Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(marlena24 @ 2008 09 29, 15:12)
As vat vieno dalyko nelabai suprantu blush2.gif o kam jus tiek daug tu testu darotes per viena cikla? blink.gif na vat kad ir 15 pas Zydras akis... blink.gif juk kiek skaiciau, tai instrukcijoje parasyta, kad reik pradet darytis nuo 9 ciklo dienos (na cia bent jau man,kadangi ciklas 28-29 dienos), tai as va pasidariau 9,10 ir 11 ciklo diena ir tas trecias jau parode teigiama rezultata, o tai reiskia, kad per ateinancias 24-36 valandas ivyks ovuliacija, tai daugiau ir nebedariau g.gif ar as cia kazka ne taip darau? doh.gif

Na mes sekam savo organizma.. atliekam šiokius-tokius tyrimus (dėl savęs) blush2.gif vat pavyzdžiui kažkuri darė toliau po teigiamo OT ir jai buvo vėl teigiami... tai rodo nėštumą 4u.gif
Aš dariau pirmą mėnesį ir nežinojau kada pas mane vyksta O. Ir galiu pasakyti.. tikrai nesitikėjau, kad taip vėlai...
Įdomu kaip toliau kis LH cool.gif Visą tai TIK dėl savęs smile.gif
Atsakyti
Pas mane ciklas netvarkingas buvo, tai pradėjau daryt anksti, kai parodė teigiamą rezultatą, norėjau darytis tol, kol bus neigiamas vėl, bet taip jo ir nesulaukiau ax.gif mergikės paaiškino, kad jei pastoji, gali rodyti teigiamą toliau...
užkibo iš pirmo bandymo, bet teplioja, baisu, kad nepabėgtų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 29 rugsėjo 2008 - 14:32
Tai norit pasakyt, kad jei dabar po ovuliacijos pasidarysiu OT ir jis bus teigiamas, tai reiks, kad as nescia ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 29, 15:31)
Pas mane ciklas netvarkingas buvo, tai pradėjau daryt anksti, kai parodė teigiamą rezultatą, norėjau darytis tol, kol bus neigiamas vėl, bet taip jo ir nesulaukiau ax.gif mergikės paaiškino, kad jei pastoji, gali rodyti teigiamą toliau...
užkibo iš pirmo bandymo, bet teplioja, baisu, kad nepabėgtų verysad.gif

Meina, console.gif nesijaudink... nulėk pas ginę. Gal viskas gerai.. gal tik teplioja dėl to, kad turi būti mėnesinės tuo metu... g.gif Nulėk pas ginę.. yra vaistų, kuriais galima išgelbėti.. svarbu, kad užsikabino.. laikykis.. 4u.gif
Iš savo patirties žinau, kad.... kai kitą kartą pastosiu, tai būtinai darysiuos HCG tyrimus kas porą-trejetą dienų.. nes jis rodo ar vystosi, ar viskas gerai.. Man rodė, kad nelabai gerai vystosi (nepakankamai augo HCG kiekis).. schmoll.gif ir deja.. pabėgo žirnius.. bet nieko.. palaukėm porą menesiukų ir planuojam toliau smile.gif ir mokausi iš savo ir kitų forumiečių klaidų..
Papildyta:
QUOTE(marlena24 @ 2008 09 29, 15:50)
Tai norit pasakyt, kad jei dabar po ovuliacijos pasidarysiu OT ir jis bus teigiamas, tai reiks, kad as nescia ar kaip? g.gif

