Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(audani @ 2008 10 05, 18:06)
Sveikutes planiukes  4u.gif

iskilo vel man klausimelis... 

17 CD turejau teigiama OT, 18 CD jis jau buvo blankesnis, tai supratau, jog O vyksta, bet siandien 22CD tiesiog idomumo delei pasidariau OT ir jis vel teigiamas! Abi juosteles vienodo ryskumo, tik testine gal siek tiek plonesne...
Tai po 5 CD vel kartojasi ovuliacija, ar, galbut testas reaguoja i kita hormona, cia teko skaityt, kad pastojus O testai taip pat gali rodyt teigiamus rezultatus? Ar kam taip buvo? ir kuo tai pasitvirtino?  bigsmile.gif
Aciu uz atsakymelius ir komentarus  4u.gif

tas apsitvirtino noestumu.
Jei dar turi testu, gali gadinti ir ziureti, ar neblanks. Jei ne - tuomet sveikinu thumbup.gif
O siaip tai dar neturetu buti taip anksti teigiami, jeigu esi nestuke.gif g.gif
Atsakyti
Ryt ryte ir as darysiuos NT bigsmile.gif tikekimes... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 10 05, 19:19)
tas apsitvirtino noestumu.
Jei dar turi testu, gali gadinti ir ziureti, ar neblanks. Jei ne - tuomet sveikinu  thumbup.gif
O siaip tai dar neturetu buti taip anksti teigiami, jeigu esi nestuke.gif  g.gif

Na,nestumo testui tai tikrai dar anksti, bet dar kelias dieneles pastebesiu OT, ziuresim,kas bus, jei neateis mmm eisim kraujuka priduot bigsmile.gif

Marlen24 tau didziausios sekmes ryt ir teigiamo nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audani: 05 spalio 2008 - 21:57
Marlena, laukiam geru ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 06, 09:24)

console.gif console.gif
Atsakyti
Kaip buna parasyta ant alaus kamsteliu su loterija- BANDYKITE DAR KARTA lotuliukas.gif ta ir darysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 06, 09:43)
Kaip buna parasyta ant alaus kamsteliu su loterija- BANDYKITE DAR KARTA lotuliukas.gif ta ir darysim 4u.gif

Liudna... verysad.gif bet nenusiminkit ir vel uzsiimkit namu darbeliais kita cikla! blush2.gif Sekmes kita menesiuka pastojant 4u.gif
Atsakyti
Ka tik grizau is ginekologes...susinervavau zinokit...ziurejo echoskopu, tai pasake kad nesusiformavo tie geltonkuniai, kaip gydytoja paaiskino, folikulas apvalkale atsipalaiduoja, folikulinis apvalkalas plysta, isbega truputi "skyscio" ir kiausialaste "iskeliauja" ieskoti savo antrosios puses. O toje vietoje susiformuoja geltonkunis (progesteronas), kuris palaikys nestuma, jei toks bus. Tai kaip suprantu, je tas geltonkunis nesusiformavo, tai jis ir nepalaikytu to nestumo blink.gif nu zinokit, as kai naujoke sioje srityje, tai man cia painiava ziauri doh.gif doh.gif unsure.gif taip ir nesupratau ar tai yra nieko ziauriai blogo, ar blogai ar labai blogai doh.gif nesuprantu, ar tas geltonkunis apskritai pas mane nesiformuoja ar kartais g.gif zodziu, israse pasidaryt keliu hormonu tyrimus, kurie parodys ar pilnai ivyksta ovuliacija...tai kaip tada tuos testus suprast?reiskia grybauja jie?gydytoja sake,kad buna atveju, kai ta ovuliacija 2 kart per cikla vyksta blink.gif na zodziu, gal pakomentuosit man ta diagnoze, nes sedziu db susiparinus, kad nelabai ka suprantu...
Atsakyti
Beje, gal zinote kur galiu pasidaryti hormonu tyrimus? Kazkaip toje klinikoje tai netraukia, sprenziant is to kiek sumokejau uz 20 minuciu konsultacija ir echoskopija, tai kaineles ten neblogos g.gif man reikia FSH, LH, PRL IR TTH hormonu tyrimu.
Atsakyti
Marlena, o primink dėl ko ėjei pas ginę ? Kaip tau pamatė, kad kažkokia nepilnavertė O vyksta (atleisk, jei ne taip išsireiškiau blush2.gif ) ?
Atsakyti
Atleidziu, nes pati nelabai suprantu ta "diagnoze" tongue.gif na kaip supratau (o gal ir nelabai teisingai), po ovuliacijos turi susiformuoti tas geltonkunis, kuris islaiko nestuma, jei jis yra.o pas mane jis nesusiformavo...ji tai mate per echoskopa, nes dabar yra kaip tik 21 mano cd, per kuria tas geltonkunis turi buti susiformaves... g.gif o ejau as siaip sau, pasikonsultuot, jau seniai buvau uzsirasius smile.gif tai db turesiu ka veikt, va dabar hormonus tirsiuos... doh.gif kazkur cia forumuose skaiciau, kad tups tyrimus daro AIDS centre, reiks ryt paskambint paklaust kiek kainuoja...nes itariu, kad ta klinika juos vistiek kazkur siuncia tirti ir moki dvigubai daugiau.
Atsakyti