Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(marlena24 @ 2008 10 06, 17:33)
Beje, gal zinote kur galiu pasidaryti hormonu tyrimus? Kazkaip toje klinikoje tai netraukia, sprenziant is to kiek sumokejau uz 20 minuciu konsultacija ir echoskopija, tai kaineles ten neblogos g.gif man reikia FSH, LH, PRL IR TTH hormonu tyrimu.

Pasiskaitinek temukes apie hormonu tyrimus, tikrai yra daug ir issamios informacijos 4u.gif

Mergytes butkit geros nenukrypstam nuo temukes!!! Cia kalbama apie ovuliacinius testukus, jei diskutuosim ne i tema, temuke bus perkelta i plepalus arba gausim visos bart nuo moderatores! O vis tik temuke tikrai reikalinga, ypac toms, kurios dar tik pirmus kartus darosi OT !
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 10 05, 19:06)
Sveikutes planiukes  4u.gif

iskilo vel man klausimelis... 

17 CD turejau teigiama OT, 18 CD jis jau buvo blankesnis, tai supratau, jog O vyksta, bet siandien 22CD tiesiog idomumo delei pasidariau OT ir jis vel teigiamas! Abi juosteles vienodo ryskumo, tik testine gal siek tiek plonesne...
Tai po 5 CD vel kartojasi ovuliacija, ar, galbut testas reaguoja i kita hormona, cia teko skaityt, kad pastojus O testai taip pat gali rodyt teigiamus rezultatus? Ar kam taip buvo? ir kuo tai pasitvirtino?  bigsmile.gif

Aciu uz atsakymelius ir komentarus  4u.gif

Na ka, as ir vel pasidariau 23 CD OT - jis vel teigiamas! Siandien diena - 24 CD-jis net neblesta!!! Ar tai gali rodyt nestuma is tikro? ax.gif nebesuprantu as nieko, gal negerai kazkas su manim, jei pastoviai sukilusi LH banga? Siaip daryti visi hormonu tyrimai ir pas mane norma jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 10 07, 11:11)
Na ka, as ir vel pasidariau 23 CD OT - jis vel teigiamas! Siandien diena - 24 CD-jis net neblesta!!! Ar tai gali rodyt nestuma is tikro?  ax.gif nebesuprantu as nieko, gal negerai kazkas su manim, jei pastoviai sukilusi LH banga? Siaip daryti visi hormonu tyrimai ir pas mane norma jie  g.gif

Belieka NT darytis, o dar geriau kraujo tyrima, tai tada tikrai aisku butu 4u.gif
Atsakyti
Na ka, butu viskas aisku, jei butu taip parasta, bet dabar iskilo dilema. Tai cia teigiamas OT 22 CD ar neigiamas? g.gif
Paziurekt ir nuspreskit jus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 07, 18:44)
Na ka, butu viskas aisku, jei butu taip parasta, bet dabar iskilo dilema. Tai cia teigiamas OT 22 CD ar neigiamas?  g.gif
Paziurekt ir nuspreskit jus:

As asmeniskai sakyciau,kad cia ne vieno teigiamo nera schmoll.gif Matyt tavo O dar tik bus rolleyes.gif Arba pas tave mazai LH gaminasi rolleyes.gif Nors siaip ziurint 24 CD ryskesnis atrodo, cia siandien dienos? Gal ryt bus jau teigiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 07, 18:56)
As asmeniskai sakyciau,kad cia ne vieno teigiamo nera schmoll.gif  Matyt tavo O dar tik bus rolleyes.gif  Arba pas tave mazai LH gaminasi rolleyes.gif Nors siaip ziurint 24 CD ryskesnis atrodo, cia siandien dienos? Gal ryt bus jau teigiamas ax.gif

Aga, sios dienos blush2.gif Kai buvau pas Zeba (MVK), penktadieni ziurejo per echo, tai sake, kad O dar negreit, gal uz kokiu 4, greiciausiai 5 dienu. Ir siule OT net negadinti, o va kaip siandien ateiti pasiechoskopuoti vel (nu nebuvau del tam tikru aplinkybiu blush2.gif ). Na, bet kadangi testu visa kruva turiu ir darausi, kai netingiu tongue.gif Ir stai sekmadieni man va ka parode (22 cd), o pirmadieni BT soktelejo beveik iki 37 laipsniu. Nu vsio, galvoju, jau cia O buvo. Bet siandien vel 36.7 g.gif
Tada gerai, dar laukiu, kantriai (nu jau nelabai kantriai, nes jeigu O dar nenusimato, tai ciklas prasites virs 36 CD doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 07 spalio 2008 - 19:54
QUOTE(Linutas @ 2008 10 07, 19:46)
Aga, sios dienos  blush2.gif Kai buvau pas Zeba (MVK), penktadieni ziurejo per echo, tai sake, kad O dar negreit, gal uz kokiu 4, greiciausiai 5 dienu. Ir siule OT net negadinti, o va kaip siandien ateiti pasiechoskopuoti vel (nu nebuvau del tam tikru aplinkybiu  blush2.gif ). Na, bet kadangi testu visa kruva turiu ir darausi, kai netingiu tongue.gif Ir stai sekmadieni man va ka parode (22 cd), o pirmadieni BT soktelejo beveik iki 37 laipsniu. Nu vsio, galvoju, jau cia O buvo. Bet siandien vel 36.7 g.gif
Tada gerai, dar laukiu, kantriai (nu jau nelabai kantriai, nes jeigu O dar nenusimato, tai ciklas prasites virs 36 CD  doh.gif )

Is esmes juk nesvarbu, kada bus O savrbiausia, kad ji butu 4u.gif Man atrodo,kad gali ir ryt arba poryt tau ryskus O buti, tai O bus dar po 12-48 valandu, po teigiamo O. Svarbiausia ND padaryti ir laukti geru rezultatu 4u.gif
Jei nesunku imesk rytoj savo OT foto, idomu kaip atrodys 4u.gif
Atsakyti
As tai aklai nepasitinkiu tais OT doh.gif po to, kai nuejau pas gine,o ji nepamate tu kazkokiu geltonkuniu, o tai reiskai,kad ta O neivyko,o juk testas buvo ryskiai teigiamas blink.gif tai gine pasakae, kad tais testais aklai pasitiketi negalima...sako, kad kartais grybauja...db laukiu progesterono atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 07, 18:47)
Belieka NT darytis, o dar geriau kraujo tyrima, tai tada tikrai aisku butu 4u.gif

NT dar nieko nerodo, nes tik 6-7 DPO. Kada kraujukas geriausiai parodys nestuke.gif ? Girdejau,kad geriausia koki 10 DPO po tariamos O?
Atsakyti
As siandien gavau savo 45 OT siuntini biggrin.gif Tai laukiu tinkamu dieneliu ir startuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 08, 10:12)
As siandien gavau savo 45 OT siuntini  biggrin.gif  Tai laukiu tinkamu dieneliu ir startuosiu  rolleyes.gif

Sekmingo naujojo ciklo 4u.gif
Atsakyti