Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(marlena24 @ 2008 10 08, 08:47)
As tai aklai nepasitinkiu tais OT doh.gif po to, kai nuejau pas gine,o ji nepamate tu kazkokiu geltonkuniu, o tai reiskai,kad ta O neivyko,o juk testas buvo ryskiai teigiamas blink.gif tai gine pasakae, kad tais testais aklai pasitiketi negalima...sako, kad kartais grybauja...db laukiu progesterono atsakymo...

Tai gi OT rodo,kada yra daugiausiai LH hormono, bet OT tikrai nerodo ar geltonkunis auga, cia jau kas kita. Reiktu ziureti BT, ar pakankamai uzkyla. Iki O folikulas auga kiausideje ir ivykus O jis susprogsta, vat LH ir rodo tai,kad folikulas subrendes, bet jau po O OT visada neigiami, tai gi ir zinoti ar geltonkuis auga ar ne, tikrai neimanoma schmoll.gif

QUOTE(audani @ 2008 10 08, 09:11)
NT dar nieko nerodo, nes tik 6-7 DPO. Kada kraujukas geriausiai parodys  nestuke.gif ? Girdejau,kad geriausia koki 10 DPO po tariamos O?

Priklausomai kada galejo implantacija ivykti, o ji ivyksta 5-10 DPO, siaip teoriskai pagal vadoveli turetu ivykti 7DPO ir jau po implantacijos prdeda matytis is kraujo tyrimo,kad yra nestumas, tai gi sakyciau teoriskai 8-9 DPO jau turetu kraujas rodyti, bet jei II faze ilga 16DPO, tai kraujas dar tikrai nerodys, sakyciau geriausia dar palaukti, mazdaug iki 12-14DPO ir tada ir NT pasidaryti ir krauja nusileisti ax.gif

QUOTE(Linutas @ 2008 10 08, 16:17)
Nu va metu papildyta savo ,,kolekcija" laugh.gif
user posted image

O man Zeba isvis sake, kad reiktu daryt su rytiniu slapimu, atseit ta instrukcija, kad reikia daryti su popietiniu slpapimu yra klaidinga ir visas moteris klaidina  doh.gif
Nu dabar bandau daryt ir su tokiu ir su tokiu  biggrin.gif

Kazkaip nerysku siandien is vis, gal cia foto kalta unsure.gif
Nezinau kodel tau liepe su rytiniu daryti unsure.gif Man liepe, tik po piet. Juk logiskai pagalvojus, OT ryte su rytiniu nesusimaisiusiu slapimu dar vis gali buti neigiamas, o vakare jau bus teigiamas, atsipalaiduosi ir nepadarysi ND ir psio,kaip sakant, as uz tai,kad daryti OT vakare apie 16-18 val. ir jei jau itarima O diena dar viena velai vakare pries einant miegoti rolleyes.gif
Atsakyti
na va uzsispyrusiai tesiu ,,ekperimenta" toliau biggrin.gif
Bandau pataisyti ir dedu nauja foto, kurioje tikrai aiskiai issiskiria 22 CD g.gif
Na, o siandien BT pakrito iki 36.5, be to pilvo sonuose jauciu tokius keistus tempimus ir.. gleives lyg skystos g.gif
O cia iliustracija, su vis dar neigiama OT serija:
user posted image
Atsakyti
Na nezinau, man tai ta 22 cd tikrai neigiama, nors ir biskiuka ryskesne uz kitas unsure.gif mano kai buna teigiama, tai ta T zonos juostele buna zymiai ryskesne uz C zonos...o cia tai tikrai C zonos ryskesne... schmoll.gif
Atsakyti
Va ir dar neistveriau ir pasidariau truputi po 20 val dar viena - kasetini testa, kuris, mano matymu TEIGIAMAS blink.gif wacko.gif
Palyginkit ir bandykit padaryt isvadas g.gif
user posted image
O cia is to pacio slapimo kitos rusies testas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 09 spalio 2008 - 19:53
QUOTE(Linutas @ 2008 10 09, 20:38)
Va ir dar neistveriau ir pasidariau truputi po 20 val dar viena - kasetini testa, kuris, mano matymu TEIGIAMAS  blink.gif  wacko.gif
Palyginkit ir bandykit padaryt isvadas  g.gif
user posted image
user posted image

Man tai iš ebay testai irgi labai neaiškiai rodo, kasetinis, nors ir brangiau, bet geriau matosi ax.gif
man irgi atrodo, kad TEIGIAMAS, bet dar pasižiūrėk, koks bus rytoj, nes praeitą ciklą man tris ar keturias dienas iš eilės tokius teigiamus rodė, bet ryškiausias iš jų buvo tik vienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Va ir dar neistveriau ir pasidariau truputi po 20 val dar viena - kasetini testa, kuris, mano matymu TEIGIAMAS  blink.gif  wacko.gif
user posted image
user posted image

Na manau, kad teigiamas rolleyes.gif
Nors atidžiau pažiūrėjus, tai kasteinis rodo teigiamas, o juosteliis neigiamas, nes testinė juostelė nėra tokio pat ryškumo.. yra šiek tiek blankesnė (gal čia tik man taip atrodo) g.gif
Toliau, labai gerai pakomentavo Madi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 09 spalio 2008 - 21:37
user posted image
user posted image

Manau, kad teigiamas, bėk darbuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 09, 19:38)

As sakyciau,kad dar darykis ryt ryte ir popiet, dar gali buti, kad rytojaus bus ryskesnis rolleyes.gif Siaip beveik teigiamas, o gal pas tave ir nebus labiau teigiamesnio, bet bent jau O pagausi, dar idomu,ka BT parodys rolleyes.gif
Atsakyti
negalejau pasimatuoti temperaturos, nes nuo 4 ryto kazko prabudau ir jau nebeuzmigau. O rytinis testukas jau pagaliau ryskus tikrai - ryskesnis nei vakar thumbup.gif Dar labai noreciau pasiechoskopuoti, bet mano gydytojas dirba tik tom valandom, kaip ir mano darbo valandos, suku galva, kaip cia man graziai issmukti is darbo siandien blush2.gif
Atsakyti
O gali būti, kad ovuliacija įvyko, bet po to nepakilo temperatūra?
Atsakyti
user posted image
user posted image

Aš manau, kad tas kasetinis rodo tikrai teigiamą wink.gif
Kas keisčiausia, man tie kasetiniai daug ryškiau rodo, nors tie iš e-bay skaitos labai jau jautrūs (15 jautrumas) g.gif
Nuo kitos savaitės aš vėl pradėsiu OT maratoną biggrin.gif Praeitą ciklą buvau kelionėj, dariausi ir ten, bet pora dienų pagrybavau, kaip tik kai O buvo doh.gif nes nu niekaip man ten nesigavo negert ir nesisiot lotuliukas.gif Jau atrodo paskaičiuoju, kad negėriau, įlipu į jūrą ir jaučiu, kad mano testo rezultatai išplaukė hihihi.gif Tai kelis kartus dariausi po valandos nesisiojimo, bet beveik visi buvo neigiami, išskyrus kelias dienos iki O ax.gif
Atsakyti
Tai kad turi tik negert apie valanda,o ne nesisiot blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 10 spalio 2008 - 10:06