QUOTE(marlena24 @ 2008 10 08, 08:47)
As tai aklai nepasitinkiu tais OT po to, kai nuejau pas gine,o ji nepamate tu kazkokiu geltonkuniu, o tai reiskai,kad ta O neivyko,o juk testas buvo ryskiai teigiamas tai gine pasakae, kad tais testais aklai pasitiketi negalima...sako, kad kartais grybauja...db laukiu progesterono atsakymo...
Tai gi OT rodo,kada yra daugiausiai LH hormono, bet OT tikrai nerodo ar geltonkunis auga, cia jau kas kita. Reiktu ziureti BT, ar pakankamai uzkyla. Iki O folikulas auga kiausideje ir ivykus O jis susprogsta, vat LH ir rodo tai,kad folikulas subrendes, bet jau po O OT visada neigiami, tai gi ir zinoti ar geltonkuis auga ar ne, tikrai neimanoma
QUOTE(audani @ 2008 10 08, 09:11)
NT dar nieko nerodo, nes tik 6-7 DPO. Kada kraujukas geriausiai parodys ? Girdejau,kad geriausia koki 10 DPO po tariamos O?
Priklausomai kada galejo implantacija ivykti, o ji ivyksta 5-10 DPO, siaip teoriskai pagal vadoveli turetu ivykti 7DPO ir jau po implantacijos prdeda matytis is kraujo tyrimo,kad yra nestumas, tai gi sakyciau teoriskai 8-9 DPO jau turetu kraujas rodyti, bet jei II faze ilga 16DPO, tai kraujas dar tikrai nerodys, sakyciau geriausia dar palaukti, mazdaug iki 12-14DPO ir tada ir NT pasidaryti ir krauja nusileisti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 08, 16:17)
Nu va metu papildyta savo ,,kolekcija"
O man Zeba isvis sake, kad reiktu daryt su rytiniu slapimu, atseit ta instrukcija, kad reikia daryti su popietiniu slpapimu yra klaidinga ir visas moteris klaidina
Nu dabar bandau daryt ir su tokiu ir su tokiu
O man Zeba isvis sake, kad reiktu daryt su rytiniu slapimu, atseit ta instrukcija, kad reikia daryti su popietiniu slpapimu yra klaidinga ir visas moteris klaidina
Nu dabar bandau daryt ir su tokiu ir su tokiu
Kazkaip nerysku siandien is vis, gal cia foto kalta
Nezinau kodel tau liepe su rytiniu daryti Man liepe, tik po piet. Juk logiskai pagalvojus, OT ryte su rytiniu nesusimaisiusiu slapimu dar vis gali buti neigiamas, o vakare jau bus teigiamas, atsipalaiduosi ir nepadarysi ND ir psio,kaip sakant, as uz tai,kad daryti OT vakare apie 16-18 val. ir jei jau itarima O diena dar viena velai vakare pries einant miegoti