Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(tasha @ 2008 09 27, 00:15)
Labas 4u.gif
Klausimas normalus 4u.gif  Kai pamatai, kad OT teigiamas, vadinasi tau O  gali ivykti per 12-48 valandas, cia jau vien OT nepades zinoti, kada butent tiksliai. Reikia save labiau stebeti ir isskyras ir ar buna kokie pamaudenimai ar matuoti BT. Tada tiksliau butu matyt kada vyksta O. Tai gi jei ND darytumet ne tik ta diena kai OT teigiamas, bet ir dar pora dienu po to, sansu tikrai padaugetu 4u.gif

aciu mergaites uz patarima, na dar pora dienu po darem ND, ir teisybe jautesi ir pilvo pamaudimas dvi dienas, tik nelabai suprantu kaip su ta temperatura? ji turi buti kiek suprantu aukstesne tom dienom?jei gerai supratau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 09 28, 20:54)
aciu mergaites uz patarima, na dar pora dienu po darem ND, ir teisybe jautesi ir pilvo pamaudimas dvi dienas, tik nelabai suprantu kaip su ta temperatura? ji turi buti kiek suprantu aukstesne tom dienom?jei gerai supratau? smile.gif

Pasiskaityk va cia , rasi daug informacijos apie BT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 26, 14:20)
baravyke ar darei NT ?PRISIDUOK GREITAI? g.gif  bigsmile.gif

Kad dar anksti NT darytis blush2.gif sios savaites pabaigoj mmm (ne)turi pasirodyt tongue.gif

Lietuva, o kodel skirtngu firmu testukus naudoji?Man atrodo geriau vienos firmos naudot, o abejotinais atvejais papildomai ir kitos firmos OT. Beje, dar nepanasus i O tavo testukai, bet jau arteja, taip kad bandyk daryt 2 kart i diena (tik ne su rytiniu slapimu).
Linkim didziules sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ačiū, mergaitės, už palaikymą.. Aš taip nekantravau.. kažkodėl galvojau, kad man neįvyks O, bet 20 c.d. parodė ryškesnę juostelę už konrolinę biggrin.gif tada visą savaitgalį padirbėjom su vyru iš peties smileysex.gif: ir tikiuosi ateinantį savaitgalį pamatyti NT rezultatą blush2.gif
Vakar sakyčiau, kad OT juostelės buvo vienodo ryškumo. Po šiandieninių testų įdėsiu foto 4u.gif (šiandien 22 c.d., darausi apie 12 val.)

Čia manęs kažkas klausė su kokiu fotiku fotografuoju.... irnesakyk.gif muilinė (Fuji film F450), tik kad dienos šviesoj, prie lango ir be blico smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif joo.kazkam is dvieju reiktu pasikeisti avatara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 09 29, 09:38)
Labas rytas 4u.gif joo.kazkam is dvieju reiktu pasikeisti avatara lotuliukas.gif

Aha.. aš net žagtelėjau.. ryte peržiūriu ką savaitgalį prirašėt.. žiūriu kada aš čia rašiau.. blink.gif dar su tokiom riebiom spausdinimo klaidom.. sėdžiu, skaitau, skaitau, žiūriu tą testą.. nu galvoju, penktadienį kaip tik man rodė tokį testą.. bet galvoju.. na tikrai nefotkinau doh.gif tikrai ne mano postas.. galvojau, kažkas už mane prirašė doh.gif ir tik paskui pamačiau slapyvardį lotuliukas.gif

Na, kadangi aš vėliau prisiregistravau (šiaip, tai aš senbuvė supermamoj, tik nenoriu, kad kai kas (darbuotojos) žinotų, kad aš šitose, tokiose intymiose temose sėdžiu blush2.gif ), tai pasikeisiu aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, dabar nepainiosim saves su kita drinks_cheers.gif
as tai sian visa nakti toki sapna durna sapnavau doh.gif sapnavau, kas esu nescia su tokiu dideliu dideliu pilvu ir niekaip negaliu patogiai lovoj istaisyt lotuliukas.gif
Atsakyti
tikekis kad tas sapnas is vienos puses issipildys, tik kaip su tuo atsikelimu is lovos, gal bus lengviau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
ma jau galvele susisuko ir nuo tu testu ir nuo to bt matavimo,jau pradedu nesuprasti kas darosi isvis cia su manim.. verysad.gif sakyciau kad man jau buvo o nes ir testukai kaip ir rode,bet bt mergaites sake kad per auksta,laikosi dabar 37.2 bet ot rodo jau ir neigiamus,as tiek susipainiojau kad nebesuprantu blink.gif jai man o tai baisiausiai nepasiseke nes mano bm isvazeves visai savaitei.. schmoll.gif
Atsakyti
Žadėti šio mėnesio testai 4u.gif . Tai kaip dabar suprantu, tai reikia laukti NT su II smile.gif maždaug po 7 dienų.. tik tas septynias dienas skaičiuoti nuo teigiamo ar nuo neigiamo (po teigiamo) testo dienos rolleyes.gif ?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(odetule22 @ 2008 09 29, 13:27)
..........laikosi dabar 37.2 .............

O tai nereiškia, kad esi nėščia bigsmile.gif g.gif bigsmile.gif ?
Atsakyti
As vat vieno dalyko nelabai suprantu blush2.gif o kam jus tiek daug tu testu darotes per viena cikla? blink.gif na vat kad ir 15 pas Zydras akis... blink.gif juk kiek skaiciau, tai instrukcijoje parasyta, kad reik pradet darytis nuo 9 ciklo dienos (na cia bent jau man,kadangi ciklas 28-29 dienos), tai as va pasidariau 9,10 ir 11 ciklo diena ir tas trecias jau parode teigiama rezultata, o tai reiskia, kad per ateinancias 24-36 valandas ivyks ovuliacija, tai daugiau ir nebedariau g.gif ar as cia kazka ne taip darau? doh.gif
Atsakyti