Sveikos,
aš, deja, iš temos "Nesulaukiančios gandrų"
Rytoj 10 ryto vaisingumo klinikoje man bus atlikta 4 inseminacija (IUI).
Todėl labai rūpi ovuliacijos padėtis.
Dariausi antrą testuką.
Norėjau paklausti jūsų patyrusių šiuose testuose nuomonės.
Kokia jūsų nuomonė apie mano situaciją?
Pradžioje atrodė silpna juostelė, bet kai palyginau su vakarykščia - dabar lyg visai ir nieko. Ar gali kvepėti teigiamu rezultatu (arba bent artimiausiu metu)?
Iš anksto ačiū už ats.
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 26, 21:27)
Sveikos,
Dariausi antrą testuką.
Pradžioje atrodė silpna juostelė, bet kai palyginau su vakarykščia - dabar lyg visai ir nieko. Ar gali kvepėti teigiamu rezultatu (arba bent artimiausiu metu)?
Iš anksto ačiū už ats.
Dariausi antrą testuką.
Iš anksto ačiū už ats.
Labutis
Pagal tavo testukus man atrodo,kad tau rytoj rodys jau teigiama, tai vadinasi O turetu ivykti per 24-48 valandas. Kai daro IUI kiek as zinau vyro zuviukus perplauna ir palieka pacius geriausius, tai reikia tiketis,kad jie isgyvens tiek laiko
Gaila,kad negali BT matuotis, nes greiciausiai BT vis tiek butu iskraipyta, nes tikriausiai leidiesi gonali.
Vis tik manau, kad yra sansu, kad pasiseks ir is visos sirdies to linkiu
P.S. Kada dareisi siandienini testuka? Jei pries keleta valandu, pabandyk dar viena pasidaryti pries eidama miegoti, ir palygink, gal jau visai teigiama rodys
sveikos turiu toki durnoka klausima mes namu darbus darom kai pamatau abi ryskes juosteles, kokia galimybe pastoti jei tik ta diena darbuojiesi, o kita diena jau nebe?tai reiskia mazesne galimybe?jau nuo tu testu man susipainiojo viskas...
QUOTE(pelyte7 @ 2008 09 26, 21:56)
sveikos turiu toki durnoka klausima mes namu darbus darom kai pamatau abi ryskes juosteles, kokia galimybe pastoti jei tik ta diena darbuojiesi, o kita diena jau nebe?tai reiskia mazesne galimybe?jau nuo tu testu man susipainiojo viskas...
Labas
Klausimas normalus Kai pamatai, kad OT teigiamas, vadinasi tau O gali ivykti per 12-48 valandas, cia jau vien OT nepades zinoti, kada butent tiksliai. Reikia save labiau stebeti ir isskyras ir ar buna kokie pamaudenimai ar matuoti BT. Tada tiksliau butu matyt kada vyksta O. Tai gi jei ND darytumet ne tik ta diena kai OT teigiamas, bet ir dar pora dienu po to, sansu tikrai padaugetu
Atsikeliau ryte ir jauciu, kad maudzia pilvo apacia...matyt, laikas imtis darbo
Sveikos, norejau paklausti, gal kas turi atliekamu testuku parduoti?
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 26, 21:27)
Sveikos,
Sveika prisijungus
Linkiu, kad tau daugiau nereiketu daryti OT ir jokiu IUI, o dziaugtumeisi teigiamu NT
beje, tavo testukas dar nera toks teigiamas, kaip noretusi. Bet patartina dar pasidaryt, iki kol bus neigiamas. Ir kodel tau nedaro echo, kad isitikinti, kad jau tuoj tuoj gali buti O?
labas as ir si menesi pradejau naudoti OT tai 3 jau pasidariau dar O man nebuvo, pas mane siandiena 12 CD, tai tikiuosi kita savaitele sulaukti O. nusipirkau testukus elektroninius su sypsenele, bet dar nesisypso
QUOTE(pandora2006 @ 2008 09 28, 16:40)
labas as ir si menesi pradejau naudoti OT tai 3 jau pasidariau dar O man nebuvo, pas mane siandiena 12 CD, tai tikiuosi kita savaitele sulaukti O. nusipirkau testukus elektroninius su sypsenele, bet dar nesisypso
kur jūs perkate tuos elektroninius testerius? Visą Vilnių jau išnaršiau, niekur tokių negaunu
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 28, 14:35)
kur jūs perkate tuos elektroninius testerius? Visą Vilnių jau išnaršiau, niekur tokių negaunu
as jau bent uk perku ju cia visur yra ,o lt kazi ar yra
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 28, 15:35)
Kai buvau rugpjuti gryzus i Lietuva maciau Clear Blue Digital OT pirkti euro vaistineje vaistineje vienoj maximoj, nu bet nepamenu kurioj, lyg tai Mindaugo g. Siaip bandyk is interneto uzsisakyti ebay pasiieskok. As pati is internetines parduotuves pirkausi, bet jie tik UK siuncia
Sakykit, jei OT buvo teigiamas, tai toliau ju kaip ir nebereik darytis si cikla?