Na taip rodė jau ne vienai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif niu pas mane tai du ciklus, bet ne is eiles, buvo taip,kad rodydavo tris viena karta,o kt karta keturis teigiamus is eiles blink.gif bet ne karto nebuvo nestuke.gif
Atsakyti
Panos, pasiskaitykit temą nuo pradžių.. viskas su įliustracijom mirksiukas.gif tada viską suprasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 09 29, 17:07)
Panos, pasiskaitykit temą nuo pradžių.. viskas su įliustracijom mirksiukas.gif tada viską suprasit  smile.gif

ups blush2.gif tikrai,aiskiau nebuna doh.gif aciu ax.gif
Atsakyti
na jei as nestuke.gif tai man iki astuoniu savaiciu jokie testai nerodo kad nestuke.gif ..reikes ziureti kaip toliau mano organizmas reaguos g.gif .ziuresiu ka ateinancias dienas testukai rodys ir bt.pati uz save kumscius laikau ir bijau wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

na, aš jau visai pasimečiau, kažkoks mano organizmas labai jau išsibalansavęs...

Jau 8dienas OT darausi, tikrai buvau įsitikinusi, kad O jau turėjo įvykti, žodžiu, vaiduokliukai buvo, o dvi pastarasias dienas jų beveik nematyti, tai aš gal ką pražioplinau?
O ir su BT nesąmonės, visad buvo 36.5-36.8, o dabar jau 3 dienos 37.0-37.1.
Jau susibalamūtint baigiu...
Tai man dar laukt? ar jau nurašyt šį ciklą?

Padėkit susigaudyt... mirksiukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2008 09 29, 17:03)
Sveikos mergaitės,

na, aš jau visai pasimečiau, kažkoks mano organizmas labai jau išsibalansavęs...

Jau 8dienas OT darausi, tikrai buvau įsitikinusi, kad O jau turėjo įvykti, žodžiu, vaiduokliukai buvo, o dvi pastarasias dienas jų beveik nematyti, tai aš gal ką pražioplinau?
O ir su BT nesąmonės, visad buvo 36.5-36.8, o dabar jau 3 dienos 37.0-37.1.
Jau susibalamūtint baigiu...
Tai man dar laukt? ar jau nurašyt šį ciklą?

Padėkit susigaudyt... mirksiukas.gif  ax.gif  blush2.gif

pas mane tokia pati situacija ot vaiduokliai o bt laikosi..
Atsakyti
Nu zinokit as tundra tongue.gif nusipirkau db del idomumo vaistinej 1 OT, parejau namo, pasidariau ir db nesuprantu koks cia pas mane rezultatas lotuliukas.gif nes pries tai as pirkdavau Eurovaistinej tuos juostelinius,o dabar nusipirkau kasetini, tai dave 1 is pakuotes,o instrukcijos aisku nedave.o ant tos kasetes nera parasyta kur ta C zona,o kur T lotuliukas.gif Tai dabar ir nebesuprantu kuri ta linija ryskesne tongue.gif gal kas naudojasi tais BIOCARD kasetiniais testais? bigsmile.gif pas mane ryskesne yra antroji juostele, jeigu ziuret nuo to galo, kuri merkiau i slapima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 29 rugsėjo 2008 - 16:23
QUOTE(marlena24 @ 2008 09 29, 17:22)
Nu zinokit as tundra tongue.gif nusipirkau db del idomumo vaistinej 1 OT, parejau namo, pasidariau ir db nesuprantu koks cia pas mane rezultatas lotuliukas.gif nes pries tai as pirkdavau Eurovaistinej tuos juostelinius,o dabar nusipirkau kasetini, tai dave 1 is pakuotes,o instrukcijos aisku nedave.o ant tos kasetes nera parasyta kur ta C zona,o kur T lotuliukas.gif Tai dabar ir nebesuprantu kuri ta linija ryskesne tongue.gif gal kas naudojasi tais BIOCARD kasetiniais testais? bigsmile.gif pas mane ryskesne yra antroji juostele, jeigu ziuret nuo to galo, kuri merkiau i slapima blush2.gif

paziurek kitu mergaiciu nuotraukytes ir pamatysi,o seip manau kad pas tave ten kontroline ryskesne.nes antra juostele visada kontroline tongue.gif
Atsakyti