau 2 val negerti, o geriau 2-4h. iki testavimos ir bent jau 2 val. neiti i WC. Tada OT rezultatai buna tiksliausi. Siaip jau instrukcijoje visur yra aiskiai parasyta 4u.gif

QUOTE(Klajone @ 2008 10 10, 10:12)
As niekaip neapsisprendziu kada pradet testuotis, kad tik nepraziopsot  doh.gif 

Beje, o kiek dienu po mmm (esant 28-29d ciklui) pradeda vaisingos isskyros rodytis? Pirmas naturalus ciklas man  rolleyes.gif

Jei reguliarus ciklas 28-29 dienos, ir jei pirma karta daraisi OT, tai pradeti reiktu mazdaug 10 CD, beje O gali buti ir nebutinai ciklo viduryje. Gali buti ir net labai velai 19CD, viskas priklauso,kokio ilgumo tavo II faze(dienu skaicius po O)

QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 10 10, 11:13)
merginos sorry kad taip isiverziau i jusu temuke. Esu nusipirkus OT is ebay, maciau kai kurios is jusu juos naudojat (tu su zaliais galiukais:)).. kaip ju patikimumas?? man siandien pagal visus apskaiciavimus O, bet vakar dariaus Ot ir jis neigiamas buvo, o juk pagal viska tai  turejo rodyt jau vaisingas dienas g.gif tai va, suabejojau....

Siaip jau juosteles visai patikimos.
OT reikia darytis keleta dienu pries spejama O iki kol pamatysi teigiama OT, kas gali visiskai neatitikti tavo apskaiciavimu 4u.gif Kai OT buna teigiamas, vadinasi O ivyks per ateinancias 12-48 valandas, kita diena OT jeu ima blankti, taip,kad gali buti, kad tu jau praleidai teigiama OT, arba apskaiciavimai tavo neteisingi ir tavo O vyksta veliau. Siaip greiciausiai si cikla jau per velu ka nors spresti 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 10, 14:51)
Jei reguliarus ciklas 28-29 dienos, ir jei pirma karta daraisi OT, tai pradeti reiktu mazdaug 10 CD, beje O gali buti ir nebutinai ciklo viduryje. Gali buti ir net labai velai 19CD, viskas priklauso,kokio ilgumo tavo II faze(dienu skaicius po O)

Kadangi tai mano pirmas naturalus ciklas po KT metimo, tai nezinau, ar jis bus reguliarus. Kazkada pries pora metu buvau metus KT, tai 4 ciklai buvo kaip laikrodukas, o toliau pabludo doh.gif Tai tikiuosi kad ir dabar bent pradzioj bus tokie patys, kaip vartojant KT rolleyes.gif Pasidariau siandien pirma OT. Aisku jis neigiamas, bet nutariau, kad geriau tureti daugiau neigiamu testu, kad galeciau aiskiai atskirti teigiama bigsmile.gif Taigi dabar lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti

Tai tada nebesuprantu, man OT buvo teigiamas, po dviejų dienų pasimatavau temp.ji nebuvo pakilus, tada matavausi kelias dienas iš eilės, bet nieko. Tai reiškia nieko neįvyko, nors testas ir rodė teigiamą?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 08, 13:19)
Atsidėkot galėsit pasiųsdamos daug laimingų virusiukų  mirksiukas.gif  wub.gif

Gelbėtoja mūsų.. wub.gif

Mums pirmas OT darymo mėnuo nebuvo sėkmingas, bet labai tikimės, kad kitą mėnesį tai būtinai pavyks 4u.gif Jau po kelių dienelių pradėsiu vėl darytis OT.
Papildyta:
QUOTE(Lars @ 2008 10 11, 21:23)
Tai tada nebesuprantu, man OT buvo teigiamas, po dviejų dienų pasimatavau temp.ji nebuvo pakilus, tada matavausi kelias dienas iš eilės, bet nieko. Tai reiškia nieko neįvyko, nors testas ir rodė teigiamą?

Tai gal tai buvo ne teigiami OT, o tik LH banga, bet ne tokia, kad įvyktų O ? g.gif Manau, kad reikėtų tęsti OT darymą. Man panašiai buvo, jau galvojau, kad OT teigiami, bet kai pamačiau, kurie tikrai teigiami, tai tik tada supratau kaip jie atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 10 11, 19:23)

galejo nepilnaverte O but, tada BT ir nepakyla.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 11, 23:22)
galejo nepilnaverte O but, tada BT ir nepakyla.

Tai reiškia šį mėnesį nieko. Gaila, na ką bandysim toliau...
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 10 11, 20:23)

Tiesiog reikejo ir toliau OT darytis, gali buti,kad pas tave dar ne teigiamas buvo, o toks beveik, siaip BT is kart po O kyla. Ar buvo pas tave BT suolis? Ar vis dar zema BT?

QUOTE(Lars @ 2008 10 12, 12:17)
Tai reiškia šį mėnesį nieko. Gaila, na ką bandysim toliau...

Niekada nezinai kaip ir kas gali nutikti, jei buvo reguliarus ND, gal ir uztaiket. Buna juk visokiu stebukliuku 4u.gif
Atsakyti