Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(audani @ 2008 10 08, 10:31)
Sekmingo naujojo ciklo  4u.gif

Aciu, cia bus pats pirmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 08, 10:12)
As siandien gavau savo 45 OT siuntini  biggrin.gif  Tai laukiu tinkamu dieneliu ir startuosiu  rolleyes.gif

sakyk prasau is kur gauli testukus 4u.gif ? ir kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2008 10 08, 10:53)
sakyk prasau is kur gauli testukus  4u.gif  ? ir kokia ju kaina?

Man uzsake Grange (kitoms mergaitems taip pat). Parasyk jai a.z. Gavau per savaite laiko. O kainuoja ir NT ir OT po 1lt.

Grange, nezinau kaip tau atsidekosim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 08, 09:56)
Man uzsake Grange (kitoms mergaitems taip pat). Parasyk jai a.z. Gavau per savaite laiko. O kainuoja ir NT ir OT po 1lt.

Grange, nezinau kaip tau atsidekosim  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsidėkot galėsit pasiųsdamos daug laimingų virusiukų mirksiukas.gif wub.gif

Atsakyti
Darausi testukus nuo 7 ciklo dienos o darbar jau 17 ciklo diena.
ir pas mane visas dienas matosi antra linija, aisku tik ne tokio ryskumo kaip kontroline, bet tikrai labai gerai iziurima. ar cia galetu buti kas nors blogai su harmonais. kaip manot
Atsakyti
Sveikos:)
Jauciuosi kaip is medzio iskritusi, ale nieko nesuprantu apie tuos OV testus ...
Papasakokite kada juos pradeti daryti ir t.t.
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Nusipirk OT ir pasiskaityt instrukcija, ten labai aiskiai viskas parasyta mirksiukas.gif siaip pvz. mano ciklas yra 28-29 dienos, tai OT reik pradet darytis nuo 9 ciklo dienos iki tolk, kol bus teigiamas, man uztenka 3-4 g.gif tik zirniukas neuzsikabina del 1 hormono doh.gif nors ovuliacija vyksta...
Atsakyti
O kaip jus pasidarot testa tos, kurios darotes darbe? g.gif I ka siusiuka padarot biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
O kam testa darytis darbe?? lotuliukas.gif as tai namie darausi...viena kart NT dariaus darbe, tai yra toks daiktas kaip analizu indelis, vaistinej parduodamas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 08, 16:47)
O kam testa darytis darbe?? lotuliukas.gif as tai namie darausi...viena kart NT dariaus darbe, tai yra toks daiktas kaip analizu indelis, vaistinej parduodamas tongue.gif

Nu paskaiciavau, kad tiek valandu negerus, tiek nesiusiojus, ir dar antroje dienos puseje, tai man palankiausias laikas gaunasi darbe. Bet neiseitu niekaip kas karta i tulika eiti su analizu puodeliu lotuliukas.gif doh.gif Nes sedim mes 5 vienoj kruvoj ir dar kelias i tulika visas ant akiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Tai kad tas indelis gi mazas yra, isidejai i kisene ir nuejai...as tai namie darausi, apie 4-5 valanda, o negerus bunu kokia valanda, nekankinu saves 3 valandas negerdama schmoll.gif gydytoja sake tiek tikrai nereik...
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 07, 20:16)
Jei nesunku imesk rytoj savo OT foto, idomu kaip atrodys 4u.gif

Nu va metu papildyta savo ,,kolekcija" laugh.gif
user posted image
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 08, 15:56)
Tai kad tas indelis gi mazas yra, isidejai i kisene ir nuejai...as tai namie darausi, apie 4-5 valanda, o negerus bunu kokia valanda, nekankinu saves 3 valandas negerdama schmoll.gif gydytoja sake tiek tikrai nereik...

O man Zeba isvis sake, kad reiktu daryt su rytiniu slapimu, atseit ta instrukcija, kad reikia daryti su popietiniu slpapimu yra klaidinga ir visas moteris klaidina doh.gif
Nu dabar bandau daryt ir su tokiu ir su tokiu biggrin.gif
Atsakyti