Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Aune @ 2008 08 26, 18:52)
Kitos merginos dziaugiasi internetu super pigiai nusipirkusios smile.gif

Merginos pasidalinkyte ziniom, kur jus pirkotes? as irgi noreciau nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 26, 18:21)
O čia patvirtinimas elektroniniu testuku thumbup.gif

oo koks simapaiškas smile.gif tai dabar jau darbuokitės, ir reikia tikėtis, kad to karto pavyks pagaut nestuke.gif

QUOTE(irute1984 @ 2008 08 26, 18:45)
Sveikos merginos  smile.gif

mes irgi planuojam leliuka, norejau paklausti kur jus perkates OT ir kiek jie kainuoja?  blush2.gif

aš sakaus per ebay,kai ėmiau 100 vnt, nekainavo 1 juostelė lito, imant mažiau, kainuoja apie 1,20-1,30 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
o tas elektroninis testukas ne vienkartinis?/ ax.gif labai tokio noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2008 08 26, 20:01)
o tas elektroninis testukas ne vienkartinis?/ ax.gif  labai tokio noreciau  4u.gif

man atrodo kad jie vienkartiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 26, 19:52)
oo koks simapaiškas  smile.gif  tai dabar jau darbuokitės, ir reikia tikėtis, kad to karto pavyks pagaut  nestuke.gif
aš sakaus per ebay,kai ėmiau 100 vnt, nekainavo 1 juostelė lito, imant mažiau, kainuoja apie 1,20-1,30 lt  mirksiukas.gif

Ačiū už palinkėjimus smile.gif Ir man patiko ta šypsenėlė biggrin.gif Tik, kad dar dabar tiriuosi savo O, bandysim nuo spalio ax.gif

QUOTE(mikimauze @ 2008 08 26, 20:01)
o tas elektroninis testukas ne vienkartinis?/ ax.gif  labai tokio noreciau  4u.gif

Pats tas antgalis su juostele įsideda, jis vienkartinis, o tas kur su ekraniuku, galima naudot, kiek norisi, tik man atrodo, kad nėra atskirai pirkti tų vien angalių su juostele g.gif Dėžutėj būna 7vnt. antgalių su juostelėm ir 1 su ekraniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 26, 17:21)
Na o man tai O testukai šį mėnesį rodė kelias LH bangas, 11-12CD buvo beveik vienodo ryškumo juostelės, jau galvojau, kad bus O, tik va keistai dar vaisingų gleivių vos tik buvo ax.gif Tada ryškumas nublanko, o 15CD vėl pradėjo ryškėti smile.gif
Šiandien 16CD ir O testukas parodė ryškesnę juostelę thumbup.gif Dar užtvirtinimui pasidariau ir elektroninį O testuką ir jis man parodė šypsenėlę smile.gif

Tikrai graziai testukas parode thumbup.gif Tik tas 11-12 CD manau cia nebuvo O schmoll.gif
Dar idomumui pasidaryk ryt, kazi kiek dienu buna teigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 26, 19:52)
aš sakaus per ebay,kai ėmiau 100 vnt, nekainavo 1 juostelė lito, imant mažiau, kainuoja apie 1,20-1,30 lt  mirksiukas.gif

Aciu uz info reikes ir man uzsisakyti is ten OT wink.gif gal su ju pagalba greiciau pavyks prisikviesti gandrus smile.gif
Atsakyti
Merginos, visiskai as pasimetusi esu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Snd. man jau 18 CD ir O testuku juostele vietoj to, kad rysketu, pradejo blanketi. unsure.gif Vakar jau isvis vos matesi, o snd., jos visai nera. cray.gif Pirmomis ciklo dienomis, ir iki 15 CD juostele buvo gerai matoma, ir palyginus ryski ( bet testukai nebuvo teigiami), o dabar, kai jau butu laikas vykti ovuliacijai, testukai visai nieko neberodo. Nieko nesuprantu. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 08 28, 19:26)
Merginos, visiskai as pasimetusi esu...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Snd. man jau 18 CD ir O testuku juostele vietoj to, kad rysketu, pradejo blanketi.  unsure.gif  Vakar jau isvis vos matesi, o snd., jos visai nera.  cray.gif Pirmomis ciklo dienomis, ir iki 15 CD juostele buvo gerai matoma, ir palyginus ryski ( bet testukai nebuvo teigiami), o dabar, kai jau butu laikas vykti ovuliacijai, testukai visai nieko neberodo. Nieko nesuprantu.  cray.gif

O kokio ilgumo tavo ciklas? Jei ilgas (ilgesnis nei 28 dienos), tai drąsiai darykis toliau smile.gif
Nes mano tai 28 dienos, dvi ryškios juostelės buvo 11 ir 12CD, jau galvojau, kad čia O man jos pranašauja (bet netikėjau, nes vaisingos gleivės tik prasidėjo ir buvo jų labai mažai). Dariaus toliau - juostelė blanko, kol 16CD parodė ryškenę nei kontrolinę, ir dar sekančią dieną rodė labai ryškią, vakar jau juostelės nematyti ax.gif
O praeitą ciklą ryškią parodė net 18CD (iš 28).
Taip, kad LH banguoja ir darykis toliau, kol išvysi dvi ryškias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 29, 05:31)
O kokio ilgumo tavo ciklas? Jei ilgas (ilgesnis nei 28 dienos), tai drąsiai darykis toliau smile.gif
Nes mano tai 28 dienos, dvi ryškios juostelės buvo 11 ir 12CD, jau galvojau, kad čia O man jos pranašauja (bet netikėjau, nes vaisingos gleivės tik prasidėjo ir buvo jų labai mažai). Dariaus toliau - juostelė blanko, kol 16CD parodė ryškenę nei kontrolinę, ir dar sekančią dieną rodė labai ryškią, vakar jau juostelės nematyti ax.gif

Dekui, as jau issigandau, kad man jau kazkas ne taip. ( Pirmas ciklas su O testukais). O mano ciklas tai ilgas labai, ir nereguliarus... verysad.gif Tai tikrai drasiai darysiu testukus toliau, ir ziuresiu kas bus. Dekui, uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 08 29, 11:01)

sveikos merginos, pradejau ir as OT darytis.
iskilo klausimas kodel sitaip LH banguoja? mano ciklas gan keistas,viena menesi 30 dienu,kita menesi ~38dienas. si menesi turetu but ilgesnis ciklas,tai gi 16cd pasidariau OT parode dvi juosteles,17cd kiek blankesne,18cd dar blankesne. kaip ir nelabai patikejau kad ivyko O nes biski per anksti,bet vaisingas gleives kaip ir maciau. siandien vel pasidariau OT ir rode ypac ryskias juosteles( sian 21cd). taigi manyciau kad dabar ta tikroji O,bet kodel sitaip banguoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 29 rugpjūčio 2008 - 13:02
mergaites vpasakykit ar gali ov. juostele buti teigiama bet ovuliacija nevykti g.gif tiesiog leliaus norim ir mylejomes per ovuliac,ir pries tai kai rode testas ryskiaS JUOSTELES ir po to bet temperatura visa laik zema schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti