Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Nezinau net kurioje temoje klausti. Bet kadangi tai susije su OT darymu, tai klausiu cia, gal mergaites pades. Zodziu nutraukiau KT naudojima ir po mmm pradesiu darbuotis su OT testukais. Kai man prasideda mmm, dazniausiai buna taip: 1-2 dienas kraujuoja labai negausiai, greiciau teplioja, nes uztenka tik ikloto, zodziu "isivaziuoja". Po to 1-2d. normaliai. Tai kada skaiciuoti kad pirma ciklo diena: kai pradeda normaliai kraujuoti, ar nuo pirmos tepliojimmo dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 04, 09:15)
Nezinau net kurioje temoje klausti. Bet kadangi tai susije su OT darymu, tai klausiu cia, gal mergaites pades. Zodziu nutraukiau KT naudojima ir po mmm pradesiu darbuotis su OT testukais. Kai man prasideda mmm, dazniausiai buna taip: 1-2 dienas kraujuoja labai negausiai, greiciau teplioja, nes uztenka tik ikloto, zodziu "isivaziuoja". Po to 1-2d. normaliai. Tai kada skaiciuoti kad pirma ciklo diena: kai pradeda normaliai kraujuoti, ar nuo pirmos tepliojimmo dienos?  g.gif

O tau kraujuoja tas pirmas kelias dienas ar labiau rudai teplioja? Nes man po KT mmm irgi ne is karto prasideda, minimum paie kelias dienas pateptlioja rudai, bet pacios mmm man visada su skausmu prasideda, tai man aisku buna, kuri cia ta pirma c.d. Tai tavo atveju nezinau, jeigu tai labiau tepliojimas, ne kraujavimas, be gleivines gabaliuku, tai gali buti, kad irgi reiktu skaiciuot diena tik nuo gausaus kraujavimo pradzios.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 04, 16:41)
O tau kraujuoja tas pirmas kelias dienas ar labiau rudai teplioja? Nes man po KT mmm irgi ne is karto prasideda, minimum paie kelias dienas pateptlioja rudai, bet pacios mmm man visada su skausmu prasideda, tai man aisku buna, kuri cia ta pirma c.d. Tai tavo atveju nezinau, jeigu tai labiau tepliojimas, ne kraujavimas, be gleivines gabaliuku, tai gali buti, kad irgi reiktu skaiciuot  diena tik nuo gausaus kraujavimo pradzios.

Ne rudai, svieziu krauju, nu bet baisiai baisiai mazai. Bet man visada taip - ar su KT, ar be KT. As pati buciau linkus 1 diena laikyt nuo pat pradziu. Pilva as jauciu dazniausiai per pacia pikine diena g.gif
Atsakyti
Panos, man prastokai su anglų kalba blush2.gif , bet labai noriu iš ebay užsisakyti OT. Gal kas užsisakinėja ar ruošiasi užsisakyti.. gal mane prijungtų prie užsakymo ?
Kažkodėl nuojauta neapleidžia, kad joks žirnis pas mane nesėdi, tai reikia užsisakyti OT ktiems mėnesiams. Jei neateitų mmm, vis tiek savo užsakymą pasiimčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 04, 15:59)
Ne rudai, svieziu krauju, nu bet baisiai baisiai mazai. Bet man visada taip - ar su KT, ar be KT. As pati buciau linkus 1 diena laikyt nuo pat pradziu. Pilva as jauciu dazniausiai per pacia pikine diena  g.gif

Jei matuotum BT, tai ten visur patepliojimus riskiria senam ciklui ne naujam. Nauja sciklas prasideda,kai jau pradedi kraujuoti. Bet , tu nesenai metei KT, tai gi tavo atveju viskas kiek kitaip, nes organizmas bando vel i normalu ritma ieiti. Tai gi del OT darymo, jei tavo ciklai ilgi virs 30 dienu, tai tikrai tavo O negali buti anksciau nei 13-14CD, jei trumpi apie 25-26 dienas, tada O gali buti ir apie 8-10CD. Tai gi geriausia tavo atveju vis tik butu matuoti BT ir darytis OT, nes teplioja o BT vis dar auksta, tai dar tik tepliojimas, o ne naujas ciklas, jei BT krentata ir pradeda tepti, tada jau skaitosi naujas ciklas. ax.gif Na tikiuosi suprantamai paaiskinau ax.gif

QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 04, 16:07)
Panos, man prastokai su anglų kalba blush2.gif , bet labai noriu iš ebay užsisakyti OT. Gal kas užsisakinėja ar ruošiasi užsisakyti.. gal mane prijungtų prie užsakymo ?
Kažkodėl nuojauta neapleidžia, kad joks žirnis pas mane nesėdi, tai reikia užsisakyti OT ktiems mėnesiams. Jei neateitų mmm, vis tiek savo užsakymą pasiimčiau  mirksiukas.gif

Kreipkis i grange per AZ, kiek zinau ji mergytems padeda is ebay uzsisakyti testukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 10 04, 18:37)
Kreipkis i grange per AZ, kiek zinau ji mergytems padeda is ebay uzsisakyti testukus 4u.gif

Ačiū, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Tasha, aciu,labai aiskiai paaiskinai. Si karta nesimatavau BT, bet tiek to, sunaudosiu pora testuku daugiau,o kita karta zinosiu 4u.gif

Zydros akys, paprasyk Grange, ji uzsakys tau testuku. Man irgi uzsake, kita sav jau tureciau gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 04, 19:39)
Tasha, aciu,labai aiskiai paaiskinai. Si karta nesimatavau BT, bet tiek to, sunaudosiu pora testuku daugiau,o kita karta zinosiu  4u.gif

Linkiu,kad kito ciklo nebeprireiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 10 01, 21:37)
Kiek man teko skaitineti ir dometis, tai visur raso,jog geriausia popietinis sysiukas, mazdaug nuo 15val. ir visad stengtis vienodu laiku, nedidele paklaida (netgi apie valanda) nelabai ka reiskia  4u.gif
As pati bandziau ryte daryt, tai beveik visos juosteles rode testine juostele ryskesne  g.gif

ginekologas patarė darytis su koncentruotu šlapimu, t.y. arba rytiniu, arba popietiniu- pvz. darytis kokią 17val., o nuo 14val. daug negerti ir nesišlapinti iki 17val. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 04 spalio 2008 - 20:33
QUOTE(tasha @ 2008 10 04, 21:29)
Linkiu,kad kito ciklo nebeprireiktu 4u.gif

Aciu 4u.gif Bus aiskuspalio gale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 10 04, 20:39)
.....Zydros akys, paprasyk Grange, ji uzsakys tau testuku. Man irgi uzsake, kita sav jau tureciau gauti  4u.gif

Jau parašiau až.. laukiu atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes planiukes 4u.gif

iskilo vel man klausimelis...

17 CD turejau teigiama OT, 18 CD jis jau buvo blankesnis, tai supratau, jog O vyksta, bet siandien 22CD tiesiog idomumo delei pasidariau OT ir jis vel teigiamas! Abi juosteles vienodo ryskumo, tik testine gal siek tiek plonesne...
Tai po 5 CD vel kartojasi ovuliacija, ar, galbut testas reaguoja i kita hormona, cia teko skaityt, kad pastojus O testai taip pat gali rodyt teigiamus rezultatus? Ar kam taip buvo? ir kuo tai pasitvirtino? bigsmile.gif

Aciu uz atsakymelius ir komentarus 4u.gif
Atsakyti